perjantai 7. syyskuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 4

Puhdistus

Tässä se leffa mistä puhuin. -Äidin kaa oli yks päivä puhetta että voitais tää mennä kattoon..., mutta jos tästä ei nyt viikonloppuna tuu mitään -nii vois mennä kattomaan sen Shia the Transformers tähden elokuvan.

Perjantain ensi-illat Nro 3

ParaNorman

Tässäkin on leffa joka kiinnostaa..., mutta tää nyt ei ole se jota tarkoitin edellisessä blogauksessa. -Tän vois jopa myös säästää ehkä ihan DVD:lle.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Lawless

No tämähän TOD kiinnostaa nähdä. -Gangsterileffa ladattuna laatunäyttelijöillä kuten Yön Ritarin paluusta tutut Tom Hardy ja Gary Oldman -ja tietysti pääosan Transformers tähti Shia LaBeouf. -Tässä voisi olla jopa viikonlopun teatterileffa -mikäli eräs toinen kiinnostava ensi-iltaleffa ei onnistu. -Siitä sitten enempi sen esittelyissä.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Magic Mike

Jopas on leffalla juliste :/...:x... -Mutta mitä ite leffaan -no -kyllähän Full Monty -Housut pois -tuli sekin aikoinaan käytyä teattereissa kattomassa -joten miksikä ei menisi kattomaan Hollywood versiota miesstrippareista...? -Tosin Full Montyn menin kattomaan silloin vanhempien seurassa -ja tähän tuskin olen saamassa vanhempia mukaan -joten jätän tämän ehkä sitten vasta DVD:ltä nähtäväksi.

Eipä sittenkään tulossa 4. MatoApina klassikkovideota

Olisin blogaissut ton minun TV esiintymiseni vielä yhtenä MatoApina klassikkovideona..., mutta eipä sitten jaksakkaan -sitä paitsi video on jo blogattu kahteen otteeseen --eka kertaa Matskun blogaamana 2007 (kuva) -ja toista kertaa minun (Hulk) blogaamana päivän videoissa viime vuonna. -Joten ehkä ei nyt kolmatta kertaa -ja toista kertaa päivän videona. -MjuuH -on tässäkin varmaan mielekästä luettavaa..., mutta FUCK IT...!!!111 -Kirjoitan mitä lystään kunhan blogauksia kertyy. -Että silleen.