torstai 22. heinäkuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Tuokin oheinen kuva on ollut useammankin kerran käytössä blogissamme -tosin vanhassa Tiltin blogissa -bloggerissa ei tainnut vielä kertaakaan olla tuo. -No nytpä sitten tännekin sitten. -Hjoops -eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Hulkin Inception juliste

Kävimpä sielä Matskun päivän makeissa kuvissa linkittämällä sivulla teettämässä oman -Inception julisteen. -Tosiaan..., huomenna sitten katsomaan tota LOiSTavuutta=).. -Eipä kait sitten muuta kuin -erillinen blogaus...

Päivän "Inception" makee(t) kuva(t) ja video

Inception -leffan suomenkielisen Facedbook fanitussivun kautta löytyi sivusto, jossa itsensä voi laittaa Inception julisteeseen. Valittavissa on monta eri pohjaa leffan eri hahmojen "nimillä", kuten Extractor, Tourist ja Point Man. Itse valitsin (tietenkin) päätyypin eli Extractorin ja väsäsin pari kuvaa, joista tuli aika makeen näköisiä B). Ylemmän laiton jopa naamakirjaan uudeksi profiilikuvaksi :p.
Tässä vielä alkuperäinen Leonardo Di Caption pärställä, joka tottakai on myös hemmetin makee. En tosin löytänyt sitä isompana kuin mitä tuolla sivulla on tarjolla.
Ja lopuksi päivän videona mikäs muukaan kuin leffan uusin traileri. Huomenna sitten Hulk ja minä (Matsku, duh) mennään kattomaan kyseinen leffa. Tuskin maltan odottaa =)!