sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Blogiuudistusta myös tänne MatoApinalleko/kö :p?

Kuten kuvasta näkyy, nyt myös mun (Matskun) blogissa on tommonen Hulkin blogissa jo jonkun aikaa ollut blogin lukijoiksi itsensä merkanneet Blogger -käyttäjät listaava jutska, joten eiköhän pistetä semmonen tännekin? Toihan on kätevä passiivinen tapa seurata paljonko lukijoita meillä oikein on :). Eli toisin kuin typyäänestyksissä (aktiivinen seurantatapa) meiän ei tarvi tehä laittamisen lisäks sen eteen mitään. Eikä siihen ilmottautuakseen tarvi edes olla rekisteröitynyt Bloggerin käyttäjä, vaan ittensä voi ilmottaa lukijaks myös anonyymisti. Tosin Bloggerilaiset saa sen edun, että Blogger-kotisivulle ilmestyy kätevästi ne blogit, joihin on ilmottanu ittensä lukijaks, kuten tokasta kuvasta näkyy. Niin ja eiköhän myös ilmoteta itsemme MatoApinan, toistemme ja halutessaan myös omien blogiemme lukijoiks kuten mä tein :saint:... :p... :D!

Päivän makee kuva

Ooh. -Facebookissa The Dark Knight elokuvan fanisivuilla voi tehdä oman Jokerigraffitin. -Lataa vain jonku kuvan ja vieressä on valikko töhryistä mitä voi lisätä kuvan päälle. -Tollasen kuvan tein omasta profiilikuvastani. On khyl TOD upea -ehdottomasti makeisiin kuviin.

Typyjoulukalenterin 21. luukku!

Typy pitelee luukkua siihen malliin, että "tänne vaan availemaan". -No mitäs tässä viälä odottelen..? -Eiku availemaan sit vaan.

Joulukuusen koristeet meni parempaan tarkoitukseen, nimittäin käyttöön esileikeihin ennen kunnon akteja kuusen juurella.