sunnuntai 23. elokuuta 2009

The McRearys

Kuten pistin Bellicit samaan blogaukseen, niin samaten pistän myös McRearyt samaan. -Aloittakaamme.

Dominic Purcell as Patrick McReary -No voiko nyt selvempää yhdennäköisyyttä olla...?

Eric Bana as Gerry McReary -Pienen maskeerauksen jälkeen saadaan kyllä ihmeitä aikaan. Heraa Bana on selvä Gerry... -Next...

Eva Longoria as Kate McReary -Pitäisikö suoraan vain sanoa "next" -tuohan on aivan selviö.

Jackie Earle Haley as Francis McReary -No sehän on kuin selvä Francis -hiuksilla ja oikeanlaisilla viiksillä -kuin ilmetty.

-Tässä olikin kaikki tältä päivältä. Loput hahmot sitten joku toinen kerta. Ne kun ovat jopa vielä kokonaan tekemättä.

John Carroll Lynch as Vladimir Glebov

Eivätkö he nyt ole aivan kuin kaksi marjaa..? -Saman muotoset päät. -Viikset vain herra Lynchille ja se on siinä. -Kiitos, next character.

Tony Sirico as Mikhail Faustin

Hauskan näköinen muuten -pelikuvan Mikhael Faustinin vieressä seisovan hahmon käsi on juuri sopivasti samassa linjassa Sopranos tähti Tony Siricon vartalon kanssa näyttäen siltä, kuin he seisoisivat vierekkäin. -Joops, mutta herra Siricon olisi kyllä tarkoitus näytellä itse herra Faustinia, joten... No joten, joten... Joten mitä...? -Joten siirtykäämme seuraavaan hahmoon.., miltäs se kuulostaisi...?

Paul Bettany as Dimitri Rascalov

Niillähän on samanlainen kampaus -Bettanylta puuttuu vielä rillit, niin se on siinä. Ja tämä oli tässä.., ei muuta kuin eteenpäin seuraavaan hahmoon -kiitos.

Ron Perlman as Brucie Cibbutz

Siis onko herra Perlman antanut kasvonsa tuolle hahmolle -niin ilmiselvä Brucie, ei epäilystäkään. -Tämä oli niin selvä tapaus, että ei muuta kuin seuraavaan käsiksi.

Scarlett Johansson as Mallorie Bardas

Romanin tyttöystävää Mallorie Bardasia voisi näytellä kuvankaunis näyttelijätär -Scarlett Johansson... (Miettii aivot puhki perusteluja... -Ei keksi...) -Kyllä se Scarlett on -ei sitten muuta kuin seuraavaan hahmoon.

Djimon Hounsou as Little Jacob

Alustavasti olin sitä mieltä, että näyttelijä Djimon Hounsou voisi olla mainio Little Jacobin rooliin.

Mutta sitten silmäilin tarkemmin tuota Little Jacob kuvaa ja huomasin, että sehän muistuttaa hitusen enemmän näyttelijä Luis Guzmánia (kuva oikealla). -Mutta sitten taas -eikös hahmo Little Jacob olekkin tummaihoinen ja herra Guzmán latino..? -Eli siinä mielessä on palattava takaisin herra Djimoniin.

Samaan blogaukseen: Vladimir Mashkov as Niko Bellic / Mark Ruffalo as Roman Bellic

Kuten tuossa "kuin kaksi marjaa"-blogauksessa kerkesin jo todeta kysyvässä muodossa, niin eiköhän pistetä -Vihollisen keskellä leffassa pahiksena nähty Vladimir Mashkov pääosaan näyttelemään Niko Belliciä. -Yhdennäköisyyttä kun löytyy -no ihan hemmetin paljon. -Eli eiköhän se ole selvä asia kuka näyttelee Nikoa...?

Entäpä sitten Nikon serkkua, Roman Belliciä..? -Näyttelijä Mark Ruffalo pienen maskeerauksen jälkeen voisi olla kuin ilmetty Roman. Noniin, nyt on Bellicit käsitelty -entäpä sitten seuraavaksi kuka..?

GTA the movie cast projektiksi huomi..., -aamuksi..., päiväksi...

Sain tuosta kuin kaksi marjaa blogauksesta idean tehdä vastaavanlaisen kuin tein silloin joskus L4D:in kanssa -näyttelijälistan pelin hahmoille mahdolliseen elokuvaan. -Mutta sen projektin voisi ottaa vasta huomenna, tai siis päivemmällä tänään työstettäväksi. -Tähän aikaan todellakaan rupea enää blogailemaan mitään näyttelijälistoja. -TOD varsinkaan kun jäi vielä muutama hahmokin tekemättä.

Kuvassa oikealla näkyy
puuttuvat hahmot keille en vielä keksinyt sopivia näyttelijöitä. -Jaksaminen loppui muutenkin kesken. -Teen siten, että päivällä tänään blogaan ne mitkä sain tehtyä, sitten joku toinen päivä nuo puuttuvat -kunhan olen saanut tehtyä niille kuvat blogausta varten. -Onneksi löytyi tollanen lista kaikista hahmoista, ettei tarvinnut googlata jokaista erikseen, kuten L4D hahmoja tehdessäni jouduin tekemään.
-Sitten tähän loppuun vielä, että onnea sitten (itselleni :D...:p...) keksimään joku sepitys jokaiseen, että miksi kyseinen näyttelijä olisi sopiva rooliin jne..
-Mutta nyt ei muuta kuin nukkumaan, että jaksaa ton pikku projektin kaa. -Ei siis muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Kuin kaksi marjaa sattuma

Tontsan kaa katottiin tänään elokuvat Behind Enemy Lines 1-ja 2, joka oli muuten täyttä paskaa -kakkonen siis. -Mutta mitä ykköseen, niin totesinpa leffan aikana, että sen yksi pahiksista näyttää ihan GTA 4 Niko Belliciltä. -Sitten leffojen jälkeen googletin huvikseni "Behind Enemy Lines" hakusanalla ja mitäkäs kuvahausta löytyikään; -kuin kaksi marjaa kuva leffan pahiksesta ja GTA:n Niko Bellicistä. -Nähtävästi joku muukin oli oivaltanut saman. -Oliko tuo merkki siitä, että GTA:sta pitää tehdä leffa ja pistää tuo kyseinen näyttelijä, Vladimir Mashkov nimeltään -leffan pääosaan...?