perjantai 11. marraskuuta 2022

Päivän "sama" elokuva

Meinasi tämä unohtua blogata 😖 Mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan! 😇 Meinasin huomiselle jättää - kun muistin tän, mutta kerran olen vielä koneen äärellä, niin antaa palaa!

Black Panther: Wakanda Forever (2022)

No paljoa ei khyllä pala 😕 Ei että ei sanottavaa olisi, mutta... Ei oikein jaksa! Voi johtua siitä, että kello on niin paljon, mutta... Ei välttämättä! Säästän nimittäin intoa yhteen uuteen "juttuun", josta sitten lisää ensi vuoden alusta! 😊 Mitä se on?! No en kerro... 😎😓😁 Mutta, ihan hyvä leffa oli! 😊 Muuta en nyt sano...

Hulk tästä blogasi jo pariin otteeseen; ensi-ilta & päivän leffa.


Kohti... meinasin sanoa ensi vuotta =D Mutta, melkein... Ainakin sen uuden "jutun" kanssa :saint:

Päivän juoma (by Tontsa)


No juomia kerty tälle päivälle oikein kunnon pino! Varmaan uusi ennätys... Niin kaikissa, jos katsoo blogausten määrää tiettyyn labeliin sinä päivänä. Juomissa ainakin ennätys, mutta eiköhän tosiaan ihan kaikissa. Hulk pamautti niitä nimittäin kolme (yksi, kaksi & kolme) 😲😲

Hyvin Hulk muisti kuvata, itse kun nimittäin unohdin. Mikä näkyy kuvassa, tyhjät pullot vaan on kotona 😓😁 Tai en khyllä tavallaan unohtanut, koska... No en missään vaiheessa ajatellut että kuvaisin ne. Joskus taisin ne (tietenkin/varmaan eri limut) kuvata.


No mutta nyt ne on juomana :saint: Tai ehkä vaan toi kahvi, tyhjät pullot kun ei oikein ole juotavia... :'( :P :D Niin perus colaa en tällä kertaa ottanut, koska KFC:ssä tuli sitä juotua. Se on khyllä hyvää sekotuksen kannalta, mutta khyllä näistäkin tuli ihan makoisaa. Niin, tosiaan laittaa ne keskenään sekaisin. Matsku tämän taisi keksiä, tai häneltä sen kuulin/tehtiin sen (tai sillon vanhempien) kämpässä. Tuli khyllä hyviä sekotuksia, harmittaa että jotkut niistä on loppunut. Tai että niitä ei enään myydä. Joku hedelmä limu oli tosi hyvä, en nyt muista mikä maku se oli. Mutta takuulla ostan, jos se tulee joskus takaisin! =)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Hulkki jo tämän blogasikin, eli käytiin itiksen KFC:ssä syömässä. Vähän näyttää lama ruualta?! 😱😵😞 No maksoi melkein kybän (+juoma, eli melkein viistoista), niin ajattelin että se riittää... Noh, sehän riittikin! 😊 Töissä olin jo syönyt, niin hyvin toi riitti 😋 Ranskalaiset ois khyllä kruunannu tän, ja ehkä joku dippi, mutta... Sittenhän hinta olisi ollut pilvissä 😓😁 Sitähän ne vähän hakee, eikä niin vähääkään - kaikkialla sama meininki. Tai mäkkäri/hese/bk nyt riittää perusmätöt (tai dippi vielä on lisämaksullinen...), mutta tähän olisi ehkä jotain kaivannut. Vaikka hyvin tosiaan riitti, tuli kylläiseksi...


...mutta, joo! :D Ens kerralla sitten ehkä vähän panostaa enemmän. Ja siinäpä se on, tämä on lähes ekoja kertoja, niin ei voinut tietää. Kerran ainakin olen käynyt, niin Suomessa, ulkomailla tuli myös kerran käytyä. Eli tämä oli kolmas kerta, se ei nyt "toden sanonut" :'( :P :D Noh, neljäs kerta sitten... :)

Päivän makee(t) kuva(t) - "kertaus"

Joo tästä blogasin jo eilen mammutti tarin... tai mikä nyt lie se olikaan!? 😵😁 Siinä en oikein onnistunut kuvaamaan tätä, mutta...

