sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Päivän luontokuva (by Hulk)

Kotimatkalla tuli tämmönen näky vastaan eräällä bussipysäkillä. Citypulu lepäili bussipysäkin penkillä. Hölmö yritin sitten paijata lintua..., mutta sehän sitten säikähti ja lensi tiehensä. Mutta hienon kuvan sain joka tapauksessa napattua. 

Päivän jälkiruoka + extra EXTRA EXTRA juoma(t)

Jälkiruoaksi oli tarjolla tuttuun tapaan jäätelöä.
Ja myöskin tuttuun tapaan otin liköörilasilliset. Tuo isoin lasillinen on tosin ruokapöydästä yli jäänyt siideri mitä en saanut ruokailun aikana juotua. 
Ja tottakai oli sitten otettava tollanen hörppykuva juotavista. Siinä otan hörpyn siiderin jämistä. 
Ja siinä taas otan hörpyn likööristä minkä olen tainnut aikaisemminkin esitellä täällä..., mutta nyt ei jaksa kaivaa.

Unohdin sitten täysin ottaa hörppykuvan siitä viimeisestä liköörilasillisesta.

Päivän ruoka + extra EXTRA juoma

Vanhempien luona taas perus sunnuntaisaunat ja ruokana oli tänään tarjolla seuraavanlaista. Siinä yllä👆 on vihannesrarjoilut: ruusukaalia ja pinaattia.
Siinä puolestaan herkku paahtopaistit josta sitten lisää alempana👇.
Siinä isoveljelle tarkoitettua vegeruokaa mitä ei nyt tullut testattua. 
Siinä lohkoperunoita joista lisää alempana👇.
Ja siinä sitten lautasella tarjottuna kaikkea yllä👆 mainittua (paahtopaisti ja lohkoperunat). Kyllä oli jälleen kerran herkkusetit ja tuli syötyä monta lautasellista. 
Ruokajuomaksi otin lasillisen valkoviiniä.

Extra juoma

Stockalta suunnattiinkin sitten Kampin ostariin missä sitten poikkesin vielä JK Shop • Japanese & Korean Shopissa mistä lähti mukaan tollanen maissijuoma.
Ja olihan siitä sitten otettava tollanen hörppykuva. Mitä itse juomaan niin olihan se ihan hyvää. Varmasti ostan joskus uudestaankin.

Hajuvesitestailua @ Stockmann

Kerran oltiin Stockalla niin käytiin sitten kiertelemässä miesten hajuvesiosastoa. Siinä Tontsa haistelee paria hajuvesimallia.

Päivän "alkupala" ruoka & juoma (by Hulk)

Tontsa blogaisikin jo omansa..., mutta tässä minun (Hulk) blogaus samaiselta kahvilakäynniltä. Tosiaan Stockmannin Espresso Housessa tuli käytyä ja ite otin tälläkertaa ihan perus Hot Chocolaten. Yleensä otan kahvi/-kaakao sekoituksen..., mutta nyt kelpasi pelkkä kaakao. Sitten otin myös tollasen mysteeripaketin. Ja toki tuo yksittäinen Fazer suklaa pitää myös mainita. No nyt se tuli mainittua.
Jees..., mutta siinä se mysteeripaketin sisältö ja se oli tollanen ihan hyväksi osoittautunut keksi missä oli tollasia M&M henkisiä suklaarakeita.
Ja juomastahan oli tottakai otettava tollanen PAKOllinen hörppykuva. 

Mitä tapahtuu huomenna

En nyt kovin hyvin hämännyt tätä kuvaa, mutta...


No ei tämä mikään "iso mielenkiintoinen salaisuus" ole, vaikka yritän(kin) edes jotenkuten pitää sitä salassa... Noh, jos sen tajuaa jo tästä kuvasta - niin hyvä niin, mutta muuten sitten huomenna "palataan astiaan" :saint:

Stockmannin "vanha" kortti

Jaa, taas vetää aika sanattomaksi...


Tosiaan, Stockmannin "palvelut" ovat siirtyneet nettiin - kortti ei... Niin, se khyllä toimii - mutta myyjä joutuu "säätää" sen kanssa (en jaksa tarkemmin selittää...)! Itse olen vanhan-aikainen, kortti on mun mielestä paljon kivempi :) TOD..!! B)

Minä & Hulk @Stockmann

Mitäköhän tähän sanoisi..?!


Minä ja Hulk:han se siinä... :) :P

Päivän "alkupala" ruoka & juoma

Tavattiin Hulkin kanssa keskustassa, ja...

No olihan se pientä hiukopalaa haettava 😇😋

Siinä ne on "avattuna" 😊


Hyvä(t) se(t)ti(t) =) :P

Mielenosoitus "Stop the Genocide" marssi

Oli khyllä hyvin V.A.I.K.U.T.T.A.V.A. marssi - me liked, ME LIKED A VERY MUCH..!! *SYDÄN* Nyt ei tule vaan nimeksikään tekstiä, lynttään vaan kuvat peräkanaan... Toki, tekstiä voisin saada aikaiseksi - helposti, mutta...

Joo, tämä jäi vähän tyngäksi... Mutta, kuva(t) kertoo enemmän kun tuhat sanaa - annetaan niiden (kuvien) hoitaa "puhuminen" :saint:

Päivän luontokuva

Sain tämän kuva yhden tutun kautta... 😊


Vähän on epäselvä, mutta... Pääasia, että saa selvää; muurahainen tosiaan on ikkunalla. :) No eipä siinä mitään kovin "erikoista" ole, paitsi... No saanen huomauttaa päivämäärän; 07.01.2024 (sunnuntai)!?

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.