perjantai 4. elokuuta 2023

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Four Flies on Grey Velvet

No tätä voisi itse asiassa ehkä jopa harkitakkin. Taisin käydä katsomassa ohjaajan tuoreimman leffan teattereissa ja se oli ihan hyvä. Että kyllä Italialaiset jännityselokuvat kelpaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

The First Slam Donk

Vaikka animeleffat yleensä kyllä kiinnostaa niin nyt kyllä jätän tämän ehkä välistä. Kiinnostaa enemmän sellaiset fantasiaseikkailu animet. Mutta en pistä -"ei kiitos" -labelia - voi tätä DVD:lle harkita.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Greatest Days

Eipä nyt tämäkään niin kamalasti houkuttele - joten tällekin vaan se -"ei kiitos" -ja kohti seuraavaa ensi-iltaleffaa.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Kesyttämätön

Eipä nyt kamalasti houkuttele tämä leffa - juuri ollenkaan itse asiassa - joten ei muuta kuin  -"ei kiitos" -vaan tälle ja etiä päin esittelyissä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

The Meg 2 - The Trench

Tämä TODellakin
 kiinnostaa nähdä ja tästä olikin puhetta että mentäisiin matkani jälkeen seuraavalla viikolla katsomaan tätä koko MatoApina tiimin voimin. 

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli ainoastaan yksi leffa mikä kiinnostaa nähdä ja MatoApina tiimillä varmaan mennään joku päivä sitä katsomaan. Mikä  - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvien Armageddon..., Bad Santa ja The Alamo tuttu Billy Bob Thornton täyttää tänään 68-vuotta. Sarjasta Lost ja elokuvista Outolintu-sarja: Kapinallinen ja Hellboy Daniel Dae Kim täyttää tänään 55-vuotta. Sitten vielä elokuvien Lady Bird..., Little Women ja Barbie ohjaaja Greta Gerwing täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.