...nyt näyttää jo paljon paremmalta! 😍😎 Ihan kivasti vaihtuu tausta 😊

Mutta nyt vasta tajusin, että... mähän juon pimeällä mun kahvit!? 😱😩


No mutta ei toi edes niin paljoa kiinnosta, ton takia en tätä ostanut - se vaan oli kiva pikku lisä. :) Mutta aika harvoin joo valosalla juon (niin kotona), mutta ei toi nyt silti ihan turha ole. Vaikka vähän hyödytön, mutta... :/ Joo! :D

600. blogaus

No nyt on sitten saavutettu 600. blogaus ja tähän on hyvä lopettaa minun (Hulk) osaltani tältä päivältä ja antaa loppuilta Tontsalle jolta varmaan on tulossa omat päivän ruoka ja juoma yms. blogaukset.

VÄLIVIIVA

TODella piitkästä pitkästä aikaa väliviiva blogausta - tätä on tullut viljeltyä. Mutta nyt blogaan tämän vain tän kerran jotta päästään 599. blogaukseen ja seuraavaksi blogattua 600. blogauksen. En suinkaan ota tätä vakituisesti takas käyttöön sillä nämä vasta turhia blogauksia ovatkin enkä halua täyttää blogia näillä. Mutta nostalgian vuoksi tämän kerran. Onhan nämä olleet osa MatoApinan blogia siinä missä Big Brother ja Expendables. 



Päivän leffa

Kuten perjantain ensi-illoissa tuli mainittua niin tänään tosiaan päivän leffana on Black Panther: Wakanda Forever

Päivän jälkiruoka

Jälkiruokana toimii leffamässyt jotka ovat perinteiset Suffeli Puffit -mitkä näkyy oheisessa kuvassa -ja niiden alla on vielä pussillinen Pätkiksiä

Päivän makee kuva + extra juoma

Kylläpä nyt kertyy näitä päivän juoma blogauksia..., mutta pitäähän leffassa olla joku juotava. Ja muki on kyllä sen verran tyylikäs että toimii päivän makeena kuvana.

Päivän ruoka + toinen juoma

Kuten omassa Hulkin blogissani ostosten esikatselu blogauksessa vihjailin niin tuli Itiksen KFC:ssä syömässä. Otin tollasen Zinger pelkän burgerin. Juoman esittelen tälläkertaa tässä samassa kun se on normi Pepsi mikä on tainnut aikaisemminkin olla päivän juomana.

Päivän juoma

Tuli nukuttua viime yönä sen verran huonosti että on ihan väsynyt olo joten olin kyllä tämän tarpeessa. Herttoniemen R-kioskilta kävin sen ostamassa. Hyvä olla virkeänä sitten illan leffassa.

Ei uponnut uusin KKSA-kuva

Nyt ei tullut hyvä vastaanotto muokkaamalleni kuvalle. Kuvaan on tullut jo 5 (😥) reaktiota...
...-eivätkä kommentitkaan mitään positiivisia ole. Siellä oli ylläpitäjä heti kysynyt huumorikulmasta ja toisen mielestä oli liian synkkää ja ei jatkoon.
Mutta sitten kuitenkin viime vuonna kuolleelle Virpi Buttille puolestaan taas nauretaan ryhmässä🤔. Eli ihmisen kuolemalle saa nauraa jos kyseinen ihminen on tehnyt jonkun hirmuteot..., mutta koiran ampumisesta ei saa tehdä huumoria. No kuten keskimmäisestä kuvasta voi nähdä annoin kyllä ylläpidolle luvan poistaa kuvan jos ei se ole heidän mieleen. Vielä ei ole tosin lähtenyt mihinkään.

Päivän KKSA-kuva

Tämmösen kuvan väsäsin kun ei uni meinaa maittaa. Mutta kait sitä voisi hetkeksi mennä vielä takas nukkumaan vaikka aamu onkin.

