perjantai 12. tammikuuta 2024

Päivän makee kuva

No nyt on makee kansikuva tulevassa Empire lehdessä. Ghostbusters: Frozen Empire teemainen kansikuva missä alkuperäiset Ghostbusters näyttelijät poseeraavat kuten alkuperäisessä julisteessa ikään. Tää pitää kyllä ehdottomasti sitten ostaa kun tulee kauppoihin. 

Päivän leffa + poster

Nyt on sitten nähty Mean Girls elokuvan musikaali versio ja kyllähän sen katsoi. Ei se tietenkään vedä vertoja alkuperäiselle Lindsey Lohan versiolle joka on minun (Hulk) kirjoissa ⭐️⭐️⭐️⭐️ leffa. Tälle versiolle annan ⭐️⭐️⭐️ ja puol koska kuitenkin sama tarina mikä oli hyvä..., mutta toteutus ei ollut tälläkertaa niin hyvä. Plussapiste hauskasta kameoroolista jonka jätän salaiseksi. En halua spoilata - itsellenikin se tuli nimittäin täytenä yllärinä.

Päivän jälkiruoka

Vakkari leffamässyni siinä - päällimmäisenä näkyy Suffeli Puffit ja niiden alla oli vielä niitä Pätkis Snackseja. 

Päivän juoma(t)

Näitä olen aikaisemminkin tainnut mainostaa täällä MatoApinan blogissa..., mutta mainostetaanpa vielä hieman lisää. Elikkä tuli ostettua tollanen Oreo bobo juoma Zhao Tea kioskista.
Siinä vielä itse juoma hieman jouluisassa mukissa.
Sitten ollaankin jo leffassa mihin otin perus juotavani: -siinä Coca-Cola mikä oli tollanen sokeriton vaniljan makuinen.
Sitten on se vakio Bon Aqua sitruunanmakuinen kivennäisvesi. Nyt ei jaksanut ottaa hörppykuvaa..., mutta näistä taitaakin jo olla. 

Päivän ruoka

Käytiin tosiaan Tontsan kanssa leffassa ja sinne leffaan tuli otettua hieman isommat eväät tälläkertaa. Otin nimittäin tuon Finnkinon oman pepperoni pizzan ja lisukkeeksi otin Mozzarellatikkuja joiden dippinä toimi juustokastike. Näillä eväillä pärjäs hyvin tämän päivän. 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Mean Girls 

Tänäkin kiinnostaa nähdä ja tätä olisikin tarkoitus mennä tänään Tontsan kanssa katsomaan.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Poor Things

Tätä voisi kyllä harkita joku päivä menevänsä katsomaan. Ainakin trailerin perusteella vaikutti ihan hyvältä.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään tuleekin vain kaksi leffaa ensi-iltaan ja molemmat niistä kiinnostaa. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Alka👇 linkki.