maanantai 6. elokuuta 2007

Leo said.. Jahas, it's that time again :'(, TSII-SUS :|?!?!?


Tontsa sen sanoi: "it's that time again" -tarkoittaen nukkumaanmenoa. -Mutta mitäs (:'(), TSII-SUS ja (:|)? Mun mielestä on kiva mennä päivän päätteeksi nukkumaan. Vai käsitinkö tuon jotenkin väärin :/...:|...:ashamed:...:D. No oli miten oli it really is that time, so good night and BYE, eli hyvää yötä ja MO!

Huomenna kunnon helteet

Huomiseksi on kuulemma luvattu vielä lämpimämpää kuin tänään oli. Kattoo nyt sitten mikä on huomisen ohjelma. Kybältä on kyllä yks meno aamulla, mutta se ei kestä kauaan. Jotain olin kaverin kaa sopinu, että mentäis jonnekin rannalle, tai Suomenlinnaan kuten olin ehdottanut. Mutta se sit huomenna nyt nukkumaan. Eka vaan hyvänyönblogaus.

Kiitti ohjeista, Nakkis


Nakkikselta sain ohjeita miten tehtäväpalkkia liikutellaan. No kiitos kiitos. Sainkin hommattua mokoman palkin takas vanhalle paikalleen. Enpä ollut hoksannut sitä "lukitse tehtäväpalkki" juttua. Meitsi vaan klikkaili hätäisesti mitään tapahtumatta :ashamed:...:D. Typerä noobie olo ku ei osaa edes tollasia yksinkertaisuuksia.

Tällänen tietsikkaan liittyvä juttu

Tuo sinisellä rajattu jutskahan on normaalisti näytön alapäässä, mutta minulla se pongahti jotenkin tonne ylös. Ei se silleen häiritse ja haittaa, mutta välillä tottumuksesta etsin tota "käynnistä" painiketta alhaalta, missä se on yleensä ollu ja sitten muistankin, että se olikin siirtynyt tonne ylös. En muuten tiedä miten sain sen siirrettyä tolleen. Yht'äkkiä vaan ku painttailin jotain, se vaan siirty. Enkä sit oikein osannu asetella sitä takas kuten se oli. Mutta eihän se haittaa, että se on tuol ylhäällä, kunhan muistaa kans että se on siel, eikä mene tottuneesti viemään hiirtä alas.

Päivän typy

Tiltin blogissa: Typy vaan hölisee puhelimeen ku poseerata pitäis :o. -Parasta olla tärkeä puhelu, muutoin... -Joop. Toiseen blogiin.--->
...

(Kännykkäni South Park soittoääni soi) Kappas, typyhän tavoitteleekin minua. -No sepä sattui sopivasti. Olin muutenkin suunnitellut lähteväni ulos näin kauniina säänä. Nyt tuli oikein kutsu ulos. -Joops. Näkyillään.

...sillä aurinko paistaa ja on lämmintä

Jeps. Nyt sitten TOD kannattaa nauttia vielä kun ehtii, koska sitten minultakin loppuu vapaapäivät kun koulut taas alkaa. Eli ei nyt khyl TOD nyhjätä vikoja aurinkoisia -vapaita sellaisia -päiviä tietsikan ääressä nyhjäten. Nyt vielä päivän typy ja sitten ylös, ulos ja lenkille (ylös tietsikan äärestä). -Joop.

Not today = ei tänään


Tai illempana sit ehkä taas, mutta nyt kyllä kannattaa mennä ulos. Pistetään ihan huvikseen erillinen blogaus, miksi kannattaa mennä ulos, jonka jälkeen vielä päivän typy, mutta sitten kyllä oikeasti sinne ulos.

-Eli nyt ei TOD nyhjätä sisällä tietsikan ääressä, sillä...