keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Päivän kuva + video

Ehhehee -mikä kuva :D. -Cartmanin naama Lady Gagan naaman tilalla. -Kuva liittyykin päivän videoon -jossa ei tosin ole paljoa liikettä -pelkkä Cartmanin kuva..., mutta taustalla soi Lady Gagan Poker Face kappale Cartmanin tulkitsemana -joten tämä on äänivideo. -Poker Face on jo kerran ollut music and lyrics blogauksessa -joten nyt uudestaan -ei oikein. -Mutta tässä video olkaa hyvät...
...

The Simpsons/JIM: South Park

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Naurun takana. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua todellisiin Simpsoneihin julkisivun takana! Rahasta huumeisiiin, kuuluisuuteen ja huippumalleihin, kaikki on mukana. Mukana on heidän kotikaupunkinsa asukkaiden kertomuksia siitä, kuinka kuuluisuus on repinyt perheen hajalle.
...
Entäpä sitten illan South Parkissa..., mitäs siinä olisi tänään luvassa...?
...

Mielikuvitusmaa, osa 2. Sarja päättyy tällä ohjelmapaikalla. Tässä jaksossa Mielikuvitusmaan seikkailut jatkuvat. Hallitus yrittää löytää sisäänkäyntiä Mielikuvitusmaahan, ja Cartman pitää kiinni hänen ja Kylen vedonlyönnin tuloksesta. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 10. tuotantokausi.
...
Taas tällanen kaksi osainen jakso..., mutta ihan hauska kuitenkin. -Hjoops.