perjantai 12. marraskuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Hjoops. -Nyt meni edellisessä blogauksessa juttu niin älyttömäksi paskan jauhannaksi että ihan hyvä kai vetäytyä tästä yöpuulle. -Siitä onkin aikaakin kun viimeksi blogasin hyvänyön blogauksen. -Pitkästä aikaan pääsen toivottamaan tuttuun MatoApina tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Makeina kuvina + päivän videoina olleet leffat samaan aikaan ensi-iltaan

Silleen nyt mikään erikoinen juttu..., mutta silleen. -Tulla nyt samana päivänä ensi-iltaan kolme sellaista leffaa joita olen mainostanut blogissa aikaisemmin päivän makeen kuvan + videon muodossa. -Unstoppable leffan kohdalla huomasin tosin että blogasin sen pelkkänä päivän videona -ja kuten kuvasta näkee punaisella rajattu teksti pätkä -pistin EDITtinä blogauksen myös päivän makeeksi kuvaksi. -Onkos tuossa muuten joku järjestys piilotettuna tohon kuvaan...? -Ekana kuvassa on Red -joka on jo nähty -sitten tulee Piranha..., eli seuraavaksiko sitä sitten katsomaan -ja sitten viimeisenä noista tota Denzel leffaa. -Oliko tällä kaikella jokin tarkoitus...? -Hmm. -Innostun jostain turhan päiväisestä -"sattumasta" -teen siitä erillisen blogauksen ja saan merkin missä järjestyksessä menen katsomaan elokuvat. -Ilman tätä blogausta olisin varmaan joutunut arpomaan Piranhan ja Denzel leffan välillä..., mutta nyt oheinen kuva antoi järjestyksen. -Oliko tämä taas merkki siitä että seuraavaksi hyvänyön blogaus ja sitten äkkiä nukkumaan. -Tekstin laatu menee kyllä aika älyttömäksi.

Miehen puolikkaat (hieman myöhässä)

Mitäs illan Miehen puolikkaissa olisi tänään ollut luvassa (että pitikin venähtää blogailut näin myöhään)...?
...
Alan ja naapurin madame. Naapurissa asuvan hienostorouva Norman mielestä Alan on kerrassaan hurmaava nuorimies. Alan ei kuitenkaan oikein osaa päättää, kuinka hänen tulisi suhtautua Norma-madamelta saamaansa huomioon. Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi.

Perjantain ensi-illat Nro 4

ITO

Että pitääkin tulla tällanen -"ei kiitos"-leffa pilaamaan muuten tosi mainion leffa perjantain. -Olis nyt vaan ollu pelkät nuo näkemisen arvoiset elokuvat. -Mutta onneksi mieluummin näin päin että vain yksi -"ei kiitos" elokuva -eikä toisin päin. -Muutoin ei olisi mitään iloa esitellä viikon ensi-iltoja.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Unstoppable

Tästähän voisi tehdä melkein oman blogauksensa. -Ehkä jopa teenkin =)...:)... -Samana päivänä tulee kolme elokuvaa ensi-iltaan joiden trailerit ja julisteet on hyödynnetty samassa blogauksessa. -Tosin tämä -ja itseasiassa Redinkin kohdalla käytin tässä ensi-ilta esittely blogauuksessa eri julistetta kuin päivän makee kuva / video blogauksissa..., mutta silti että kaikki kolme leffaa jotka on blogattu otsikolla päivän makee kuva + video tulee samana päivänä ensi-iltaan -aika hauska sattuma. -Mutta mitä tähän ensi-ilta leffaan -TOD haluu nähdä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Piranha 3D

Tällä seuraavalla ensi-iltaleffalla on muuten kaksi yhteistä asiaa edellä esitellyn Red elokuvan kanssa. -Molemmissa näyttelee Richard Dreyfuss -ja molempien elokuvien trailerit olen blogannut päivän videona -ja julisteet päivän makeena kuvana. -Ehkä vielä kolmantena yhtäläisyytenä mainittakoon sen että Redin tavoin tämäkin TOD kiinnostaa nähdä teattereissa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Red

Eilen tuli Matskun kaa käytyä katsomassa tämä tiukka toimintakomedia ja oli kyllä kerrassaan TOD fantastisen upea elokuva. -Upeita toimintakohtauksia höystettynä hyvällä huumorilla. -Juuri sitä mitä leffalta kaipaan. -Jos haluaa nähdä kunnon toimintaa -tässä sitä kyllä riittää. -Suosittelen.