torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween typy

No on kyllä TOD kuumat muodot ja kyllä TOD kuuma asuvalinta Halloweeniksi. -Eis muuta kuin -hyvää Halloweeniä vaan kaikille -ja enkuksi vielä -Happy Halloween...!!

Halloween typymuistutus (itselleni)

No huh-huh -ellei kuvan pimu olisi graafinen -niin menisi tämä melkein päivän typystä. -Jo on muodot. -Toivottavasti itse päivän typyllä on yhtä kuumat muodot kuin tällä piirrospimulla. -Sehän on minun (Hulk) tehtävä ottaa selvää.

Halloween (päivän) kuva

Halloween (päivän) kuvana toimii tollanen hauska kuva missä kauhuleffojen tutut monsterit seisovat rivissä pisuaareilla. -Mitenkähän toi kuolema tossa toka vasemalta mahtaa pissiä -kun eikös se ole pelkkä luuranko.

Halloween makee kuva

Halloween makeena kuvana toimii tollanen PicsArt sovellutuksella muokkaamani kuva missä Arska poseeraa pienen zombietytön kanssa ensi vuonna ilmestyvän kauhuleffan -Maggie -kuvauspaikalla.

Halloween liikkuva kuva

Halloween liikkuvana kuvana toimii tollanen sirpaloituva Michael Myers'in kuva jonka alta paljastuu teksti -"Have a spooky Halloween!"

!!HAPPY HALLOWEEN!!

Tänään vietetään Yhdysvalloissa Halloweenia ja MatoApinan blogissa se tarkoittaa sitä -että päivän blogaukset ovat sen teemaisia. -Ei muuta kuin -hyvää Halloweenia -ja englanniksi -Happy Halloween -ja alla vielä tulevat otsikot.
...
  • Halloween liikkuva kuva
  • Halloween makee kuva
  • Halloween (päivän) kuva
  • Halloween typymuistutus (itselleni)
  • Halloween typy