lauantai 23. joulukuuta 2023

Päivän toinen leffa

Jatketaan mafiateemaisella komedialla - tälläkertaa Christopher Walkenin..., Alan Arkinin ja Al Pacinon tähdittämällä elokuvalla - Stand Up Guys. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka

Siinä molemmat tänään ostamani makeispussit avattuina. Tuota JIM bites pussia en muista aikaisemmin kokeilleeni ja oli ihan hyviä. Niitähän vois harkita uudestaankin.

Päivän "kun ei tule muutakaan" kuva

Joo, tänään multa ei tule kun kalenteri 😔😕😓😋😁 Tai se tuli jo, mutta en jaksa edes linkittää sitä...


Tämä oli vähän tämmöinen "laiskiais" päivä =/ itQ :'( Ruokakin kun oli, mitä nyt oli... Mutta, no enään en "hehQta" huomista - kaikki sen päivän jo tietää :saint: Mitä blogaukseen tulee, niin huomenna - niin aika vähäistä saattaa olla, niin ainakin mun kannalta... Tuskin nimittäin otan kuvaa "joulu-pöydästä", jotenkin en sitä halua blogata. Se on vähän niinQ "pyhä", tjs shittiä :) :P :D Mutta Hulk toki saattaa blogata, vaikka mitä... =)

Päivän leffa

Eilen tuli katsottua - Analyze That - Terapian tarpeessa -ja nyt oli sitten vuorossa jatko-osa - Analyze This - Jatkoterapian tarpeessa. Molemmat kyllä laatuleffoja.

Päivän juoma

Siinä kaatuu mukiin ekana Ekströms vadelmainen sekamehu.
Sitten perään menee Schweppes...
...-ja maistetaanpas. Ihan hyvä sekoitus tuli - sitruunainen limonadi ja vadelmainen sekamehu - not bad at all.

Päivän ruoka

Siinä valmis ateria. Paistista jäi puolet yli ja toinen maisseista jäi syömättä. Eiköhän ne säily ylihuomiselle. Valkopavut tomaattikastikkeessa meni kaikki. 

Joulukalenteri, luukku 23.

Seimi ei lisää

vaatimuuksia.

Se riisuu niistä.

Ruoka ostosten esittely

Käväisinpä ruokaostoksilla Kalasataman REDIn S-Marketissa mistä lähti mukaan seuraavat ruokatarvikkeet: Snellman maatiaispossun kasskerpala - El Campi esikeitetty luomumaissi -ja Heinz Beanz säilyketölkki. Sitten jälkiruoaksi lähti kaksi eri suklaa bites pussia - Daim Bites ja JIM bites. Ruokajuomaksi lähti perus Schweppes..., mutta pikku twistillä. Mukaan lähti nimittäin myös tuo Ekströms vadelmainen sekamehu johon sitten sekoitan tuota Schweppesiä. Tämmöset herkut tänään.

Päivän kuva

Tämmönen jouluinen pilakuva tuli vastaan - missäs muuallakaan kuin luotettavassa pilakuvaläheessä -Facebookissa. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors 

Typyjoulukalenterin 23. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 23. luukku. 
Hieman kiltinpää kuvaa taas vaihteeksi. En sitten typystä tiedä kuinka kiltti.