perjantai 29. syyskuuta 2023

Päivän toinen leffa

 Tämänkin elokuvan viine näkemisestä on vierähtänyt aikaa joten eiköhän pistetä uusintakatseluun. Office Space - Konttorirotat elokuva kyseessä ja ei sitten muuta kuin leffan pariin. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se ruoka seisoo, varsin herkullisen näköinen 😊😋


Eipä mulla muuta, olisi voinut khyllä samaan putkeen ("ruoka ostosten esittely" kanssa) blogata tämän - mutta... Menee se näinkin! :) Ja kertyy niitä blogauksia, vaikka ei me taideta viittätuhatta (5000) blogausta enään tänä vuonna saavuttaa =/ No neljätuhatta (4000) blogausta pitäisi olla lasten leikkiä, ainakin/varsinkin tämmösillä "turhilla" blogauksilla :x itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeeee :D Mutta ensi vuonna sitten (ainakin se viisituhatta), jos/kun Hulk kerran aikoo blogata synttäriblogaukset jokaisen erikseen :saint:

Ruoka ostosten esittely

Taas olin liian nälkäinen, ja unohdin ottaa kuvan aineksista 😖😕😓😋😁 No käy se tälleinkin, eli ottaa valmistumisvaiheesta kuvan 😇

Edellisessä kuvassa oli ranskalaiset AirFryerissa, tässä on pihvit paistinpannussa 😍😎

No onneksi on mun toinen blogi, niin saa edes jonkulaisen kuvan 😈

Kai sitten esitellä, eli; Pohjolan Peruna Mummon Poimutetut ranskanperunat (450g 1,09e) (joka löytyy myös mun toisesta blogista...) ja Tamminen Porsaan Wienerleike (lihapitoisuus: 81%) (2 kpl 300g 3,99e), sekä juomaksi Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (0,33L 0,41625e).


Ihan hyvä setti pitäsi olla luvassa... :) Ja voin jo paljastaa, että; O.L.I. =)

Päivän leffa

Aika pistää uusintakatseluun elokuva Disclosure - Verkossa. Viimeksi tuli katsottua leffa VHS versiona eli siitä on varsin pitkä aika. Eli ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän ruoka

Sanoinko edellisessä päivän ruoka blogauksessa että pitäisi joku päivä tehdä kunnon isot ramenit? No se päivä on sitten tänään kun otin ruokajonosta saamistani HK lihapyörykät ja yhdistin ne kahteen Mama nuudeliannokseen. Ja siinä lopputulos upeana png-kuvana. 

Ruoka ost... -hakujen esittely

Jees - taas tuli käytyä jonottelemassa. Mutta kannatti nimittäin lähti ihan kiva setti. Peräti 5 kpl niitä Sourcream & Lime sipsipusseja ja nyt niitä on sitten yhteensä 6 kpl kun minulla on vielä entuudestaan yksi viime perjantainen pussi. Mitäs muuta lähti mukaan? Siinä näkyy HK lihapyörykät paketti ja sen vieressä El Taco Truck Hot Sauce purkki. HK paketin toisella puolella oikealla on puolestaan Riivikaura porkkana leipiä pussillinen. Sen vieressä Pirkka marjaduo missä vadelmia ja mustikoita. Sitten on yksi Mama nuudelipussi ja tollanen Rainbow Smoothie. Eiköhän näillä pärjää tän viikonlopun.

Synttäriblogauksiin uudistus

Tuli mieleen sellainen uudistus noissa syntymäpäivä blogauksissa että voisi tehdä jokaiselle synttärisankarille oman onnittelublogauksensa ja tehdä perjantain ensi-illat tyylisen otsikkoblogauksen. Tämän voisi tosin ottaa käyttöön vasta ensi vuonna - nyt vielä tämän vuoden aikana blogaan synttäriblogaukset vanhaan malliin. Mutta tämä uudistus voisi ainakin taata kunnon blogausten kertymisen.

Perjantain ensi-illat, Nro 6

Jesus Revolution

Tällä sama juttu kuin perjantain ensi-illat, Nro 4 elokuvalla että jää teattereista välistä..., mutta voi sitten harkita alelaarista.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Michael Monroe 

Sama juttu kuin Speden kohdalla - en ole mikään suuri fani ja täten jää tämä leffakin näkemättä eli se -"ei kiitos" -vaan tällekin.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Viimeinen vuoro

Tämän leffan jätän teattereista välistä..., mutta voi harkita tarjousleffana kokoelmiin tyyliin jos löytyy vaikka kolme leffaa 10€ laarista. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Saw X

Kyllähän tämäkin kiinnostaa nähdä ja voipi olla että saatan lähipäivinä mennä katsomaan tätä.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

The Creator

Tämä kiinnostaa nähdä ja tätä olikin tarkoitus mennä katsomaan koko MatoApina tiimin voimin lähipäivinä.

 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Spede

Enpä oo koskaan ollut mikään suuri Spede fani joten eipä nyt kamalasti kiinnosta hänestä kertova elämänkertaleffakaan. Joten -"ei kiitos" -vaan ja etiä päin esittelyissä.
 

Perjantain ensi-illat

Näkyisi olevan ainakin kaksi kiinnostavaa leffaa ensi-illoissa tänää. Mitkä - se selviää sitten itse esittelyissä. 
  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6

Päivän luontokuva

Nyt sain napattua hienon luontokuvan kun sateenkasteleman keräyspaperisäiliön päällä oli tollanen etana🐌 tuntosarvet ojossa. Taitaa tänään olla poutainen keli ulkona.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Ford Fairlane - Rokkidekkari ja A Star Has Born tuttu Andrew Dice Clay täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista Blade II..., Hellboy II: The Golden Army ja Death Race 2 tuttu Luke Goss täyttää tänään 55-vuotta. Pirates of the Caribbean elokuvista tuttu Mackenzie Crook täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista American Honey ja Hellboy (2019) tuttu Sasha Lane täyttää tänään 28-vuotta. Elokuvista Death Race..., Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides..., John Wick ja Hellboy (2019)  tuttu Ian McShane täyttää tänään 81-vuotta. Sitten vielä Shazam! elokuvista tuttu Zachary Levi täyttää tänään 43-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.