lauantai 2. lokakuuta 2010

Päivän pilanimi

Päivän pilanimen itse pilanimeen johtava läppä pitää kirjoittaa englanniksi jotta vitsi toimisi. -Menee näin: -In this bedroom there is...
...

Paranormal Activity...............................Rarely Normal Activity

Illan leffa TV:stä: -Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja

Tänään tulee mainio Jim Carreyn tähdittämä fantasiaseikkailu -Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja joka löytyy minulta (Hulk) VHS-kokoelmista..., mutta ihme ja kumma ei vielä DVD-kokoelmista. -Olen kuitenkin yhä suuri Jim Carrey fani ja minulla on jo DVD:nä lähes kaikki miehen parhaimmat elokuvat. -No tämä sitten seuraavan kerran kun näen jossain pitemmittä epäröintejä kokoelmiin. -Alas pistän vielä elokuvan selostukset Telkku.comista.
...
Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja


Baudelairen lapset menettävät vanhempansa ja joutuvat kreivi Olofin huostaan. Olofin luona ei ole millään muotoa kiva olla, mutta Olof ei tahdo päästää heitä lähtemään. Daniel Handlerin tekstiin perustuva seikkailu. Elokuvan maskeeraus on palkittu Oscarilla. Ohjaaja: Brad Silberling USA/ Saksa, 2004 (103'). Pääosissa: Jim Carrey, Liam Aiken, Emily Browning, Kara Hoffman, Shelby Hoffman, Timothy Spall, Catherine O'Hara, Billy Connolly ja Meryl Streep. Kertojan äänenä kuullaan Jude Law.
...
Kyllä ton telkkaristakin voisi  katsoa nyt uudelleen. -Siitä on kuitenkin aikaa kun viimeksi tuli nähtyä elokuva.

BB lähtijä: Paul

No jopas nyt jotakin :o... -BB talosta poistettiin taas yksi asukas ennen aikojaan. -Nyt lähti asukas -Paul kuullemma omasta tahdostaan. -Ja minun (Hulk) kun piti blogata BB asiat vain sunnuntaisin. -No jatkossa sitten -ellei silloinkin tippuile asukkaita keskellä viikkoa. -Nyt sunnuntaina taitaa tosin BB blogailut jäädä blogaamatta. -Nyt ei jaksa tuhlata erillistä blogausta syyhyn miksi jää väliin -joten kerron samantien tässä. -No -taas olisi kutsu yökylään. -Hjoops.