keskiviikko 24. helmikuuta 2010

goodnight CHICKA blogging


Kerran blogaamisen "alkuun" päästiin :), niin hoidetaan tämä nyt "loppuunkin" räjäyttävällä blogauksella :saint: OU FUCKING YEAH 8) Eh-heeeeh :D

Ei kai sitten muuta kun "rankan" päivän jälkeen "lepuuttamaan" itseään ton seuraan *SYDÄN* Yihaa yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :D

Leffailta @ Matsku: Artie Coppola Movie's (Taide)


Siinäpä ne klassiset elokuvat on kuvattu. Taiteellisen hienosta kuvakulmasta, josta ei voi erehtyä että taiteellisuus puuttuisi verestä. Tässä on Kiasma materiaalia, sanoinkuvaamattoman epärehellisen selvästi. Ehdottomasti ottaisin yhteyttä johonkin taidehalliin yms, kieltävää vastausta ei voine millään tulla. Siihen pistän rahani likoon, lähden vaikka niiden (rahojen) kera mukaan varmentamaan asian laidan oikeaksi.

Tässä on sitä jotakin... On vain!! Mitäkö se on? No sehän on katsojan silmässä. Oletko sokea? Olet jos vastaan alat hingaten väkipakolla väittämään. Näin asian laita vain on, usko pois...

Leffailta @ Matsku: Tontsa the Getaway Driver


Oston jälkeen haneen style'L ghetta'WAY kaaral 8) Sinne jäi vihollismafiat nuolemaan näppejänsä :( TOO BAD FOR E'm!!

Dont mess with Team MatoApina mafi'AH 8)

Leffailta @ Matsku: Ostokset 2

Stockalta löydettiin tarjous josta ei TOD voinut kieltäytyä: Molemmille upeat Kummisetä trilogia DVD-boksit halvalla, joten Tonsta poseerasi niiden kanssa mafia style :p!

Leffailta @ Matsku: Ostokset 1

Tommonen kasa mässyä yms. ostettiin eilen täällä mulla Matskulla alkanutta leffailtaa varten :p. Hulk ei tosin tällä kertaa vielä ole osallistu leffailtaan, mutta se tilanne muuttuu jossain vaiheessa kun leffailta jatkuu MatoApina HQ:ssa. Tänään katottiin kuvassa näkyvä Lakeview Terrace ja vedettiin itse tehtyä lasagnea :p. Tässä ei ollut vielä kaikki leffaostokset, vaan seuraavassa blogauksessa esitellään loput, jotka erikoisuutensa takia ansaitsivat oman blogauksensa :p.

Päivän puujalka

Fingerporia taas päivän puujaloissa. -Tämänkertainen on tämän päiväisestä Hesarista. -Ei muuta kuin tulkitsemaan puhekuplia -tai pikemminkin yhtä kuplaa.
...

Tiedemies: -"Täällä Fingerturun tiedekeskuksessa on siirrytty kokonaan paperittomaan toimistoon!"

Heimo Vesa vessassa kakkoshädällä. -Ei paperia.

Taas kerran -LOiSTavaa Fingerporia. -Lisää vaan tollasia.

JIM: South Park

Mitäs illan South Parkissa tänään olisi luvassa...?
...
Elävien kodittomien yö. Kodittomat valtaavat South Parkin ja alkavat piinata kaupunkilaisia. Pojat päättävät ratkaista ongelman tavalla tai toisella. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 10. tuotantokausi.
...
En muista tästä jaksosta paljoa paskaakaan. -Pitänee katsoa uusiks.