torstai 16. helmikuuta 2023

Päivän leffa + poster

Tuli käytyä MatoApina tiimin kanssa katsomassa kolmas Ant Man leffa - Ant Man & Wasp: Quantumania ja oli kyllä hyvä leffa. Paljon näyttäviä tehosteita ja eritoten tykkäsin Michael Douglasin ja Michelle Pfeifferin hahmoista. Kiva nähdä vanhat konkarit vielä hyvässä vedossa ja kunnon toimintarooleissa. Pfeiffer liikkui yhtä sulavasti kuin Kissanainen aikoihin. Kyllä ehdottomasti suosittelen ja annan tälle ⭐️⭐️⭐️⭐️ ja puol.

Päivän juoma

Juomana tietty normi Coca-Cola - vai Pepsikö se oli🤔..., mutta joka tapauksessa sitä sai litkiä niin paljon kuin halusi mikä on iso plussa pikaruokaravintoloissa.

Päivän ruoka

Ennen leffaa tuli käytyä Tontsan kaa syömässä Itiksen Friends & Brgerissa missä otin pelkän pekoniburgerin. Nyt ei jaksanut ateriaa.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvassa Escape Plan nähty Faran Tahir täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Under Siege - Kaappaus merellä..., Demolition Man..., Ace Ventura - Lemmikkidekkari ja Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa tuttu Troy Evans täyttää tänään 75-vuotta. Elokuvasta Johnny Mnemonic tuttu Ice-T täyttää tänään 65-vutta. Elokuvista Puhallettu 60 sekunnissa ja 28 Days Later tuttu Christopher Eccleston täyttää tänään 59-vuotta. Elokuvista Green Book ja Alita: Battle Angel tuttu Mahershala Ali täyttää tänään 49-vuotta. Sitten vielä viimeisenä sarjasta WandaVision ja elokuvista Wind River ja Dr. Strange in the Multiverse of Madness tuttu Elizabeth Olsen täyttää tänään 34-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.