perjantai 16. toukokuuta 2014

Suomi vs Sveitsi: 3-2

Hyvä Suomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -niin sitä pitää. -Leijonat pieksi Sveitsin yhden pisteen erolla tuloksin 3-2 -F#CK YEAH 8)...:saint:...=)...:)...!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 -Sama rataa vain niin kyllä se MM-voitto vielä tulee. -Onnea tuleviin otteluihin.

Godzilla

Godzilla

Tää tuli tosiaan jo keskiviikkona ensi-iltaan ja tuli se kans sillon Matskun kaa käytyä kattomassa. -Oli kyllä TOD LOiSTava elokuva. -Kybällä parempi kuin vuoden 1998 Godzilla filmatisointi.

Locke

Locke

Tää kiinnostaa juuri tarjous DVD:n verran..., mutta viimeisiä sarjalippuja en menisi tähän kyllä sijoittamaan. -Selviää kuitenkin -"ei kiitos"-leffan titteliltä.

Grace of Monaco

Grace of Monaco

Eipä nyt hirveämmin houkuttele tämä leffa. -Vaikuttaa liian totiselta draamalta minun makuuni. -Ei edes DVD:lle tarjousleffana. -Joten kait se on sitten -"ei kiitos" -vaan tälle leffalle.

Perjantain ensi-illat

Jeppistä jepulis -elikkä mitäs tänään tulikään keskiviikkoisen Godzillan lisäksi oikein ensi-iltaan...? -Otsikot alla...
...
  • Grace of Monaco
  • Locke
  • Godzilla

Ensi-illat sittenkin tänään pienen korjauksen kera

Joo -taidanpa sittenkin blogata perjantain ensi-illat ihan normaalisti. -Ei mennytkään niin pitkäksi kaupunkireissulla. -Niitä olikin sitten kolme ensi-ilta leffaa esiteltävänä. -Unohdin aivan jo keskiviikkona ensi-iltansa saaneen Godzilla 3D:n. -Eis sitten muuta kuin esittelemään. -Otsikko blogauksen jälkeen tietenkin. -Tässä blogauksessa mainitsin vain sittenkin blogaavani ensi-illat. -Olipa tässäkin blogauksessa järkeä.

ENSI-ILLAT HUOMISEKSI

Vaikka ensi-iltoja onkin tänään vain kaksi -en nyt silti kerkiä niitä nyt blogaamaan -sillä alkaa olla jo pienoinen kiirus lähteä kaupunkiin -ja sitten illempana tiedä sitten jaksanko enää blogata muuta kuin illan ottelun tuloksen. -Joten huomiseksi vaan.

Suomi vs Sveitsi

Tänään päästään illalla seuraamaan Suomi vs Sveitsi ottelua ja luulisi jälleen voiton tulevan tästä ottelusta. -Onnea kuitenkin illan matsiin. -Pidämme peukkuja.

Päivän makee(t) kuva(t) + leffamusa

 Yahoo -kerrassaan TOD LOiSTavaa. -Tänään ilmestyi Ebaystä tilaamani kolmannen Jurassic Park elokuvan soundtrack ja vieläpä ihan henkilökohtaisesti kotiin tuotuna. -Ovikelloni soi täysin odottamatta ja sielä seisoi postinkantaja paketti kädessään. -Paras tapa saada posti ikinä.
Ja ei siinä kaikki hehkutus. -Nimittäin nyt löytyy kokoelmista sitten kaikkien kolmen leffan lisäksi myös kaikkien kolmen leffan soundtrackit. -Kerrassaan äärettömän fantastista. -Tämän kaiken innoittamana valikoin kappaleen tältä kolmannelta levyltä -jonka musiikista vastaa tälläkertaa säveltäjä Don Davis. -Alla video -olkaa hyvät...
...