keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Chat jatkukoot...


1) Jaa... No mutta oisit heti sanonu eikä mitään tämmöstä "latailua" (:p... :D) ja "pamahtamista" (:p... :D)... No jatkossa ainakin heti...


2) No ite en khyllä ole muualta ku kotoota/teiltä blogannu... Ja aika turha nyt edes on :x, kotona kun sitten voi siirtää ;)... Ja on tossa Hulkin tilanteessa sekin että se blogaa lähes joka päivä, sä nyt vaan välillä... Niin ja Hulk blogaa vielä bileistä jossa ei taideta ihan selvinpäin olla :|... :'(... :p... :D, mutta tuskimpa nyt mikään tuttu/puolittu alkaa blogiin koskemaan, mutta tiedä sitten, kännissä kun (varmaan) on |O... :|... :'(... :p... :D) No mutta onhan tossa vähän "taidoistakin" kyse, eli oisin/oon khyllä noitten oikkien antamista vastaan :/... Mutta jos Hulk ne nyt välttämättä haluaa niin sittenhän voisi tehdä toisen tilin sille jolla voi blogata muualta ilman "uloskirjautumis ja tuhoutumis pelkoa" :)... No mutta odotellaan Hulkin mielipidettä tosta...


3) Mun suuren egon :x, EHEHEHEEEEeeeee :D! Taitaa olla khyllä ihan toisinpäin ;), jotku virheiden paljastukset kun noin/näin paljon haittaa, varsinkin kun ne tehään läpällä hauskoista virheistä pari kertaa kuussa (jos edes sitäkään...)!


Chat jatkukoot... -kuva!


No mutta ilmeisesti kun kerran tää on jatkossa kiellettyä, niin voitkin sitten unohtaa mun korjaamiset :|, niissä sun mielestä sallittavissakin eli kieliopissa, enkussa, nimissä yms shitissä (:D)... Niin julkisesti, säkärillä vaan, mutta sielläkään niitä jaksa/halua joka viikko nähdä, ellen ite ole huomautellu sun virheistä...

Keskiviikon typy!

Jahas, mitäs se typy tällä kertaa oikein himoaa =)... :p?!?!? No juuri sitä itseään B), housujen jo lähdössä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ja on oikein kiillottanu ittensä kunnon kyytiä varten B), niin sitä pitää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No mitä te siinä odotatte :x, ei muuta kun ajamaan juuri kiillotellulla aut... typyllä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeeee :D!

Top Gearissä tänään!


Joo tänään tulee taas tää TOD LOiSTava sarja =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tosiaan selvästi paras autoiluohjelma mitä on =), mutta khyllä tää pärjää "oikeillekkin" sarjoille ihan mainiosti :), ei se TOD LOiSTava LOSTikaa kauas jää :saint:, WAHT :o?!?!? JoopS :p... :D! No mutta tämmöstä on tänään luvassa =):

Veden varassa.
Juontajat James, Richard ja Jeremy ryhtyvät erikoiseen kisaan keskenään: miesten tehtävänä on rakentaa autot, jotka kulkevat myös vedessä. Pysyvätkö VW Camper, Toyota Hilux ja Triumph Herald pinnalla?

Joo tosta kisasta mä oon puolet nähny BBC:ltä ja hemmetin kova khyllä oli B), eli EHDOTTOMASTI pitää kattoa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Top Gear bosse (tai joku sellanen :p... :D) -kuva!


Autoilla vesikisa :x, FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeee :D!