lauantai 24. elokuuta 2013

White House Down

White House Down

Tää tuli eilen käytyä kattomassa ja oli kyllä upea leffa. -Se oli kuin Olympus has Fallen -vain huumorilla höystettynä. -Pitääkin sitten DVD:lle hankkia molemmat yhtä aikaa -jotta sitten voi katsoa molemmat putkeen ja sitten vertailla kumpi oli parempi.

Paranoia

Paranoia

Ainahan Harrison Fordin elokuvat kiinnostavat -mieshän on yksiä suosikki näyttelijöistäni. -Ja on kyllä Gary Oldmankin huippu näyttelijä..., mutta on se kyllä Ford joka vetää enemmän puoleensa.

My Life with Liberace

My Life with Liberace

Tai alkuperäiseltä nimeltään -Behind the Candelabra -kiinnostaa näyttelijöiden takia. -Leffassa nähdään pääosatähtien Michael Douglas ja Matt Damon lisäksi mm. Dan Aykroyd, Rob Lowe, Paul Reiser -ja jo '40-luvulla uransa aloittanut Debbie Reynolds. -Mutta tän voi kyllä hyvin säästää vasta DVD:llekin.

The Conjuring -Kirottu

The Conjuring -Kirottu

Tämä kyllä kiinnostaisi nähdä -ja onkin ollut erään ystävän kanssa puhetta että tätä voisi porukalla mennä kattomaan. -Ikävä vain että on puutetta sarjalipuista ja lipun hintaa ei haluisi lähteä tuosta maksamaan. -Ja tää on varmaan ehtiny jo poistumaan leffateattereista ennen seuraavia Hulluja Päiviä.

Eiliset ensi-illat

Eilen tuli ainakin pelkkiä hyviä leffoja ensi-iltaan. -Katsotaanpa mitkä nämä huippuleffat ovat. -Alhaalla otsikot...
...
  • The Conjuring -Kirottu
  • My Life With Liberace
  • Paranoia
  • White House Down