keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinen typy

No holy shit -onpa villi meno näissä uudenvuoden bileissä. -Ehdottomasti haluan noihin bileisiin mukaan. -Voi tyystin unohtaa ilotulitteet kun tarjolla on ilotyttöjä :D...:p...

Vuoden viimeinen typymuistutus (itselleni)

Typy näyttää kellosta mihinkä aikaan uudenvuoden bileet on määrä alkaa. -Minkähänlaiset bileet typy on järjestänyt...? -Se on minun (Hulk) tehtävä ottaa selvää.

Vuoden viimeinen video

Vuoden viimeisenä videona toimii videopätkä missä näytetään kuinka avata kuoharipullo 50 caliberisella. -Siinä onkin oiva tapa avata pullo näin uutena vuotena. -Kunnon pamauksen saattelemana. -Alla video -olkaa hyvät...
...

Vuoden viimeinen puujalka

Vuoden viimeisenä puujalkana toimii tollanen hauska vitsi mihin törmäsin Facebookissa. -Ai että repesin tolle :D...:p...:)...

Vuoden viimeiset ällöttävät kuvat

Tänä vuonna sattui kaksi ällöttävää nettitilauskömmähdystä. -Kömmähdys Nro 1; -olin teettänyt eräällä nettisivulla itselleni ton kuvassa näkyvän nimikyltin tavoitteena kiinnittää se oikean puoleisen pikkukuvan antaman esimerkin mukaisesti.
-Pikkukuvan esimerkki on siis photoshopattu. -Mutta anyway -sitten kun se tilaus sitten viimein ilmestyi postissa -sain huomata tämän järkyttävän kömmähdyksen. -Nimittäin kyltti oli A4-paperiarkin kokoinen järkäle. -Sitä ei tuosta kuvasta huomaisi ilman tuota pakettia missä se ilmestyi. -Olin odottanut sellasta luottokortin kokoista korttia..., mutta sen sijaan sainkin taulun kokoisen. -Ja taulun siitä teenkin -hukkaan en nyt viitti mokomaa tilausta heittää. -Kun soitin virheestä firmaan mistä tilasin ton -niin kävi ilmi että A4 kokoinen pohja oli niiden pienin pohja. -Mutta sellanen menetelmä kuullemma kuitenkin on mahdollista -että painaa kuvan pienessä koossa pohjaan -ja se on sitten vain leikattava siitä. -Pistin sit sellasen vielä tilaukseen ja nyt ei muuta kuin odottelemaan.
Sitten kömmähdys Nro 2; -muistanette varmaan päivän makeissa kuvissa esittelemäni hienon pyöräilykypärä missä digikamera jne..? -No sekään ei ollut aivan mitä odotin; -luulin tilanneeni setin mihin kuuluu kypärä ja digikamera..., -mutta posti toikin pelkän hihnan mikä sitten kiinnitetään kypärään ja siihen sitten saa laitettua digikameran. -No mutta tää on ihan mun oma moka kun en lukenut tarkemmin mitä tuotetta olin tilaamassa. -Siinähän se lukee selvästi -"Helmet Strap". -Innostuin vain tosta kuvasta sen verran -että luulin sitä kokonaiseksi setiksi. -No mutta -onneksi on palautusmahdollisuus. -Mutta siinä meni nyt proidille suunniteltu lahja ihan hukkaan. -Ei nimittäin pelkällä hihnalla tehnyt yhtikäs mitään. -Ajatus oli kuitenkin kaunis. -Nyt sitten opin tästä -että eka kannattaa lukea tarkkaan mitä on tilaamassa ennen kuin tilaa.

Vuoden viimeinen (päivän) kuva

Vuoden viimeisenä (päivän) kuvana toimii tollanen hauska koirakaksikko joka on selvästi valmistautunut uudenvuoden viettoon hauskoilla -"Happy New Year" -päähineillä.

Vuoden viimeiset makee(t) kuva(t)

Vuoden viimeisenä makeena kuvana toimii eilen postissa saamani Jurassic Park tarrat -ja pari yllätys Ghostbusters tarraa. 
Tarrat tilasin GOOM-asukokonaisuuttani varten. -Ajattelin pukeutua ensi vuoden GOOM-risteilylle Jurassic Park työntekijäksi.

Vuoden viimeinen liikkuva kuva

Vuoden viimeisenä liikkuvana kuvana toimii tollanen käsien kanssa tuulettava DJ. -DJ hoitaa laskennan kohti tulevaa vuotta.

Vuoden viimeiset blogaukset

Viimeistä päivää viedään vuotta 2014 -ja sehän tarkoittaa sitä että on aika heittää kehiin vuoden viimeiset blogaukset. -Seuraavilla otsikoilla...
...
  • Vuoden viimeinen liikkuva kuva
  • Vuoden viimeset makee(t) kuva(t)
  • Vuoden viimeinen (päivän) kuva
  •  Vuoden viimeiset ällöttävät kuvat
  • Vuoden viimeinen puujalka
  • Vuoden viimeinen video
  • Vuoden viimeinen typymuistutus (itselleni)
  • Vuoden viimeinen typy