sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kuin kaksi marjaa

Hehän ovat kuin kaksi marjaa: Sharlto Coleyn hahmo Stefan elokuvasta Maleficent -Pahatar ja animaatiohahmo Hiccup elokuvasta Näin koulutat lohikäärmeesi. -Tuli muuten eilen Tontsan kaa käytyä kattomassa toi Maleficent ja olihan se ihan kelpo elokuva.

Drug War

Drug War

Tätä vois melkein jopa harkitakin. -Kyllä aasialaiset leffat aina kelpaa. -Ja jos nyt teattereista jää tämä leffa näkemättä -niin ainakin DVD:lle sitten kyllä ehdottomasti. -Aasia-leffakokoelmani ei ole vähään aikaan saanut uusia tulokkaita nääs.

Linna Italiassa

Linna Italiassa

Eipä kiinnosta juuri tippaakaan tämä leffa -joten ei muuta kuin -"ei kiitos"-ja etiä päin kohti viimeistä esiteltävää.

Uusia alkuja

Uusia alkuja

Kaipa tällä voisi vaikka draamakokoelmaa sitten laajentaa jahka ilmestyy myyntiin -ja tarjoukseen. -Uutuutena en ehkä kuitenkaan mene hankkimaan. -Niin kiinnostava tää leffa ei kuitenkaan ole.

Näin koulutat lohikäärmeesi 2

Näin koulutat lohikäärmeesi 2

Kyllähän tämä kiinnostaisi nähdä. -Pitäisi vain eka nähdä se eka osa. -Taidankin säästää tämän jatko-osa suoraan DVD:lle. -Uskoisin että leffasta tulee tuplajulkaisu missä molemmat leffat yhdessä kotelossa. -Sitten saa katsottua molemmat putkeen.

Perjantaiset ensi-illat

Eilen en sitten kerinnytkään blogata ensi-iltoja kuten piti..., mutta ei tänäänkään ole liian myöhäistä. -Kunhan viikonlopun aikana. -Elikkä -mitäs leffoja perjantaina oikein tuli ensi-iltaan...? -Alla otsikot...
...
  • Näin koulutat lohikäärmeesi 2
  • Uusia alkuja
  • Linna Italiassa
  • Drug War

Jurassic World juttua

Uusimmat näyttelijälisäykset Jurassic World elokuvaan ovat seuraavanlaiset herrasmiehet. -Ekana -Josh Gunderson -joka nähdään elokuvassa ajeluoperaattorina. -Gundersonin voi bongata mm. sellaisista elokuvista kuten -Knight and Day, Taistelija, Ted ja R.I.P.D. -Haamukytät. -Kokoelmista löytyy ainakin noi Knight and Day ja R.I.P.D. -joista vois yrittää tunnistaa näyttelijän seuraavan kerran kun kattoo leffat. -Sitten seuraavaan herraan.
Hän on herra nimeltä Christopher Heskey -joka nähdään elokuvassa Ingen armeijasotilaana. -Herra Heskeyn voi bongata -myöskin ensi vuonna ilmestyvästä -Arnold Schwarzeneggerin tähdittämästä uudesta Terminator elokuvasta -Terminator: Genesis. -Eli hän on mukana peräti kahdessa ensi vuoden must-see leffassa. -Mainiuota. -Tässä taas esiteltävät tältä erää. -Uusia odotellessa.