tiistai 3. kesäkuuta 2008

Päivän video :D!

Uusia South Park -jaksoja tai edes 5. kauteen jääneiden uusintojen jatkumista odotellessa kelpaa kuunnella yhä uudestaan yhtä Cartmanin parhaista lauluista :D:




Bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, biiiiiitch :D!

Päivän video :), huomenna :'(... :p... :D!


Joo tänään piti blogaista toi :), mutta..., no kertyipä näin paljon blogauksia ja venähti näin pitkälle tää :/, niin :'(..., joopS :p... :D! No mutta :p...

Sensuroitu huomenna :saint:... :p... :D -kuva!


...huomenna sitten blogaistaan toi =), minkä tarkkasilmäisimmät Sherlokit (:p... :D) ehkä löytänevät jo kuvan perusteella :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D!

Tiistain typyt!

No nyt saa näköjään valita mitkä kuvat/typyt valitsee :saint:... :P... :D!

Ottaakko meikattu kumartunut blondi purkan kera...

...alaviistosta liiallisen valottunut brunetti...

...vai alhaalta naurava bikiniblondi aurinkolasien ja juotavan kera :x, kas siinä pulma :D?! No mä taidan yhdistellä parhaat palat B), eli ottaa ekasta kuvasta purkan :saint:, kolmannesta juotavan ja aurinkolasit B), sekä tietysti foursomen eli kaikki typyt =)... B), mutta en kuvissa olevia vaatteita :p, vaikka ne onkin aika vähäiset :D!

Las Vegasissa tänään

Nyt kun kissa on poissa ja hiiret voi leikkiä pöydällä B) (EHEHEHEE :D), niin laitetaan vaihtelun vuoksi tämän TOD LOiSTavan sarjan tämänpäiväisen jakson seloste :P.

Viulujen soidessa. Woody ja Jordan tulevat Las Vegasiin tutkimaan viulistin murhaa ja tämän Stradivariuksen katoamista. Kasinohotellin holvi ryöstetään. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi.

Päivän makee kuva!

Nyt on niin itsestään selvän makee kuva B), ettei edes keski oikeen mitään sanottavaa tähän :'(... :(... :/... :|... :P... :)... =)... :D! No siinähän sitä tuli jo paljon sanottua, sillä (hymiö)kuvathan sanovat enemmän kuin tuhat sanaa :saint:, vai sanovatko :x... :D?