perjantai 3. huhtikuuta 2009

Päivän kuva + päivän typy

Ei LOL mikä otsikko Iltalehden kotisivuilta löytyikään -"Videopelit päihittävät seksin..?" Oheinen kuvakin on aika hauska -tyyppi vaan ajattelee pelikonettaan kesken lemmentouhujen.

Mutta jos tollanen kuuma tapaus odottaisi minua sängyssä, en kyllä TOD antaisi sen odotella ja odotella, vaan ryhtyisin heti tosi toimiin.

Selvästi nyt jämähti videopelin ääreen kun typyn ilme on noin pitkästyneen näköinen.

Typy yrittää epätoivoisesti houkutella takaapäin panoille, mutta huonolla menestyksellä pettyneestä ilmeestä päätellen.

Seksikästä poseerausta kehiin, jos vaikka saisi miehen huomion kiinnitetyksi itseensä...

No nyt taisi typy saada huomiota hymystä päätellen. -Seksikäs poseeraus siis kannatti...

-Mutta ei. Eipä sitä miestä sieltä pelikoneen äärestä saatu -joten hymy hyytyi hetkessä.

Uusi yritys, jos nyt pieni koskettelu auttaisi edes pikkasen saamaan miehen katse pois videopelistä...

Mutta typy joutuu pettyneenä huomaamaan ettei edes koskettelu tepsi miehen huomion saamiseksi..

Sinnikkäästi typy yrittää olla mahdollisimman himoittavan näköinen saadakseen huomiota, mutta...

...,-toivo on menetetty. Ei se mies sieltä pelinsä äärestä tule vaikka kuinka esittelisi sulojaan.

Viimeiset yritykset kehiin. -Typy on kyllä erittäin sinnikäs tapaus.

Mutta tuloksetta. Kuten Iltalehdessä sanottiin: -"Tutkimukseen osallistuneet miehet kertoivat muun muassa, että heidän kumppaninsa ovat "hankalia miellyttää", eivätkä edes "yhtä hauskoja" kuin oma pelikone."
-No mä en noista pelikoneista pahemmin perusta, joten mähän voin ilo mielin mielyttää typyä miehensä raiskatessa pelikonsoliaan.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Inkheart

Vois tätä ehkä harkita. -Kyllä aina tehosteleffat kelpaa -ja tässä näytti trailerin perusteella niitä tehosteita riittävän. -Toivottavasti ei vaan osoittaudu yhtä pettymykseksi kuin Stardust, joka myöskin kiinnosti tehosteiden takia, mutta osoittautui sitten aika tylsäksi eikä tehosteista ollut pelastamaan moista rainaa. -No jos tää on vielä teattereissa kun viimeistä sarjalippua viedään, niin vois sitten sen viimeisen sarjalipun uhrata tähän. -Toisaalta, mun leffassakäynti tahdillani se viimeinen lippu saattaa tulla melko pian käyttöön.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Grand Torino

Ehkä trillerihyllyyn tarjousleffoista, mutta ei nyt ihan teattereihin asti. Eipä nyt oikein traileri vakuuttanut. Vaikka nyt tuleekin ostettua kunnolla niitä lippuja -vois sen 10 kpl:n sarjan ostaa -niin tähän en kyllä pistäisi. -Ei kuitenkaan mikään "ei kiitos"-leffa sentään. Ei nyt vaan teatterileffa.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Monsters vs Aliens

Kyllä tää ihan hauskalta näytti trailerin perusteella. Julisteessa poseeraava mönjähirviö oli ainakin hauska -yritti vaan vietellä hyytelöä. -Tai liiskaantuu jättirobotin jalan alle ja hokee "mä hoitelen sen..." -No huomenna meen Hulluilta Päiviltä ostamaan nipun sarjalippuja, eli eiköhän yhden voisi käyttää tämän menemiseen teattereihin katsomaan..? Välillä jotain animaatioleffojakin, kun tulee näitä ammuskeluleffoja niin usein katottua.