keskiviikko 22. elokuuta 2007

Sleep = nukkua


Kappas, löytyi englanninkielinen viittomasanakuva sanalle "nukkua" (sleep). Muokkailimpa siis tollasen missä yhdistin suomalaisen viittomasanan "nukkua" sen englantilaisen kanssa. -Jaa-a. Mitäs tosta muuta? No sitä muuta, että sitten Conanin jälkeen voisikin sitten todella mennä "sleep" nukkumaan. Eli se on hyvää yötä ja MO!

MatoApinan "apina" ei nyt jaksa katsoa Apprenticea


Lol, mikä otsikko, mutta se pitää paikkansa. Eipä nyt oikein kolahtanut Diili minuun. Ainoastaan alkun tunnusmusiikki kolahtaa, muuten ei oikein jaksa seurata moista |O. -Vaikka näkyyhän siinä välillä hienoja kaupunkikuvia New Yorkista <3.>EDIT. Täysin aiheesta poikkeava asia. Nyt jää hyvänyönblogaukseen johtava väliblogaus blogailematta -vois alkaa jatkossa ihan päivittäin blogailee -joten tämä blogaus saa nyt toimia sinä, vaikka ei periaatteessa kuuluisi. Tämä on nimittäin "en jaksa katsoa Diiliä" -blogaus.

-Eli huomenna ei ole tarvetta herätä kauhean aikaseen, joten... -No, erillinen blogaus :D.

Ei "guess who" -kuva. -Kunhan piirtelin


Saa toki heittää veikkauksen, jos sitten tuleekin joku mieleen tosta, mutta tämä nyt ei kuitenkaan ole mikään tunnistettava, kunhan piirtelin. -Seuraavassa blogauksessa selviää miksi piirtelin.

Apprenticea Conaniin asti


Loppuhuipennus. Erikoispitkä finaalijakso. Toinen kilpailijoista etenee vaikeuksien kautta voittoon. Etenkin Randalin kohdalla vaikeudet näyttävät ylitsepääsemättömiltä.
...

Eipä ole tullut paljoa katottua, mutta nyt vois ehkä harkita Conaniin asti. Ihan en ehdi katsoa loppuun. Conan alkaa klo 00:15 ja Diili loppuu klo 00:20.

Visailu siirtyy viikonlopulle



No nyt ei oikein saanut aikaseks kuvaa ja kohta alkaa CSI, nii ei tässä enää ehi -ja sit ohjelman jälkeen enää jaksa, joten viikonloppuna yritän saada tehdyksi uuden arvattavan. Nyt ei oikein tahtonut tulla mitään.

You've (Hulk) Got Mail!


Joo postia tuli Hulkille :), noihin "Guess who:hon" liittyen =), joopS :p... :D!


Merkkikö että jompikumpi noista pitää piirtää =)... :p... :D?!?!?

Vai että haluta, tahtoa lisää "guess who" -visailua


Sieltä tuli heti innokas vastaus, että lisää halutaan, joten eiköhän sitä sitten ryhdytä painttailemaan uutta tunnistettavaa? -Kestääpä nyt vain sitten jonki aikaa, että venata joutuu. -Joops. Eiku töihin kuvan pariin.

Keskiviikon typy ja automuistutus!


Jahas, mitäs typy tällä kertaa vaanii :x... :p... :D! No se mitään vaani ku kuhan vaan odottaa että "koiraa ulkoiluttettaisiin" takaapäin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeeee :D! Joo ja samalla tämä on automuistutus :), semmoinen kun on kerran tulossa kun lazy assinä vaan lomaillaan B), TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEEeeeeee :D!


Aika ulkoiluttaa koiraa =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEHEEEeeeeee :D!

Olisko taas "guess who" -kisan aika?

Niin. -Pitäisiköhän sitä taas painttailla joku pärstä tunnistettavaksi? -Vai jaksaako? -Bloody lazyass :x. No se jää "kisailijoiden" päätettäväksi haluaako ne uutta kuvaa. -Jos sitten TOD innolla halutaan, niin sit kyllä tuleekin, mutta jos on aivan yhdentekevää, niin sit ei välttämättä jaksa/huvita.

Päivän miesmuistutus :x... :p... :D!


Ai että toi on miesmuistutus :x... :p... :D?!?!? No kaippa tuolla on sisällä joku mies tjs :p... :D... Tai luultavasti Tontsalla on vastaus tähän mysteeriin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän miesmuistutus :x... :p... :D -kuva!


Paljastuuko tuolta vai jotain "mielenkiintoista" =), FUCK YEAH B)?!?!?