sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Nukkumaan, etten sitten työhaastattelussa...

Jeps jeps. Ei muuta kuin sitten nukkumaan vaan. Huomenna on sit taas uusi päivä ja uudet kujeet, mm. mun vuoro pistää päivän typy =)...:p. -Odotan innolla, että pääsen panemaan sitä :D. -Ehhe-heeeee. -Joop. Nyt se on sitten vaan hyvää yötä ja MO!
...

Pitää nukkua hyvin ettei sitten torku työhaastattelussa, tai kuten pilakuvan ukko, töissä :D.

Sunnuntain typy!


Taas on keimailun aika =), that's what I'm talking about B)... :p, FUCK YEAH :D, vaikka melkein khyllä liian isot :x... :/... :'(, mutta vain melkein ;), jotain kättä pidempää vaan apuun niin johan sujuu =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEeeee :D! Mutta ihan outo/huono tausta khyllä :x... :|... :'(, mutta kuka sitä edes kattoo ku =)... B)... :p, EHEHEHEHEeeeeeeeee :D!


I could cop her HUGE field and then fuck B)... :p, EHEHHEEeeee :D!

TMNT nimet <3...


Joo eli kauas aiotaan pitää noi TOD LOiSTavat (:p... :D) Turtles nimemme B)...? Eiköhän nyt ensi bileisiin/Die Hard 4.0 vielä =), olihan toi sen verran LOiSTava keksintö B)... :saint:... :p... :D!


PS.Joo ja innolla odotellaan sitä Mats... Michelangelon (:p... :D) kuvaa =), jos vaan jaksaa kaivaa/edes löytyy :/... :'(... :D!


U dont wanna mess with uss =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEeeeeee :D!

Kiukunhallintaterapia tekisi hyvää

Tosiaan joku kiukunhallintaterapia voisi olla mulle hyväksi kun tietsikoita sillätavoin menen moukaroimaan. Mutta oli se kyllä ihan h3lvetin ärsyttävää kun juuri olin saamassa kuvan valmiiksi ja sit yhtäkkiä vaan simahtaa ja poistuu vaivalla tehty kuva. Toisaalta uudesta tuli sitten hienompi, mutta kuitenkin, ärsyttää moinen kaatuilu.

Työprosessissa ongelmia


Kun työstin tuota alempaa kuvaa paintissa, tietsikka taas tuttuun tapaansa sammui -ja käynnistyi uudestaan poistaen vaivalla lähes valmiiksi saamani kuvan. Silloin kyllä kilahdin niin, että tein hieman samoin kuin oheisessa kuvassa paitsi nyrkillä, ja aika ikävä reikä tuli siihen lyömääni kohtaan. Se ei nyt mitenkään vaikuttanut näytön toimivuuteen, mutta se näyttää vain rumalta. Olisin kyllä todellakin.., seuraavan blogauksen tarpeessa.

"Hymiömartix" -kuvan tilalle uusi parempi


Painttailimpa uuden kuvaehdokkaan sen "Hymiömatrix" -kuvan tilalle. Pistetaankö kuva kisaan nimellä "Smokin' is bad"?
...

Erillinen blogaus tulossa liittyen kuvan työstämisvaiheeseen.

Muutakin kamaa jäi bileistä


Michelangelolta jäi sen USB -johto ja sit joltain -en tiedä viel keneltä -jäi täysi Marlboro Light aski sytkäreineen. Sitten jonku aurinkolasit on täällä ja yheltä jäi sen joku astia missä se toi omia syötäviään. -Voisinki perustaa löytötavaratoimiston ja periä euron jokaiselta joka on unohtanut jotain.

Matsk... Michelangelon USB -johto löytyi


Joo. Se oli viel tietsikassa kiinni. En vaan älynny eilen katsoa sieltä. Nyt sitten sattumalta tuli katsottua ja siellähän se oli. Tallessa on ja perjantaina sit haettavissa.