keskiviikko 1. syyskuuta 2010

BB-talon sala-asukkaat ovat...

Big Brother 2010 uutuutena on että taloon tulee salahuoneeseen asumaan sala-asukkaita -joista sitten osasta tulee varsinaisia BB-talon asukkaita oikeaan BB-taloon. -Ja nämä sala-asukkaat ovat kaikki vanhoja BB kasvoja -ja yksi heistä on viime vuonna paljon hilpeyttä tuonut Nino. -Heti kyllä paranee tämän kauden laatu jos Nino pääsee varsinaisiin asukkaisiin kilpailemaan jälleen voitosta. Nää nykyiset asukkaat ovat aika tylsiä -Nino tois taloon taas pientä vauhtia.

Päivän ällöttävä tapahtuma

Tosiaan -kuten päivän makeissa kuvissa -tai kuten sen otsikossa tänään -Päivän TOD tod TOoOoOoOoD makee(t) kuva(t) -blogauksessa tuli jo manittua -liittyy ostamaani leffaan pieni ällöttävä tapahtuma joka tapahtui leffan osto vaiheessa. -Oli nimittäin jotain häikkää kortinlukijan kanssa. -Syötin kortin -pistin PIN koodin -kone hyväksyi koodin -ja ilmoitti maksunkin hoituneen hyväksytysti. -Mutta perhanan kuitti näytti hylättyä -ettei se kuullemma sitten hyväsynytkään maksua. -No onneksi oli käteistä varalta..., mutta miksi ihmeessä kone ilmoittaa maksun hyväksytyksi jos se ei kerran ollut hyväksytty. -Ihmeellisiä nuo koneet. -Pelleily kortinlukijan kanssa jatkui myöhemmin kun Tontsan kanssa oli tarkoitus mennä hakemassa pizzat. -Mutta tälläkertaa kone valitti selvästi että noston määrä oli ylitetty. -Ja se tilanne kääntyi itseasiassa hyvän tapahtuman puolelle sillä kiltti ravintolanpitäjä totesi että voin maksaa seuraavana päivänä. -No mähän kipaisen heti avaamis aikaan hoitamassa sen. -Se oli oikein jalo veto häneltä ja sen johdosta tämä kyseinen pizzapaikka ansaitsikin paljon plussaa. -Mutta Sokos meni sen sijaan nyt kusahtamaan pahemman kerran. -Näyttää nyt hyväksyttyä vaikka ei sitä ole. -TSII-SUS :x...:$...:o...!!!!!!!!!!!11111111111111111

Päivän TOD tod TOoOoOoOoD makee(t) kuva(t)

Elokuussa, 19. päivä torstaina päivän makeissa kuvissa tuli mainostettua tätä upeaa julkaisua -ja tänään se sitten tuli hankittua. -Tosin ei Anttilasta kuten silloin mainostin -vaan Sokoksesta -sillä Anttilassa niitä ei lainkaan edes ollut. -Sokoksessa sen sijaan oli montakin kappaletta ja poiminpa sitten sieltä omani. -Ja siinä se nyt koreilee.

Kurkataanpa boksin sisään. -Kivan näköistä sälää sieltä näkyy paljastuvan. -Otetaanpa ne esille...

... -Kappas noin. -Ooh -mitä kaikkea kivaa boksi sisältääkään. -Keskellä koreilee upea 3 levyn julkaisu. -Esitelläänpä muut tavarat erikseen -aloittaen...

... -upeasta taskumatista jossa on elokuvan logo kyljessä. -Tuskinpa tulee käyttöä tolle..., mutta TOD makee koriste-esine se kyllä on.

Sitten boksistä löytyy kolme kappaletta postikortteja joissa kaikissa kuva elokuvan julisteesta eri tyylisinä. -Tuossa yksi esimerkki.

Ja lopuksi vielä laatikosta löytyy tollanen kiva putkihuivi jonka voi pistää mm. tollaseks merirosvohuiviksi. -Huivia voi hyödyntää myös monellä muulla tavalla. -Pussissa johon huivi oli pakattu on muutama ohje laitettu kylkeen miten huivin voi pukea eri tavoilla. -Kallis pamaus oli (52,95 €)..., mutta TOD sen arvoinen. -Leffa oli viihtyisä ja oheiskrääsä kyllä kruunaa kaiken.

EDIT. Leffan ostamiseen liittyy muuten ällöttävä tapahtuma..., mutta siitä sitten itse blogauksessa -Päivän ällöttävä tapahtuma.

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.

Yllä jakson aito kuva -pikku kuva oikealla on Telkku.comista poimittu. -Tosi kiinnostava tieto. -Eiköhän siirrytä itse esittelyihin...?

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Pelikentällä. Charlie on lupautunut osallistumaan Jaken jalkapalloturnaukseen, ja lauantaiaamun krapulassa ei touhu paljoa houkuta. Yllätyksekseen Charlie löytää naisseuraa äitien joukosta. Alanilla ei ole yhtä hyvä tuuri, vaikka naisseuraa saakin.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan Simpsoneissa..., mitäs niissä olisi tänään tarjolla...?

Homer ja sikatehdas. Homer osallistuu villivonkkamaiseen kilpailuun, jossa kultasetelin saanut
pääsee sianlihatehtaaseen.

...
Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan CSI..., mitäs siinä olisi tänään luvassa...?

Sankaruuden monet kasvot. Yliopiston rakastettu jalkapallovalmentaja murhataan. Järvestä löytyy puoli vuotta aiemmin varastetuksi ilmoitettu auto. Kuski on kadonnut, mutta matkustajan ruumis on yhä autossa. Jotenkin hämärästi tapaukset tuntuvat liittyvän toisiinsa. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Boksia odotellessa. -Mutta illan Miehen puolikkaita -ja Simpsoneita odotan kyllä suurella innolla.

September

Aika taas kääntää sivua vuoden 2010 Nyc-kalenterissa. -Syyskuun sivulla pääsemme nauttimaan upeasta kuvasta iltaisesta Time Squaresta. -Kyllä sinne kelpais vielä uudemman kerran mennä.

2010 typykalenterin syyskuu avattu!

Syyskuussa puutarhan kastelutouhu on karannut käsistä :x, mutta mikäs karatessa =)... kyllä TOD kelpaa katsella :D!