keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Päivän video

Tässä varsinainen kick ass -must see -leffa. -Itse leffan nimi on -Kick-Ass ja näyttää kyllä aivan hemmetin hyvältä leffalta -KICK ASS...!!!!!!!!!!!111111
-Tässä traileri..., olkaa hyvät...
...

Kick-Ass -Trailer 2


...

KICK ASS!!!!!!!!!

Päivän taidekuva

No tässä siunaantuikin aikaa piirtää se oma versio..., niin enpä sitten muuta kuin alkanut hommiin -ja eipä siinä sitten niin pikään mennytkään. -Enpä nyt kattonut aikaa..., mutta kyllä se muutamisen minuutin sisällä oli jo valmis.

Ja siinä se nyt sitten on. -Kun aloitin piirtämisen eka lyijykynällä niin jälki oli aivan karsean näköistä..., mutta kun pääsin piirtämään taidekynälläni päälle muuttui jälki hetkessä paremmaksi -suorastaan TOD LOiSTavan upeaksi. -Kyllä aika hemmetin hieno tuli -vaikka itse sanon.

Päivän ällöttävä tapahtuma + kuva

Tontsan tästä pitäisi periaatteessa blogata..., mutta blogaan nyt hänen puolestaan koska hänen piti lähteä kyseisen tapahtuman takia hieman asioimaan. -Jotta päästään päivän ällöttävään kuvaan -on eka kerrottava päivän ällöttävä tapahtuma. -Elikkä. --No..., Tontsa oli pistänyt silmälasinsa tuolille jostain tuntemattomasta syystä -itsekkin sitä manaili että miksi ihmeessä oli pistänyt ne siihen tuolille. -Ja sitten pääsi tietysti unohtumaan että ne lasit oli siinä ja tuli istahdettua niiden päälle -josta päästäänkin päivän ällöttävään kuvaan..., eli rikkinäisiin laseihin. -Nyt sitten joutui lähtemään korjauttamaan laseja mikä tarkoittaa lisää päivän ällöttäviä tapahtumia -että pitää nyt raahautua jonnekin kun ei ollut ajatellut raahautua minnekkään.

Päivän puujalka

Tänään tuli koulussa tehtyä vastaavanlainen kakku kuten kuvassa näkyy hienosti aseteltuna. -Mutta miten ihmeessä aiheesta saa väännettyä puujalkavitsin...? -No, kakun nimi on -"satukakku" -ja tuli kaverin kanssa vitsailtua siitä -vähän niinku tähän tyyliin...
...

-Miksi sen nimi on "satukakku"...?
-No koska se ei oikeasti ole olemassa -se on pelkkää satua..

Päivän makee kuva

Melkein myös päivän taidekuva..., mutta eihän niitä blogauksia kerry jos änkee samaan -joten pelkkä päivän makee kuva --sillä onhan toi nyt aivan hemmetin makee kuva. -Itse innokkaana piirtäjänä tykkään tosi paljon -ja tulikin mieleeni että voisi päivän taidekuvaksi piirtää oman version. -Paitsi ehkä joku toinen päivä -tänään on muutakin tekemistä vielä edessä ja kuvan kanssa menisi aikaa -ja sitten se muu tekeminen venähtäisi liian myöhäiseksi. -Mutta TOD oma versio tuosta.

The Simpsons

Kuten lupasin -tänään ei sitten Frendejä koska Telkku.comissa ei ollut kuvaa ohessa..., joten pelkät Simpsonit tänään. -Ja mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Raamatun tarinoita. Amerikkalainen piirrossarja. Pastori Lovejoyn saarnat ovat niin unettavia, että kukin Simpsonien perheenjäsenistä kuvittelee näkevänsä unta omasta raamatun tarinastaan. Aatami ja Eeva, Mooses ja Goljatia vastaan taisteleva Daavid saavat uuden hahmon.
...
Ihan mielenkiintoiselta kuulostaa.

T_A_U_K_K_I..., alias Tauno kommentoi kuvaani Facebookissa -FUCK YEAH B)...!!!!!!!!!!!1111

Tossahan on melkein ainesta päivän makeeksi kuvaksi..., mutta minulla (Hulk) oli jo varattuna yks kuva päivän makeeksi kuvaksi -joten nyt pelkkä hehkutus blogaus. -Ja nyt siihen hehkutuksen aiheeseen. -No itse T_A_U_K_K_I..., alias Tauno kommentoi Facebookissa kuvaani ja tykkäsi -siis merkkasi -"tykkää" toisen kuvani kohdalle. -Onpa hän aikaisemminkin kommentoinut ja "tykännyt" kuviani..., mutta nyt tuli aihetta mainita asiasta koska -no..., kuten kuvasta näkee -minut mainitaan kolmesti hänen seinällään Facebookissa. -Pikku juttuhan se on..., mutta pienistäkin jutuista voi jäädä hyvä fiilis.