tiistai 29. heinäkuuta 2008

Typylle Tankoa ja Rahaa :saint:... :x... :p... :D!


No kuva khyllä kaiken aika hyvin kertoo :saint:, kuten Hulkin aikasempikin blogaus :)... :/... :'(... :p... :D, Tango & Cashin sitten ostin meille molemmille yks päivä B), joten, ÖÖÖööö :p, niin molemmilla nyt sitten on se *SYDÄN*, vielä kun sen sais vielä Matskulle =), niin..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja mitä typyihin *SYDÄN*, senku tietäis mihin sekin nyt liittyy :x, kaippa pitää selvitellä asiaa :saint:, joopS :p... :D! No mutta :p...

Typylle "Tankoa ja Rahaa" :saint:... :p... :D -kuva!

Edit. Jahas :p, typyjä pitääkin sitten ettiä huomisen puolella ku, ÖÖÖööö :p, löysin jotain muuta mielenkiintosta matkan varrella :saint:... :'(, joopS :p... :D!


...ÖÖÖööö :p, eipä kait sitten muuta :)... :/... :'(, joopS :p... :D!

Tiistain typy!

Hulkilta kun ei taida typyä/typyjä enää tulla :/, ja viikottainen typyäänestyskin aiotaan ehkä pistää tauolle tulosten blogailun väsyttävyyden takia :(, niin mähän voin vaikka blogata typykokoelmani "jämätypyjä" =)… :D! Nimittäin semmosia mitä ei välttämättä halua äänestykseen huonon sijoituksen pelossa :P, ja/tai semmosia mistä ei oikein keksi mitään uutta tai joskus edes vanhaakaan läppää :D! Mutta läppähän ei ole pääasia vaan typy :saint:, so here she is :P!
No kyllähän tosta ainakin yks vanha läppä irtoaa :saint:, nimittäin se että kyllä kelpais tunkea ”makkaraa” noiden ”sämpylöiden” väliin ;)… B)… =)… :P… :D! Tai no eipä taida olla tota läppää ihan noilla sanoilla koskaan käytetty B)… :D! Vai onko :P...?