keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset ällöttävät kuvat

Tänä vuonna sattui kaksi ällöttävää nettitilauskömmähdystä. -Kömmähdys Nro 1; -olin teettänyt eräällä nettisivulla itselleni ton kuvassa näkyvän nimikyltin tavoitteena kiinnittää se oikean puoleisen pikkukuvan antaman esimerkin mukaisesti.
-Pikkukuvan esimerkki on siis photoshopattu. -Mutta anyway -sitten kun se tilaus sitten viimein ilmestyi postissa -sain huomata tämän järkyttävän kömmähdyksen. -Nimittäin kyltti oli A4-paperiarkin kokoinen järkäle. -Sitä ei tuosta kuvasta huomaisi ilman tuota pakettia missä se ilmestyi. -Olin odottanut sellasta luottokortin kokoista korttia..., mutta sen sijaan sainkin taulun kokoisen. -Ja taulun siitä teenkin -hukkaan en nyt viitti mokomaa tilausta heittää. -Kun soitin virheestä firmaan mistä tilasin ton -niin kävi ilmi että A4 kokoinen pohja oli niiden pienin pohja. -Mutta sellanen menetelmä kuullemma kuitenkin on mahdollista -että painaa kuvan pienessä koossa pohjaan -ja se on sitten vain leikattava siitä. -Pistin sit sellasen vielä tilaukseen ja nyt ei muuta kuin odottelemaan.
Sitten kömmähdys Nro 2; -muistanette varmaan päivän makeissa kuvissa esittelemäni hienon pyöräilykypärä missä digikamera jne..? -No sekään ei ollut aivan mitä odotin; -luulin tilanneeni setin mihin kuuluu kypärä ja digikamera..., -mutta posti toikin pelkän hihnan mikä sitten kiinnitetään kypärään ja siihen sitten saa laitettua digikameran. -No mutta tää on ihan mun oma moka kun en lukenut tarkemmin mitä tuotetta olin tilaamassa. -Siinähän se lukee selvästi -"Helmet Strap". -Innostuin vain tosta kuvasta sen verran -että luulin sitä kokonaiseksi setiksi. -No mutta -onneksi on palautusmahdollisuus. -Mutta siinä meni nyt proidille suunniteltu lahja ihan hukkaan. -Ei nimittäin pelkällä hihnalla tehnyt yhtikäs mitään. -Ajatus oli kuitenkin kaunis. -Nyt sitten opin tästä -että eka kannattaa lukea tarkkaan mitä on tilaamassa ennen kuin tilaa.

Ei kommentteja: