keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Stanley Tucci -The Lovely Bones

Stanley Tucci -The Lovely Bones

Tämä on Stanleyn ensimmäinen ehdokkuus. -Hänet muistetaan mm. elokuvista -Beethoven..., Road to Perdition -ja -The Core. -Onnea myös hänelle Oscarjahtiin.

Christopher Plummer -The Last Station

Christopher Plummer -The Last Station

Tämä on Plummerin ensimmäinen ehdokkuus. -Hänet voi nähdä mm. elokuvissa -Alexander..., Syriana -ja -Inside Man. -Onnea hänelle Oscarjahtiin.

Woody Harrelson -The Messenger

Woody Harrelson -The Messenger

Tämä on Harrelsonin toinen ehdokkuus. -Aikaisemmin hän oli ehdolla parhaasta miespääosasta vuonna 1997 elokuvasta -The People vs Larry Flynt -josta ei voittoa. -Onnea Woodylle tämänkertaiseen Oscarjahtiin.

Matt Damon -Invictus

Matt Damon -Invictus

Matt Damonin kohdalla kävi hupaisasti. -Pääosaehdokkuus vaihtuikin sivuosaehdokkuudeksi ja tähän oheen voin laittaa saman tekstin kuin minkä olin pistänyt kun blogasin hänet pääosaehdokkaaksi. -Elikkä...

--"Tämä on toinen Oscar-ehdokuus Matt Damonille. -Viimeksi hän oli ehdolla vuonna 1998 parhaasta pääosasta elokuvasta -Good Will Hunting..., josta hän pokasi parhaan käsikirjoituksen Oscarin yhdessä Ben Affleckin kanssa. -Peukut pystyyn myös Damonille".

Sivuosista vain yksi oikein

Miessivuosista meni vain yksi oikein. -Christoph Waltz on edelleen ehdolla osastaan Quentin Tarantinon leffasta -Inglorious Basterds. -Muut ehdokkaat menivät päin honkia. -No -tulipa ainakin lisää blogattavaa. -Seuraavaksi siis oikeat miessivuosa ehdokkaat.

Jeremy Renner -The Hurt Locker

Jeremy Renner -The Hurt Locker

Tämä on Rennerin ensimmäinen Oscarehdokkuus. -Renner voidaan bongata sellaisista elokuvista kuten -The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford..., 28 Weeks Later..., S.W.A.T. ja Dahmer. -Onnea Jeremylle Oscarjahtiin.

Jeff Bridges -Crazy Heart

Jeff Bridges -Crazy Heart

Tämä on Bridgesin viides ehdokkuus. -Ensimmäistä kertaa hän oli ehdokkaana vuonna 1972 elokuvasta -The Last Picture Show -josta ei voittoa. -Seuraavan kerran hän oli ehdolla vuonna 1975 elokuvasta -Thunderbolt and Lightfoot -josta ei myöskään voittoa. -Kolmas ehdokkuus tuli vuonna 1985 elokuvasta -Starman -josta ei myöskään vielä voittoa. -Neljännen kerran hän oli ehdolla vuonna 2001 elokuvasta -The Contender -ei voittoa. -Onnea tämänvuotiseen Oscarjahtiin.

Oscar ehdokkaat uusiksi

Siinä miespääosaehdokkaat jotka ei mennyt pieleen -he siis ovat ehdokkaina. Muut silloin aikaisemmin blogaamani ehdokkaat menivät siis metsään. -Mutta tuossa ei sentään ole kaikkia miespääosan ehdokkaita. -Ja niitä ei todellakaan ole niin paljon kuin blogasin silloin -mitä..., 12 miespääosaehdokasta. -Ihan vain kaksi enää noiden lisäksi. -Eli seuraavaksi blogaisen siis vielä heidät.

The Simpsons

Simpsonien kohdalla voi tehdä poikkeuksen ja kopsata illan jakson tiedot -ne kun ovat melko lyhyet. -Elikkä mitäs illan Simpsoneissa tänään on luvassa...?
...
Suuri kahdeksikko. Apun vaimo synnyttää kahdeksaiset.
...
Jopas mielenkiintoista.