tiistai 7. elokuuta 2007

Sleep mode "ON"

Pistetäänpä tietsikka sleep modelle ja itsekkin vois tehdä sen jälkeen samoin -mennä sleep modelle. Tänään ei tullut porukalla ulos rannalle tai Suokkiin menosta mitään, huomenna sit yritetään uudestaan. Ja eiköhän nää helteet kestä nyt ainakin viikonloppuun, eli sillon sit ainakin rannalle tai Suokkiin. Mutta nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

Sleep mode "ON". -ZZZzzz...

Illan Conan O' Brienissa vieraina...


Illan Conan shown voisi tänään taas katsoa. Vieraat vaikuttaa ihan hauskoilta -varsinkin aikaisemminkin Conanissa vieraillut Harland Williams oli mielestäni aikaisemmilla kerroilla ihan hauska, mitä nyt muistan. Anne Hathaway -no ööh, voi sekin olla ihan hauska. Musiikkivieraat ei ole koskaan jaksanut innostaa aikaisemminkaan, mutta nyt ei kyllä TOD kiinnosta joku tollanen tantta laulelemassa. -Alhaalla vielä illan show esite.
...

Amerikkalainen talk show. Isäntänä Conan O'Brien. House-bändinä Max Weinberg Seven. Vieraina Anne Hathaway, Harland Williams ja Mavis Staples. Esitetty USA:ssa 2.8.2007.

It's Eleven o'clock!


Eli toisinsanoen, ei "hyvää" blogattavaa enään :'(, kiitos :)! Vaikka PAKOllinen (:D) "kielto" toi ei ole :/, mutta aika suositeltava khyllä, koska töissä halua olla väsyny jonku Termishittarna (:D) 4:sen takia :'(, TSII-SUS :|?!?!? Joo eli...


Kello on yksitoista eli shittiä (:D) vaan kehiin :'(... :p... :D -kuva!


...tylsää merkitsemätöntä shittiä tästä eteenpäin vaan :)... :'(, joopS :p... :D!

Cased solved :)... :p... :D!


Joo olihan tää selvä jo aikoja sitten, tai siis heti :p... :D, mutta eiköhän Lethal Weapon varmistanut kaiken :), FUCK YEAH B)/noH :x, no virheistä nyt iloita :/... :'(, joopS :p... :D!


Petsku on väärässä, kait, eiköhän... -kuva!


Tai voihan se olla se että Matskua tarkottaa jos on nähnyt pari "tietävää" (:p... :D) blogausta leffojen suhteen :), mutta luulempa että ihan Hulkkia tolla tarkoteltiin... No mutta chattiin vaan vastaamaan (3.sivussa toi Petskun "virhe") :), niin ja kertomaan parhaimmista hetkistä =), vaikka eipä niitä taida tän blogin lisäks paljoa olla :/... :'(, tai no Nakkis tietenkin fanittaessaan leikaten päivät kuviksi sekä tietenkin satunnaiset neuvomiset =), joopS :p... :D!


**Harmaan Tiltin käyttäjä- keskustelu** -keskustelu!


Vaikka minähän se uber hyber tietäjä täällä olen =), FUCK YEAH B), tai sitten en :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!

No Cagen Nicolashan se


No ei tullu lisää veikkauksia, mutta neljä kuitenkin on veikannut samaa henkilöä ja sekin on jo jotain. Eli kyseessä on näyttelijä Nicolas Cage. Tiltissä vaivautui vastaamaan vain omat tiimiläiset (Matsku & Tontsa) ja molemmat veikkasivat Cagea. Samoin tosiaan veikkailivat isäni ja siskoni. Äiti veikkaili Rollareiden Keith Richardsia, mutta kyllä se Cagea esittää. Onnittelut oikein vastanneille.

"Ei toivoa hyvää kirjoittaa nukkua aika" :x... :p... :D!


Niin, ÖÖÖööö, jaa, joopS :p... :D, eiköhän kuva kerro kaiken =), FUCK YE...noH :'(, eli selittämään...


Ei toivoa hyvää kirjoittaa nukkua aika a.k.a ei mielellään "hyviä" kirjoituksia nukkumaan meno aikoihin -kuva!


Joo eli, niin, nonih :p... :D: joo eli vois tehä semmosen "säännön" että ei blogattais mitään "hyviä" blogauksia nukkumaan meno aikoihin eli siinä 23.00 eteenpäin jälkeen :x, koska pari kertaa käyny niin että on sitten jumittunu niihin aivan liian kauaksi aikaa ja töissä ollu sitten ihan väsynyt kuten koko päivänäkin :'(, niinku kaks päivää sitten ku venähti Nindendoshitin (:D) takia johonki 2.00 asti :x, eilen ollen ihan väsynyt :'(, TSII-SUS :|, joopS :ashamed:... :'(... :p... :D! Joo oma vikahan se on ku kattoo :'(, mutta voisitte khyllä "yrittää" olla blogaamatta myöhään noita "hyviä" blogauksia :), seuraavana päivänä vasta sitten ;), ellei ole ihan PAkKO :'(, mutta tuskin nyt sentään... Paitsi sinällänsä aika turha "esto", koska enään en aio kattoa/vastata vaikka kuinka hyvä/tärkeä olis (tai no jos on joku tärkeä kysymys niin sitten...), mutta voisitte tosiaan "yrittää" olla blogaamatta 23.00 jälkeen :), niin niitä "hyviä" blogauksia... Niin paitsi on siinä myöhäsessä blogauksessa yks huono puoli, se "pitää" nimittäin siirtää seuraavalle päivälle kuvan muodossa jos haluaa vastata (niinku tänään), ainakin mun, koska "tyhjälle ilmalle (:D)" ala vastaamaan :|... :'(... :p... :D! No mutta tehkää mitein teette, mieluiten seuraavalle päivälle blogaus jos yö lähenee :), kuitenkaan pysty olla olematta kattomaan jotain Terminator 4 traileriä =)... B)... :ashamed:... :'(... :p... :D!


PS.Pitäisköhän "hyville" blogauksille tehä oma lista :saint:, nääääh :/, khyllä te tiiätte mitä ne on ;)... =)... B)... :p... :D!


PPS.No sanotaan nyt kuitenkin että typy ei ole sellainen :), vaikka aika vaikea on nukkua *kröhöm* (:D) pystyssä *kröhöm* (:D) vaan mielessä =)... :/... :'(... :p... :D!


PPPS.Niin paitsi pe-su tästä "estosta" ei tartte välittää =), viikonloppu kun se on =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


At 23.00 blog shut downs :x, WAHT :o?!?!? TSII-SUS :|, joopS :p, EHEHHEEEEeeee :D!