Turhakeblogaus jolla askel lähemmäksi 600 blogausta

Taas pitää olla tarkkana blogausten kanssa sillä aletaan pikkuhiljaa lähestymään 600 blogausta. Kuten  viimeksi kun oltiin saavuttamassa 500. että jättää vain siihen 599. blogaukseen niin sitten saa blogattua sen 600. blogauksen. Eiköhän molemmat saa blogattua omat päivän ruoka/-juoma/-jälkiruoka/-leffa blogauksensa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Mimmi lehmä löytää kotiin

Ja sitten on vielä tämä leffa josta ei tarvii muuta sanoa kuin sen -"ei kiitos". 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Hetki lyö

Tämä tuli käytyä katsomassa kutsuvierasnäytöksessä ja se kerta riittikin vallan mainiosti. Uudestaan ei houkuttele varsinkin kun nyt joutuisi maksamaan lipun hinnan siitä.

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Call Jane

Kyllähän tätä voisi harkita. Trailerin perusteella ainakin ihan mielenkiintoisen oloinen elokuva. Ja sitten on tietysti Sigourney"Ellen Ripley/-Dana Barret"Weaver🥰.

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Black Panther: Wakanda Forever

Tämä tulikin jo 9. päivä ensi-iltaan..., mutta tänään olisi sitten tarkoitus mennä tätä katsomaan koko MatoApina tiimin voimin.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

After Yang

Hyvä näyttelijä pääosassa (Colin Farrell)..., mutta vaikuttaa aika pitkäveteiseltä filmiltä..., mutta ei silti sanota sille -"ei kiitos". Annetaan sille mahdollisuus sitten kun tulee DVD:lle. Ja tarjousleffana.

Perjantain ensi-illat

Olkoot tämä virallinen perjantain ensi-illat otsikkoblogauksen kuva..., mutta tästä eteenpäin tollasena pikkukuvana vaihtelevasti vasemmalla tai oikealla puolella. Tänään vasemmalla.

Joops..., mutta nyt kun saatiin se pois alta niin niihin otsikoihin jotka pistän tohon alas👇.

...

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
 

Happy Birthday following actors

No nyt on sellanen litania synttärisankareita että taidan vain suoraan hypätä onnitteluihin. Aivan kohta nimittäin...
...-tässä on vielä kaksi lisää jotka eivät mahtuneet tuohon edelliseen screenshottiin yllä👆. Ei muuta kuin - onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 vaan kaikille päivänsankareille.

Päivän video

Tämäkin tuli jo blogaistua omassa Jurassic Mania blogissani joten pidemmittä puheitta itse videon pariin.

...



Päivän makee(t) kuva(t)

Blogaisinkin jo eilen tekemistäni ostoksista omassa Jurassic Mania blogissani..., mutta pistetään nyt tänne MatoApinaankin päivän makee(t) kuva(t) blogauksena.
Jees elikkä - Pasilan Triplassa tuli käytyä Prismassa ja Tontsa teki siellä melkoisen havainnon. Nimittäin Jurassic World teemaisen autoradan.
Enpä nyt viitsi täällä selostaa uudestaan tuotteesta kun se on luettavissa sielä Jurassic Mania blogissani johon pääsee linkin kautta ylempänä👆.
Mutta pistän silti nämä kuvat tänne päivän makeina kuvina.
Sillä päivän makeiksi kuviksi nämä kyllä TOD kelpaavatkin.
No tämä nyt ei ole niin makee kuva kun ei ole vielä kasattuna vaan vielä paketissa.
Tää portti on nyt hieman makeemman näköinen kuin tässä kuvassa kun kiinnitin siihen siihen kuuluvat tarrat.
Nämä kuului laittaa radan reunaan..., mutta osoittautuivat mahdottomiksi asettaa paikoilleen joten pistin ne takas laatikkoon. Mutta makeet kuviot niissä kuitenkin. 

Seuraavaksi sitten päivän video missä näkee radan toiminnassa😎.