lauantai 30. tammikuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Joku ikivanha kuva vuodelta nakki ja kala (:D...:p...) löytyi omasta Hulkin blogistani vuoden 2007 alkupään blogauksista. -Voisi ottaa mallia menneisyyden minästäni ja mennä tästä kohtapuoliin yöpuulle. -En tosin tollasen prinsessa sänkyyn kuten menneisyyden minäni..., mutta silti nukkumaan. -Eli ei muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Päivän ällöttävä tapahtuma + kuva

Yhdelle ostamistani leffoista kävi köpelösti irroittaessani suojamuovikelmua -mitä lie. -Luulin repiväni kelmua -ja ihmettelin että onpa tiukalla..., mutta huomasinkin myöhemmin että kelmu oli jo lähtenyt helposti ja olin repinyt leffan kotelon muovitaskua. -Ja tollaseks onnistuin sen sitten riuhtomaan. Onneksi sentään on kotona ylimääräisiä koteloita -sain vaihdettua ehjän tilalle. -Mutta on kyllä helvetin ällöttävän näköinen -ja oli kyllä helvetin ällöttävä tapahtuma huomata että repi koteloa eikä sitä kelmua. -GODDAMN...!!!!!!!!1111111111

Päivän typy(t)

Toi sammakkouimapatja näyttää kuin se olisi ihan lumoissaan kun kaksi kuumaa typyä ratsastaa sillä. -Suu tolleen hassusti jne.. -Hjoops.

Päivän makee kuva

Tollanen kyllä kelpais koriste-esineeksi meitin (Hulk) huoneeseen =)...B)... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*.. -Tosin mistä tollasia metsästää -eipä täältä Suomesta tollasia mistään -edes niistä leffakrääsäkaupoista -tahdo oikein löytyä. -Ostaisin heti jos näkisin tollasen. -On kyllä hemmetin makee.

Illan leffat ja pieni uudistus niiden esittelyyn

Joops. -Tästä päivästä lähtien voisi aina noita illan leffoja sun muita TV-ohjelmia esitellessä liittää nuo ohjelman selostukset tuohon oheiseen kuvaan -eikä enää kopioida tänne. -Jätti nivaska tekstiä ja kopioitua jostain muualta. -Ainoastaan music and lyrics blogauksessa voi asian suhteen tehdä poikkeuksen -mitään kappaleen sanoja ite nyt kirjoittelemaan. -Mutta noita ohjelmaselostuksia ei silleen (:D...:p...) ole edes PAkKO laittaa -oon vain pistäny niitä tekstin saamiseksi..., mutta muutoinhan ne ovat aika turhia. -Eli jatkossa pelkästään lyhyt selostus omin sanoin -että se ja se tulee jne.. --Elikkä -mitkäs ovat tämän iltaiset elokuvat...?
...

Kurkunleikkaajien saari

Renny Harlinin huonoimmaksi leffaksi nimitetyn merirosvoseikkailun voisi kyllä DVD:lle hankkia -ihan vain seikkailuleffahyllyn lisukkeeksi. -Sielä on niin paljon hyviä -että kyllä yksi huono kyllä mahtuu.
...

Entäpä sitten illan toinen leffa...?
...
Troija

Tämä tuli katsottua Tontsan kaa DVD:ltä ei niinkään pitkä aika sitten..., mutta tämä leffa kyllä ansaitsee pelkästään tulla mainituksi -koska niin hemmetin hyvä. -Eipä tässä muuta.