keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Päivän (sarja)kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa. Aika hauska😀.

Päivän kuva

Varsin.
Hupaisa.
M-F!

Päivän toinen leffa

Pistetäänpä nyt heti perään sitä Lethal Weapon 4 elokuvaa niin saadaan tämä sarja päätökseen ja voidaan huomenna sitten katsoa jo jotain muuta. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Juuri sain katsottua Lethal Weapon 3 elokuvan ja koska ilta on vielä nuori niin... -Jätetään se seuraavaan blogaukseen.

Päivän juoma

Siinähän se Cokis kaatuu mukiin ja - ja... -mitäs sitä vielä sanoisi lisää - Cokis kun on aika käsitelty juoma blogissamme.
Koskaan kyllästytä mainostamaan Cokista koska ei koskaan kyllästytä juomaan sitä. Ja minä (Hulk) en koskaan kyllästy ottamaan näitä hörppykuvia. Ruokitaan molempia labeleita (Coca-Cola/-hörppykuva) kerran ne on luotu.

Päivän ruoka (by Hulk)

Ja siinähän ne pizzat lepää - toinen on Meat Lover ja toinen on Chicken Hawaii - eli samat vanhat tutut mitkä aina tilaan. 

Ruoka ostosten esittely (by Hulk)

Tänään ei jaksanut miettiä mitään kotiruokaa joten tilasinpa sitten pizzat tutusta Hertsikan Pizzataxih ravintolasta. Pizzat selviää sitten päivän ruoka blogauksessa ja juomaatakin tulee oma blogauksensa vaikka se onkin perus Coca-Cola.

Päivän ruoka

Siinäpä se tämän päivän ateria seisoo.
On.
Khyl.
herQ!
:-)
:-P

Ruoka ostosten esittely

Kelpo setti!
:-)
Vaikka, no aika "perus".
Mutta, khyllä kelpaa.
Vaikka melkein viikottain tätä syön.
:-P
Ellen pari(kin) kertaa viikossa.
On tää vaan niin hyvää.
:S@int:

Päivän poster

Blogasin 30. tammikuuta tälle trailerin ja nyt sille oli ilmestynyt virallinen juliste. On kyllä tyylikäs juliste - melkein jopa päivän makee kuva ainesta..., mutta tosiaan vain melkein.

Happy Birthday Rudy Mancuso

Tänään viettää syntymäpäiviään YouTube Vine videoista tähteyteen noussut Rudy Mancuso joka nähdään mm. elokuvassa Flash. Hän täyttää tänään 32-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 Rudy Mancuso.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors