sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Päivän video(t)!

Siitä lähtien kun löysin HyperCam -nimisen nauhotusohjelman, palasin halusta nauhottaa kuvamateriaalia hauskasta ja hullukurisesta lautapelimäisestä tietokonepelistä nimeltään Dr. Drago's Madcap Chase B), koska siitä ei ollut Youtubessa yhtään videota :/.

Päätin nauhottaa 10 kierroksen pelin yhtä tietokonevastustajaa vastaan pelaten, mutta peli kestikin n. 55 minuuttia :x, joten editoin siitä parhaat palat näihin kahteen videoon:



Eli ei siis mitään erikoista :P, vaan ihan perus gameplaytä :saint:, koska semmostakaan ei YT:ssä ollut :/. Videoiden kuvaustekstissä on lisätietoa pelin tavoitteista sun muista.

Olipa hauskat Murphyt

Ei hemmetti ku oli hauska äsken katsomani Murphy pätkä. -1h 24min pelkää rääväsuista läpänheittoa. -F-sanaa viljeltiin kuin... -mitäs viljellään paljon..., -no tossa ainakin sitä F-sanaa :D...:p... -F*ck sitä, f*ck tätä :D.. -Ihan joka lauseessa. Ja Murphyn esiintyminen oli muutenkin tosi hulvatonta -ei ainoastaan alituinen kiroilu naurattanut. -DVD:n ainoa huono puoli on, ettei saa tekstityksiä, mutta eipä paljoa haitannut -pieni miinus.

Viikon 22 typyäänestys on päättynyt!



Jepulis jee :saint:... :p... :D, viikko se taas hurahti :), mun viedessä tällä kertaa B), kuten alta selviää :saint:, joopS :p... :D!

1. sija: 21 äänellä sunnuntain typy by Tontsa.

2. sija: 14 äänellä perjantain typy by Matsku.

3. sija: 13 äänellä keskiviikon typy by Matsku.

4. sija: 10 äänellä maanantain typy by Tontsa.

5. sija: 6 äänellä torstain typy by Tontsa.

6. sija: 5 äänellä lauantain typy by Hulk.

7. sija: 3 äänellä tiistain typy by Hulk.

Blogaajien kesken äänten (72) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Tontsa kolmen typyn 37 äänellä (51,4%)
2. Matsku kahden typyn 27 äänellä (37,5%)
3. Hulk kahden typyn 8 äänellä (11,1%)

Joo ja nyt TUTTUUN ja TURVALLISEEN (:p... :D) tyyliin on aika käynnistää uusi äänestys =), joten...

Viikko 22 typyäänestystulos -kuva!


...äänestys napit viehumaan :saint:, joopS :p... :D!

Uusi labeli kehiin :saint::, niin ja tuplat :x... :p... :D!


Joo lisäsimpä sitten uuden labelin B), "typyäänestys tulokset" sellaisen :saint:, joka on pitänyt jo jonkin aikaa tehdä :), mutta :/... :'(, joopS :p... :D! Joo nyt kysymys, tai kysymykset :p, kuuluu :saint:, että laitetaanko me toi labeli esille "blogausten aiheisiin" ja muutetaanko me ton nimeä jotenkin :)...? Joo khyllähän ton mun puolesta ainakin vois laittaa :), vaikka löytäähän ton "voittajatypyjen" kautta :saint:, mutta..., joopS :p... :D! Niin ja olihan tässä vielä yksi kysymys :p, tuplat tosiaan :saint:... :x! Joo kuvassahan se näkyy :p, mähän blogasin kaks kertaa peräkanaan tulokset :saint:, joten...

Uusi "typyäänestys tulokset" labeli :saint:... :p... :D -kuva!


...Matskun vuoro on tehdä samat :saint:... :p... :D, mutta ei tänään koska mulla on ens viikolla töitä tuloksen blogausten aikoihin :'(... :p... :D, mutta sitä seuraavalla/seuraavilla viikoilla ei sitten ole =), eli..., joopS :p... :D!