perjantai 29. toukokuuta 2009

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Duplicity

Tämä nyt kiinnostaa perjantain ensi-illoista vähiten. En muista mistä leffassa oli oikein kyse vaikka monta kertaa nähnytkin leffan trailerin. Joten eiköhän sellaiset leffat, jotka ei jää mieleen, jätetä suosiolla väliin..? -Melkein "ei kiitos", mutta ehkä nyt DVD:lle voi harkita tarjousleffana.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

My Bloody Valentine 3D

Taas tällanen 3D kauhupätkä, mutta Scar 3D:n aiheuttamasta pettymyksestä huolimatta kiinnostaa mennä teattereihin tätäkin katsomaan. Leffan traileri tuli nähtyä Scar paskan yhteydessä ja se kyllä teki vaikutuksen. Voisin kuvitella, että tässä on enemmän upeita 3D tehosteita kuin Scar skaibassa. Toki voi osoittautua tämäkin pettymykseksi.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Observe and Report

Eipä oikein houkuttele teattereihin asti -kyllä säästän mieluummin DVD:lle sitten nähtäväksi. Vuokra sellaisena -harvoja kertoja ikinä kun vuokraan. Komediahyllyssä ei pahemmin ole enää tilaa uusille ja eipä oikein muutenkaan vaikuta kauhean kummoiselta leffalta, että haluisi ostaa. -Saati nähdä. Mutta ei kuitenkaan lukeudu "ei kiitos"-leffoihin -tätä nimittäin voi vielä harkita.