keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Päivän kuva!

Monissa maissahan on tapana laittaa kansallislaulun soidessa käsi sydämelle tai rinnalle :saint:... :D, kuten kuvan mies on tehnyt :whistle:... :D! Kuvah typykkä saa samalla toimia tämänpäiväisten EM 2008 typyäänestysehdokkaiden sijaisena, sillä tänään ei yhtään typyottelua pelata Kreikan ja Venäjän edustajien kisoista pois jättäytymisen takia :(... :P! Mutta huomenna on luvassa ottelu Portugali-Saksa =), jota odotellessa voi äänestää Ranska-Italia ottelussa.

Huominen makee ja päivän kuva on varattu :saint:..


Joo eiköhän otsikko ja kuva kaiken kerro :saint:, ainakin...

Huominen makee ja päivän kuva sensuroituna :saint:... :'(... :p... :D -kuva!


...ne saa nyt sen tehdä B), huominen makee ja päivän kuva on siis varattu :), joopS :p... :D!

Keskiviikon typy!


Noniih :p, nyt ei taida olla epäselvää mistä on kyse :saint:, mutta mennään kuitekin varmistamaan B)...


...EI :o... :p... :D, koska eipä tossa(kaan) näy mistä on kyse :/... :'(, mutta..., no onhan se nyt täysin selvää *SYDÄN*...


...mutta sanotaan se nyt kuitenkin :), EI :|... :o... :'(, sitä likaista mielikuvista kehiin :saint:, joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!

Päivän video :D!


Joo Smoshin videoiden blogaus senkun jatkuu *SYDÄN*, kuten niiden (videoiden) jäljessä olokin :(, mutta, no pääasia että ne blogaa joskus :saint:, joopS :p... :D! No mutta :p, siihen videoon :saint:... Joo HEMMETIN hauskaa materiaalia on taas luvassa *SYDÄN*, vaikka on sitä parempaakin ollut ja varmaan tulee olemaankin :p, mutta..., joopS :p... :D! No mutta...

Smosh - That Damn Yard Sale video :saint:... :p... :D -kuva!


...enjoy the video *SYDÄN*, saa nähä päästäänkö kattomaan noita ikinä "oikeassa" ajassa :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D!

Päivän makee kuva

Kuva liittyy New Yorkkiin siten että kuvan T-Rex robootti komeilee Nycin yhdessä jättisuuressa lelukaupassa jossa olen käynyt ja poseerannut kyseisen T-Rex robootin vieressä isän ottaessa kuvaa. Ja oli kyllä hemmetin makee näky. -Harmi kun isä ei ottanut kuvaa digikameralla vaan tavallisella filmikameralla. Sitä on sitten hankalampi saada kun se on sellanen diakuva ja ties missä tuhansien muiden vuosien varrella otettujen diakuvien seassa.

Ang Leen Hulk filmatisointi telkusta Subilta

(Hulk)

Työlleen omistautuneen geenitieteilijä Bruce Bannerin laboratoriossa tapahtuu onnettomuus, joka altistaa hänet tappavalle määrälle gammasäteilyä. Tutkijatoverinsa Betty Rossin yllätykseksi Bruce ei kuitenkaan kuole, vaan päinvastoin vaikuttaa vahvemmalta kuin koskaan. Onnettomuudella on silti seurauksensa: suuttuessaan Bruce menettää täysin kontrollin omasta kehostaan ja muuttuu Hulkiksi, suureksi vihreäksi hirviöksi, joka kylvää tuhoa ympärilleen. Hän huomaa olevansa epätoivoisessa tilanteessa, jossa hänen täytyy yhtä aikaa opetella hallitsemaan uusia salaperäisiä voimiaan ja paeta häntä metsästäviltä viranomaisilta. Ohjaaja: Ang Lee, USA 2003 (132'). Pääosissa: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas, Nick Nolte.

Diilissä tänään =)...


Joo alkaa päästä jo tän sisään :saint:...

Säpinää risteilyllä. Synergy on innoissaan Brentin poistumisesta. Tehtävänä on tällä kertaa tehdä 30 sekunnin mainos luksusristeily-yhtiölle ja aikaa siihen on todella niukasti.

Donald ja Ivanka Trump :saint:... :p... :D -kuva!


...tän iltaista jaksoa odotellessa :p!