perjantai 10. helmikuuta 2012

Poster by HULK muokattuna

Muokkasinpa hieman eilen blogaamaani feikki julistetta. -Ihan vain pienet korjaukset tein -ja yhden lisäyksen. -Lisäsin -"poster by Jaakko Tammisto" -tekstin julisteen alaosaan. -Sitten laitoin tekstirivejä lähemmäksi toisistaan. -Eilen blogatusta vanhasta versiosta voi nähdä että siinä on isompi väli tekstien välissä. -Nyt näyttää paljon aidommalta tolleen tiivistettynä lähekkäin.

Mission: Impossible: Ghost Protocol kysymys

Mitäs -onkos lähtijöitä jos tänään menis kattomaan tota neljättä Mission Impossible leffaa...? -Ite (Hulk) olisin joka tapauksessa menossa..., mutta yksinkö vai team MatoApinan kanssa -siinäpä vasta kysymys. -Eli miten on...?

Perjantain ensi-illat Nro 5

Star Wars: Episode 1 -The Phantom Menace 3D

Tää on jo kerran teattereissa koettu kun se ilmestyi ensi kertaa vuonna 1999 -joten ei nyt ehkä 3D tehosteiden takia jaksa uudestaan tota teattereissa. -Mutta totta helvetissä sitten DVD:lle heti kun tulee kauppoihin ilman mitään epäröintejä. -Ja olisi nyt syytä ettei tule minään ruotsalaisjulkaisuna kuten yhessä vaiheessa oli.

Perjantain ensi-illat Nro 4

 Risto Räppääjä ja Viileä Venla

Perjantain ensi-illat Nro 3

Man on a Ledge

Tätähän voisi jopa harkitakkin. -Jännältä vaikuttava trilleri hyvillä näyttelijöillä -houkuttelee kyllä. -Mutta ei tänään -sillä olisi mielessä eräs toinen leffa..., mutta siitä enempi sitten erillisessä blogauksessa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Hamilton -I nationens intresse

Eipä nyt oikein houkuttele yhtään -joten sanonpa nyt tälle sen -"ei kiitos" -tai kerran on ruotsalainen leffa kyseessä -niin ruottiksi sitten -"neij tack". -Ei mitään Ruotsi vihaa kuitenkaan. -Ei vaan oikein houkuttele tämä leffa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Carnage

Laatu näyttelijöitä ainakin pääosissa..., mutta voipi olla että ihan teattereihin asti jaksa kuitenkaan mennä. -Säästänpä tämän DVD:lle tarjousleffana. -Ja tietysti oheis ostoksena muiden leffojen kaa.

Päivän "EX 2 (PG-13)" kuva 8/8

Tämän päiväisessä -ja viimeisessä EX 2 PG-13 kuvassa näkyy Expendables tatuointi missä lukee ohessa -"stay in school".. -Tässä nää sitten olikin. -Hulk kiittää ja kumartaa.

Päivän makee kuva

Kun olisi eilen älynnyt googlata -"Lego 3D street art" -niin olisi voinut blogata tän valmiin teoksen yhdessä sen vielä tekovaiheessa olevan kuvan kanssa..., mutta virhe on jo tehty ja ei ole enää korjattavissa. -Mutta kelpaa se näinkin. -Kertyypä ainakin blogauksia. -Mutta ite kuvaan -näyttää tosiaan siltä kuin Lego-ukkeliut seisoisivat tiehen tehdyssä kuopassa. -Ei kyllä heti hoksais että se on littana maalaus kadussa. -Ainakaan tän kuvan perusteella. -Ite nähtynä livenä vois jo huomata.