torstai 29. kesäkuuta 2023

1960. blogaus

Tämä on 1960. blogaus ja 2000 lähestytään hyvää vauhtia..., mutta saadaanko vielä kesäkuun aikana saavutettua🤔..? Huomenna on vielä yksi päivä tätä kuuta..., mutta pitäisi blogata vielä 40 blogausta jotta päästään siihen 2000 ja tuskin kummaltakaan tulee huomisen aikana niin montaa blogausta. Ja tämä blogaus jää minulta (Hulk) tänään päivän viimeiseksi blogaukseksi. No mutta - ainakin heinäkuussa sitten rysähtää se 2000. blogaus.

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Siinäpä lepää jälkiruuat, varsin herkullisen näköiset 😇😋 Pitää taas kehua tätä uutta järjestystä, on tämä kiva 😍😎 Mutta, ne jälkiruuat; Fazer Amerikan pastilleja rakeet (175g) ja Cloetta Malaco TVmix Original (340g) - ja oli hyvää 😊


Muuta en sitten blogaakaan, tuli vaan tämmöset 'tyngät' =/ itQ :'( Tai 'perus-pullat', ei mitään erikoista - mutta... Niin, ei mitään "muttia", khyllä pelkästään näillä(kin) mennään - varsinkin kun Hulk on pamautellut vaikka mitä :) Kovaa vauhtia ollaan pääsemässä uuteen (blogaus määrään vuodessa) ennätykseen ---> B)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinä se/ne lepää valmiina, on khyllä herkullisen näköistä 😇😋

Ja juomaa kaatuu, mutta...


...ei labelin arvoisesti =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEEeeeee :D Ihan hyvän 'ruokamat' oli, khyl kelpas =)

Ruoka ostosten esittely

No nyt on varsinainen perus ruoka, Pasta 'la Bolognese -nimeltään... Hulkin kanssa khyllä vähän aikaa sitten tätä vedettiin, mutta tämä on niin hyvää - että tätä kelpaa useammin(kin) vetää 😇 Nyt vaan (taas) teki mieli, niin ei muuta kun pyöräyttämään se 😍😎 Kai nämä pitää esitellä, vaikka aika simppeliä onkin; Mutti Solo Pomodoro Parma Rossori Tomater & Basilika (400g), Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g) ja Barilla Classic Spaghetti N°5 (1kg) sekä juomana Rainbow Festival virvoitusjuoma (1,5L).


Ei kait sitten muuta, ei muuta kun kohti seuraavaa blogausta - eli itse ruokaa :)

Extra juoma

Siinä leffaa katsellessa hörpiskelen tekemääni Suomi viina & Marianne sekoitusta. Eipä kait sitten muuta lisättävää. 

Päivän leffa

Nyt pidin pitkän tauon Arska-maratonista..., mutta nyt sitten taas Arskaa kehiin ja vuorossa on vuoden 2015 - Terminator Genisys. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. Ja tietty - ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

Päivän jälkiruoka + juoma(t)

Kaupungilla ollessa vanhempien luona käynnin jälkeen tuli otettua jälkiruokajuomaksi tollanen Dah Boba kuplajuoma. 

Sen Teurastamon portti Roslund aterian jälkeen tuli puolestaan otettua tollanen voisilmäpulla ja Coca-Cola jälkiruoaksi.
Pitipä sitten ottaa tollanen terävän näköinen selfie Cokiksen kanssa.

Päivän "kanapitoinen" ruoka

Tuli päiväsaikaan poikettua vanhempien luona ja sain siellä sitten lounaaksi kanaa ja riisiä.
Illempana poikkesin sitten vielä Teurastamon  portti Roslund terassilla missä tuli syötyä myös kanaa. Annokseen kuului myös ranskikset ja tollanen sämpylä minkä väliin sai laitettua annokseen kuuluvaa salaattia. Hyvät setit kyllä oli.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Teenage Mutant Ninja Turtles (1990) ja Armageddon tuttu Judith Hoag täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Robin Hood: Sankarit sukkahousuissa ja Leaving Las Vegas tuttu Richard Lewis täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Under Siege - Kaappaus merellä ja Predator 2 tuttu Gary Busey täyttää tänään 79-vuotta. Sarjasta Ally McBeal ja elokuvasta Liar, Liar tuttu Amanda Donohoe täyttää tänään 61-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Running Man  - Juokse tai kuole..., Vampyyrin suudelma ja Predator 2 tuttu Maria Conchita Alonso täyttää tänään 66-vuotta. Olen olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.