perjantai 7. heinäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka (Sh1raz - Comeback: Recipe)

Ei kai muuta, kun suoraan asiaan - eli resepti löytyy mun Sh1raz - Comeback -blogista 😇 Sieltähän kaikki (+lisä) kuvat löytyy, joten en näe paljoa järkevää tännekin blogata... 😵😓😋😁 Mutta, kerran alkuun pääsin - niin mennään loppuun asti...

Siinäpä on ainekset, varsinainen läjä kaikkea - sokeria varsinkin, jota yritän tässä vähentää...

Tässäpä kostutan pohjaa, joka... Noh, oli vähän 'meh bizmo - siitä tuli vähän liian paksu 😕 Mutta ihan hyvää oli, ei käy kieltäminen 😊😋

Tässäpä laitan elmukelmua kakun päälle, en tiedä - onko siitä apua... Koska ton olisi tarkoitus litistää tota, mutta kakkuvuoka on korkeampi - joten...

Siinäpä se on valmiina kahvin kera, khyllä kelpaa/kelpasi 😍😋😎 Uudestaan pitää ehdottomasti joku päivä tehdä 😇


Mutta, no ehkä pieni tauko kuitenkin... =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEEeeeeee :D Paremman pohjan takia khyllä houkuttaisi vaikka heti tehdä tämä, mutta... Odottavan aika on pitkä! :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tässäpä ruoka seisoo, tutun Seinfeldin kera 😇 Ihan hyvä setti oli, ei ole valittamista! 😊


Mutta se jälkiruoka, mikä se mahtaa olla..?! =X Kaikkia varmaan kiinnostaa, yhtä paljon kun mua - eli ei yhtään :| =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeeee :D

(Jälki-&)ruoka ostosten esittely

Tämmöistä pukkaa... tai pukkasi - tällä kertaa... 😇 Rainbow Ranskanperunat poimutetut (450g) ja Pirkka Grillaa kanavarras (500g) on ruoka-ainekset, jonka kanssa vedän/vedin - niin tylsää, kun... - maitoa 😳😵😓😋😁 Pitää tosissaan yrittää vähentää sokerin juomista, ja syömistä... En tiedä mistä tämä intoilu on lähtenyt, kai kun siitä ollaan mulle niin monta kertaa sanottu 😈😓😋😂 Mutta karkkia olen reilusti vähentänyt, sama pitäisi tehdä limulle... No tänään se onnistui! 😍😎 Ja se (limu, kuten karkki) maistuu paremmalle, jos ei sitä (sokeria) joka päivä juo/syö. Mutta, mainitsinko jälkiruuan otsikossa..?! 😱😨

No kunnon sokeripommi tuli sitten tehtyä, varmaan kun karkkia 'ei ole saanut' 😡😓😋😆 Ei, sain vaan innon tehdä tämän - mikä se tämä on, niin... - selviää myöhemmin!


Mansikat on khyllä oikein kunnon 'give away', mutta... Ei kai nyt kaikki tästä/näistä aineksista keksi, mitä tein..?! =X

Päivän leffa

Aika pistää ensikatseluun tämä ysäriklassikko vuodelta 1999 - Galaxy Quest -kyseessä ja en tosiaan ole aikaisemmin nähnyt elokuvaa. Joten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Extra EXTRA EXTRA juoma

No jopas näitä juoma blogauksia nyt kertyy tänään. Mutta tämä on nyt viimeinen. Ainakin minulta (Hulk). Mutta ite juomaan mikä on perus Jaffa minkä ostin sieltä samaisesta Alepasta kuin sen edellisen juoman. Siinä se Jaffa kaatuu mukiin. 
Ja siinä vielä yleiskuva pullosta ja täydestä mukista.
 

Päivän extra EXTRA juoma

Poikkesinpa sitten vielä Verkkosaaren Alepassa hakemassa juotavaa illan leffaa varten. Samalla ostin juotavan kotimatkalle ja se oli tollanen Jarritos Grapefruit limonadijuoma.
Ja totta kai taas oli otettava tollanen hörppykuva. 

Päivän jälkiruoka

Vaikka söinkin tänään sen Oreo sandwich suklaalevyn niin tämä on kuitenkin se päivän virallinen jälkiruoka. Mutta ite jälkiruokaan. Otinpa sieltä Mäkkäristä vielä mukaan tollasen cookie & cream annoksen jälkiruoaksi. Eipä kait muuta lisättävää. 

Päivän ruoka + extra juoma

Sanoinko aikaisemmin etten söisi tänään muuta? No kuten Arska sanoo Commando ja T3 leffoissa -"I lied"😎...😁... Mutta joo - tuli sit Mäkkärissä käytyä ja tilasinpa sielä tollasen setin. Siinä on Double Big Mac ateria ja lisukkeena Big Share.
Pistetään juoma nyt tähän samaan blogaukseen koska on vielä tulossa extra EXTRA juoma ja extra EXTRA EXTRA juoma blogaukset. Jees mutta - perus Coca-Cola se siinä.
Ja pitihän tietty ottaa tollanen hörppykuva. 

Näetkö tuhmia? (by Hulk)

Siinä Mäkkäriannoksen varausnumero..., mutta mitäs tuhmaa siinä pitäisi nähdä🤔. No ei niinkään nähdä..., mutta mieltää. Siinä on nimittäin numero 69 mikä yleensä yhdistetään erääseen tiettyyn asentoon😉...😜...

