sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Päivän "Halloween" pilanimi

Elokuvan huono menestys jäi painamaan elokuvan tekijöitä -niin näyttelijöitä kuin tuotantoryhmää..., että aina kun kuulevat puhuttavan elokuvasta ärähtävät he -"enough about that"...
...

Ghost Ship...........................................................Ghost Shit

Päivän "Halloween" kuva

Ehhe-heh :D...:p.. -Siinä on jollain välähtänyt ku tollaset rakentanu/kasannu/asetellu -mitenkä sen nyt ilmaisee. -Joops..., mutta hauska kuva kuitenkin.

Päivän "Halloween" H3LVETIN ällöttävä(t) kuva(t)

Tosiaan -hyvä että tuli otettua kuvat kakusta..., sillä jääkaappiin pistäessä saatanan runkkukakku meni tippumaan lattialle. -Tosin voin syyttää siittä omaa huolimattomuuttani kun menin pistämään sitä siinä laatikossa sen laatikon kyljestä avautuvat kannet auki..., mutta en kuitenkaan osannut arvata moisen tapahtuvan -TSII-SUS FUCKING CHRIST...!!!!

Damagea jäi myös jääkaapin oveen kakun luiskahdettua käsistäni. -Ja ai että mitkä V-alkuiset kirosanat lähti karjuen ilmaan siinä vaiheessa.

Siinä se sitten lojui valmiina roskiin heitettäväksi -JumaV|TTUlauta sentään...!?!?!!?! -Tontsa otti talteen sen osan mikä ei ollut kosketuksissa lattiaan..., mutta loppu sitten päätyi roskikseen.

Päivän "Halloween" TOD tod ToOoOoD makee(t) kuva(t)

Perjantaina tuli tehtyä koulussa tollanen magee Halloween aiheinen kurpitsakakku -valmistustavaltaan hyvin samanlainen kuin edellinen kauhukakkuni..., eli päällä ohueksi matoksi kaulattu marsipaani -sisällä vadelmahillo ja kerma täyte. -Ja tälläkertaa muistin kermaan pistää sen sokerin..., joka pääsi siitä edellisestä kakusta unohtumaan.

Kakun pinnassa olevat punaiset viivat ei alunperin kuulunut kakun ulkonäköön..., mutta kun marsipaanipäällysteessä sattui olemaan muutama halkeama pinnassa joka paljasti kakun sisällön -päätin sitten paikata kohdat punaisella väriaineella -ja aika h3mmetin makee siitä kyllä sitten tuli.

Ja tottahan toki piti sitten ottaa kaikista mahdollisista kulmista kuva tuosta upeasta kakusta -kuten edellisenkin kakun kohdalla.

Siinä lähikuva paljastaa kakun pinnassa olevat halkeamat -kaikkia en jaksanut paikata -ja olisi muutenkin tullut aika sottaista heittää sitä väriainetta kaikkiin kohtiin missä oli repeämä.

Mutta kyllä TOD upea kakku tuli..., vaikka koulussa olin kyllä paikoin sitä mieltä että tekisi mieli heittää teos seinään -kiitos niiden revenneiden kohtien.

Mutta sitten kaverien ja opettajan antamien kehujen myötä päätin sitten itsekkin hyväksyä lopputuloksen -ja ei se nyt itseasiassa olekkaan niin suuri pettymys.

Ja nyt pientä vihjailua päivän ällöttävästä kuvasta -sillä... -No..., en voi muuta todeta että -hyvä kun tuli otettua kuvia kakusta.