keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Joulukalenteri, luukku 13.

Pimeydestä

tarvitsee tietää

tämän verran: se

ei ole koskaan

voittanut valoa.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se seisoo valmiina, ihan herQllinen 😊😋

Edit. Niin, jäi vähän kuivaksi toi muussi - se oli aika pahaa... Mutta lisäsin maitoa, niin tuosta tuli vähän parempaa. Mutta, no khyllä "oikeat" perunat on paljon parempia 😍😎

TV:n äärellä ollaan, ihan pimeässä..?! 😵

No khyllä kynttilät valaisee, ja tietenkin jätti-TV:n ruutu - mutta... No ruoka on ihan pimeä (ylemmässä kuvassa), khyllä sitä syödä näkee - mutta... No kuvaa varten tämä salama on ihan kätevä 😇


Ihan hyvät makkarat oli :) :P Yksi jäi tosiaan yli, sitten mulla on niitä nakkeja vielä muutama - joten... No rääppiäis-ruoka on tulossa. Ei khyllä huomenna, silloin mulla on eri ruoka - mutta perjantaina varmaan sitten, ellen laiskana jonku pizzan hae..?!

Ruoka ostosten esittely

Siinäpä lepää tämän päivän ruoka-ainekset, ihan herQlliset 😇😋 Kaikkea en vaan syönyt, tarkoituksella... Ei, että jämiä olisin huomiselle jättänyt - vaan tiesin, että neljä (4) makkaraa on liikaa 😔😕 Eli yksi jämä jäi, mutta... No sitä ei ole lämmitetty/paistettu/keitetty, joten... Jämä se khyllä silti on, mutta ei "ruuan jämä" - tai siis, joo... 😁 Mutta tänään meni siis kolme makkaraa, ja... No olen vähän kyllästynyt "omatekoiseen" muussiin, joten ostin vaihtelun vuoksi "valmiin" muussin. Aika pahaa khyllä oli, minkä jo tiesinkin - mutta, no olipa ainakin vaihtelua 😊

Felix Perunamuusijauhe (6 annosta = 1,3kg valmista muusia - 210g - 2,09e) ja HK Kabanossi Ranch (4 kpl 360g - 2,89e), sekä juomana ilmainen Rockstar Refresh Energy Drink Strawberry Lime (330ml). 


Ihan hyvä setti khyllä oli :) TOD..!! =) Oliko jälkiruokaa? No, ei valitettavasti ollut =/ itQ :'( Kuhan tekstin saamiseksi "kysyin" :x joopS :P EHEHEHHEEEeeeee :D

Päivän leffa

Pistetäänpä ensimaisteluun tämä ysärijännäri -The Client - Päämies. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka + extra juoma(t)

Jälkiruoka tuli nautittua Jätkäsaaren Belle Baguette nimisessä kahvilassa. Otin siellä tollasen mantelicroissantin ja moccalatten.
Otin samaisesta kahvilasta vielä mukaani tollasen piparkakku latte juoman. Oli ihan hyvää.
Kotona sitten korkkasin tuon ostamani Genki Ramune vihreä tee juoman.
Ja olihan siitäkin sitten otettava tollanen hörppykuva. 
Sitten otin vielä mukillisen Old Jamaica Ginger Beer juomaa. Pullo oli sen verran painava etten saanut otettua nyt juomankaatokuvaa. Mutta nätti png-kuva mukista sentään.

Päivän ruoka + juoma

Tuli käytyä Kotipizzassa syömässä ja otin tollasen Special Opera pizzan.
Siinä vielä pizza juomineen. Juomana toimi Pepsi...
...-ja tottahan toki oli sitten otettava tollanen hörppykuva.

R.I.P. Andre Braugher (1962-2023)

Suru-uutisia elokuvamaailmasta: muun muassa elokuvista Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer ja The Mist tuttu Andre Braugher on kuollut 61-vuoden ikäisenä lyhyen sairauden johdosta. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Andre Braugher🌺.

Happy Birthday Taylor Swift

Tänään viettää syntymäpäiviään musiikintekijä Taylor Swift. Hänen musiikkiaan kuullaan mm. Nälkäpeli elokuvassa ja hänet voi kuulla ääniroolissa Dr. Seuss The Lorax elokuvassa. Hän täyttää tänään 34-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳❤️ ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳❤️ Taylor Swift. 

Screenshot & Link(s)

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat julkisuuden hahmot. Alla👇 linkit.

Happy Birthday following actors

Special Birthday wish to Katherine Schwarzenegger 

Typyjoulukalenterin 13. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 13. luukku.
Tänään on Lucian päivä joten sen kunniaksi typynä poseeraa tollanen Lucia-neito. Aina ei tartte olla härski K-18 typykuva.