Päivän luontokuva

Keskustan pikkuparlamentin edustalla olevalla nurmikolla laidunsi joukko hanhia - onko nuo nyt Kanadanhanhia - en ole mikään lintutietäjä..., mutta anyway. 
Koitin saada myös koko pesueen yhteen kuvaan kun niitä oli siinä enemmänkin kuin nuo ylemmän kuvan linnut.

Päivän juoma

Keskustassa jaettiin taas ilmaisia sokerittomia Hartwall Jaffa tölkkejä.
Nyt on taas sellainen keli että kyllä kelpaakin kylmä juoma. 

Päivän ruoka - eiku jälkiruoka... Pelkkä suklaalevy

Juu - tänään ei oikein muuta kunnollista syötävää kuin tämä R-Kioskilta ostamani Marabou Oreo sandwich suklaalevy. En nyt sitten tiedä minkä labelin tähän laittais.
No joo..., mutta ihan kivan näköinen suklaalevy - tollaset mini Oreo keksit suklaalevyn sisällä. Ja ihan hyvääkin oli - voisi toistekkin harkita ostavana.

2008 blogausmäärä ohitettu

Noniin - nyt ollaan sitten ohitettu vuoden 2008 blogausmäärä (2057). Kuvassa näkyy että tänä vuonna on kertynyt jo 2061 blogausta..., mutta tämä blogaus nostaa lukeman numeroon 2062. Vielä on matkaa vuoden 2007 blogimäärään (2780)..., mutta eiköhän sekin pian saavuteta -ja ohiteta täällä blogaustahdilla. Mutta olisi toki hienoa jos saavutettaisiin tämä ilman tämmöisiä täyteblogauksia.

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Muiden lapset

Tämä ei niinkään kiinnosta nähdä joten eipä kait muuta kuin -"ei kiitos" - vaan tälle filmille. Hyvä kun tuli kehiteltyä se -"ei kiitos" -labeli. Sinne tulee lähes joka viikko merkintöjä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Insidious: The Red Door

Tämä TODellakin kiinnostaa nähdä. Tästä löytyy kaikki edelliset elokuvat DVD kokoelmista
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Elemental

Kyllähän tätäkin voisi harkita - siitä onkin aikaa kun viimeksi näin Disbey Pixarin elokuvan teattereissa - olisiko se peräti ollut se leffa - Up.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

No Hard Feelings 

Kyllähän tätä voisi harkita. Trailerin perusteella ihan hauskan oloinen elokuva ja aina Jennifer Lawrencea käy katsomassa.
 

Perjantain ensi-illat

Näkyisi olevan kolme mitkä kiinnostaa nähdä ja yksi mikä sitten ei niin paljoa kiinnosta. Poraudutaan niihin tarkemmin omissa esittelyblogauksissaan. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4

Happy Birthday following actors and one musician

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Kindergarten Cop..., Uneton Seattlessa ja Sudden Death tuttu Ross Malinger täyttää tänään 39-vuotta. Beatles bändistä tuttu Ringo Starr täyttää tänään 83-vuotta. Elokuvista Chappaquiddick ja Peter Pan & Wendy tuttu Jim Gaffigan täyttää tänään 57-vuotta. Sarjasta C.S.I. tuttu Jorja Fox täyttää tänään 55-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Shining - hohto ja Popeye - Kippari-Kalle tuttu Shelley Duvall täyttää tänään 74-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille. 

Näetkö tuhmia?

Ja taas pukkaa helppoa blogaamista (viitaten edelliseen...)! 😇


Ihan hupaisa kuva, onkohan vaan oikea..?! =O No netti on pullollaan 'väärennettyjä' (lue: photoshopped) kuvia, joten ikinä ei tiedä... Vasta kun näkee omin silmin, vai...?! =X No voiko sillonkaan uskoa, joku silmänkääntötemppu, yms shittiä... =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEEeeeee :D

Päivän kuva

Juuri valitin, että "päivän video" on 'tuskainen' blogata - ja... No nyt blogaan tämän, joka on lastenleikkiä - käden käänteessä käy 😇😋


Tämä on nyt jo loppusuoralla, helppoa kun... jepS! :P Mitä itse kuvaan, ihan hupaisa :D

Päivän video


Pitkästä aikaa multa videota, kun näin keskellä aamu-yötä heräsi - eikä uni enään maita 😇😖😕😓😋😁 Semmoiset sankarit on vauhdissa, kun; The Slow Mo Guys 😍😎

Ihan hupaisan ase-videon katsoin heiltä, aika pitkä vaan - että kannattaa varata aikaa (20min) jos/kun tämän yhteen putkeen katsoo 😈 Ei kait muuta, kun itse videoon...

Voisi useammin(kin) blogata näitä videoita, koska näitähän piisaa... :saint: Jotenkin nämä vie vaan niin paljon aikaa, ensiksi katsoa - ja sitten tehdä aika... noh, 'tuskainen' (:P :D) blogaus =/ Niin että aikaa ja vaivaa menee näihin, esim. verrattuna johonkin pelkkään "päivän kuvaan" - jonka blogaus on lastenleikkiä B) No joo, katsoo jos innostuisi... :)