maanantai 14. huhtikuuta 2008

Viel yks juttu: Sama valituksen aihe, eri valittaja ???

Eka valittaa Axuliman nyt Mister Bond, että ei kerkiä lukea muiden -lähinnä Levelerin blogia koska me blogailemme niin tiheään tahtiin. Eikös sen Levelerin blogi löydy siitä aktiivisimmista *nopea tarkistus* -kyllä löytyy sijalta 14 listan pohjalta. -Siitä vain kliksauttamaan Levelerin nimen kohdalta ja selailemaan jätkän blogia. -Nyt kuitenkin; hyvää yötä ja MO!

Hyvänyön blogaus... Jeps. Eiku Timmyn tavoin nukkumaan :p...

Timmyn tavoin nukkumaan juu, muttei ihan ehkä kalkkuna kainalossa :p...:D.. -Joops. Olipas taas väsynyttä läppää |O. No se meinaa vain yhtä asiaa ja se on että hyvää yötä ja MO!

Tysonin Mikeä yritin, mutta taisi mennä kauas

Joo. Oli kyllä hemmetin hankala piirtää näköiseksi ulkomuistista, mutta Mike Tysonia yritin piirrellä sen näköiseksi, että on kunnolla saanut köniinsä. -Mutta eipä kyllä tullut yhtään näköinen nyt kun vertaa tossa noin -ei kyllä niin yhtään tullut näköinen. -Mutta noin muuten ihan onnistunut kuva vaikka ei nyt näytäkkään siltä miltä piti.

Wrong Answer :'(...:/...:|..!!

Nyt meni kyllä molemmilla väärin, mutta ei ihmekkään sillä kuvan nyrkkeilijähahmo ei minunkaan mielestä ole aivan haluamani tähden näköinen. Enpä tälläkertaa onnistunut piirtämään näköistä. -Kuka kyseessä, se selviää seuraavassa blogauksessa. -Tai siis kuka pitäisi olla kyseessä tarkemmin sanoen.

Huomiselle siirty kyselyt :'(... :p... :D!


Joo enpä sitten/nyt jaksakkaan tänään kysellä "yksityiskohtia" leffoista :'(, mutta, no huomenna sitten :), kait :/...

Huomenna tämän päivän juttu :saint:... :'(... :p... :D -kuva!


...huomista odotellessa :saint:, joopS :p... :D!

Axulimanin perjantaisen blogauksen pätkä pisti silmään

Selasinpa tuossa Axulimanin blogia, häneltä kun oli tullut uusi tuonne, niin päätin vilkaista -ja huomasin hänen yhdessä blogauksessaan maininnan meistä. -Että Axulimies ei kuulemma meidän tiheän blogailun takia ehdi lukea muiden Tilttiläisten blogeja. Niitä blogeja pääsee selaamaan klikkaamalla esim. "kaikki blogit" painiketta ja sieltä etsii niitä muita, tai sitten on se aktiivisimmat josta myös löytyy niitä muita, jos haluaa selata niitä vaikka minulta puskisi kuinka tiheään juttua.

Päivän makee kuva

Sehän on kohtaus elokuvasta The Matrix, missä Neo on oraakkelin vastaanoton odotushuoneessa. -Makee kuva löytyi siitä -hienon näköisesti toi lusikka tossa taipuneena ja Neon kasvot näkyy siinä. Just makee.

Uusi Guess Who kuva olis tässä

Ja kyllä mä voin jatkaa tätä, vaikka uhkailin etten välttämättä jaksa silleen..., joops. No tässä nyt olis uusi kuva veikattavaksi ja vastausaikaa on ihan koko viikko aikaa pähkäillä. Vastauksia vaan yksäriin tulemaan.

Päivän typy

Mitä ihmettä "Ari" lukee tuossa vasemmassa kulmassa :/...:|...:o? Se nyt vei ajatukset kokonaan typystä. No eiku Bloggeriin vaan selvittämään.


No ei mitään "Ari" vaan Arisa Oda ja nyt onneksi huomio siirtyi typyyn -voi jättää tekstit noteeraamatta kokonaan. -Taas on saksilla leikattavat vetimet yllään, ainakin oikeanpuoleisessa kuvassa. -Tosin miehekäs repäisy paljain käsin olis enemmän typyn mieleen. -Eiköhän vaihdeta matkakohdetta Tokioon, Japaniin, mistä varmaan löytyy enemmänkin tollasia hottiksia pimuja =)...:p...:D?

Täydellisissä naisissa tänään!

Kerrankin muistin :saint:...B).. -No joops, mutta mitäs illan ohjelmassa tänään...
...

Pelko pois. Daniellen synnytys käynnistyy kesken halloween-juhlien. Edie hautoo kostoa Carlosille, ja Susan kuulee totuuden Miken isästä. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi.

LOL mitkä asut. Ainakin Kyle MacLachlanilla :D.

Uutta Guess Who kuvaa tulossa

Joo. Ei jaksa enää odotella muilta Tilttiläisiltä vastausta siihen edelliseen Guess Who kuvaan, jonka Matsku ja Tontsa menivät molemmat arvaamaan oikein, eli sehän oli itse Yhdysvaltain presidentti George W. Bush. Tausta tosiaan vähän helpotti arvailuja, mikä oli moka minulta. -Mutta seuraavaan kuvaan pistän taustaksi vain vaikka kokonaan keltaisen taustan tai jotain. -Ennen Guess Whota tulee kuitenkin vielä päivän typy ja ehkä jotain muuta.

Päivän kuva

Taas nauretaan George W. Bushille -tälläkertaa Bush on vieterinukke selässään avain, jolla pyöräytetään vauhtiin :p...:D. -Joops.

(South Park)

Kausi 4, jakso 10/16: Luultavasti. South Parkin lapset ryhtyvät rakentamaan uutta kirkkoa Cartmanin johtaessa seurakuntaa karismaattisella otteella. Saatana kysyy Jumalalta neuvoa ihmissuhdeongelmiinsa.

Analyze That -Jatkoterapian tarpeessa (2002)

(Analyze That)

Tilannekomiikkaa pursuava komedia mafiapomon ja hänen terapeuttinsa kohelluksista. Ohjaaja: Harold Ramis, USA 2002 (96'). Pääosissa: Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow.

VHS listaa muokattu

Kova homma oli, mutta nyt se on tehty. Ainakin Bloggerin puolella omassa blogissani. Vielä tarttisi siirtää tulos tonne Tiltin puolelle. Samalla kun tuli poistettua VHS listalta, tuli kans lisättyä muutama DVD listaan. -Nyt kaikki on taas reilassa.