torstai 30. marraskuuta 2023

Päivän TV-sarja

Joo, tässä tulee spoilereita - jatkossa(kin), eli jos ei niitä halua - niin ei kannata lukea...

Sarjahan on, M.A.H.T.A.V.A. sellainen - eli; Oz - Kylmä rinki (1997 - 2003).

Ekana esittelyssä on vuorossa Jon "Dino Ortolani" Seda. Luulin khyllä, että hän oli "pitkäaikainen" kasvo tässä - eli vakio kalustoa, mutta...

No eipä hyvin hänelle sitten käynyt (kuvasta ei nyt välttämättä tiedä mitä hänelle tapahtui, mutta en ala "ääneen" sanomaan... Nyt pitää vaan käyttää mielikuvitusta...), kuten ei tule monelle muulle(kaan...)! 😩 Mikä on hyvä asia, pysyy ainakin jännitys yllä. Monessa sarjassa on varma, että päähenkilöt pysyy elossa loppuun asti - mutta... No ei se aina pidä paikkansa, mutta liian usein khyllä. Tässä saa tosiaan pelätä, että suosikki hahmo "whackataan".

Sitten on vuorossa Jefferson "Leon" Keane, häneltä odotin paljon... Tai että hän olisi ollut sarjassa pidempään...

Mutta, no noutaja tuli hänelle... 😔 Sen nyt voisi ääneen sanoa (edellinen oli vähän brutaalimpi...), eli kuolemaantuomio tuli hänelle...

Tältä nyt odotin ainakin parin jakson esiintymistä, varsinkin kun hän tuli vasta jakson lopussa 😖

Mutta hyvin ei päätynyt hänen(kään) matka... Vielä kun on kyseessä näin iso tähti. Tai ei hän tohon aikaan varmaan(?) ollut, eikä vielä(kään) mistään isoimmasta päästä ole (tähtenä) - mutta... No itse ainakin tunnistan hänet, ja kyseessä on siis; Eric "Richard L'Italien" Roberts.

Sitten on Lee "Tobias Beecher" Tergesen, hänestä mulla ei ole kun yksi kuva. Mutta, no sehän tarkoittaa - että matka jatkuu 😊 Ja pitkään se jatkuukin, ellei mun muisti petä - mutta yksiä mun suosikkeja hän on/oli. Ja tulee varmaan nytkin olemaan... 😍 "Parempia" kuvia hänestä varmaan saan, tai kuvan - yksi riittää, en mä nyt joka päivä suolla tästä sarjasta tekstiä...

Tässäpä näkyy kaikki kolme noista tähdistä, satuin vaan "vahingossa" ottamaan kuvan tästä... No mun piti ottaa "Dino" kuva, ja tämä näytti hyvältä kohdalta. Mutta sitten tuli parempi "hetki", eli toi eka kuva.

Joo, on khyllä TOD LOiSTava sarja 😍😍😎😎 Ehdottomasti suosittelen Hulkille(kin), ja Matskulle "toisella tavalla" 😨 No hän on jo nähnyt tämän sarjan, sen tiedän - Hulk ei tietääkseni vielä ole... Kuten en ole minä(kään), niin kokonaan - pätkiä sieltä täältä olen nähnyt... Mutta lopun taisin nähdä kokonaan, eli kun sinne asti pääsen - niin voi olla, että muistan että miten hahmoille käy...


Mutta sinne on vielä pitkä matka... Ellen joka päivä katso jakson pari, niin äkkiä se loppu tulee. Mutta, nyt pitää nauttia! =) Katsoa vaan sillon, kun mieli tosissaan tekee... Ja sehän tekee, on tämä sen verran kova sarja! *SYDÄN* B)

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan pariin ja avasinpa sen Polly Ice Cream pussin. Eipä kait sitten muuta lisättävää. 

Päivän leffa

Nytpä löytyy minultakin (Hulk) tämä Luc Bessonin toimintatrilleri - Nikita - kun satuin löytämään sen Filmihullusta. Katsonut sitä tässä jo tovin ja ihan hyvän oloinen ollut tähän mennessä. Tämä on tosiaan ensimmäinen katselukerta minulle. Ei muuta kuin takas leffan pariin. 

Päivän ruoka (by Hulk)

Siinä eilinen lasagnetto uudella juustopeitteellä valmiina syötäväksi. 
Siinä vielä lautasella tarjottuna. Oli kyllä parempaa mitä eilen. Eilen pasta jäi liian raa'aksi ja se oli liian puuromaista -liikaa nestettä. Nyt oli pasta kunnolla kypsynyt ja nestekin oli haihtunut joten nyt sai nostettua kiinteämpiä paloja eikä kauhottua sellaista nestemäistä velliä. Vieläkin jäi runsaasti yli joten siirsin loput pienempään vuokaan ja huomenna sitten taas uudet extra juustot. Montakohan pussia juustoa siinä on jo entuudestaan. No mitenkäs se sanonta menikään - juusto kasvattaa luustoa.

Päivän ruoka

Siinäpä se lepää valmiina, varsin herQllisen näköinen... 😊😋

No tästä ei ota erkkikään selvää 😵😖😓😋😁

No onneksi salama on keksitty 😇 Ja osui aika hyvään kohtaan, niin että näkyy toi "Oz" (Kylmä rinki, 1997 - 2003) 😈


Ihan vahingossa siis... =O :P :D Joo, mulla on tosta sarjasta asiaa - mutta sen verran, että... No taidan illalla tulla vielä koneelle, nyt ei ole energiaa blogata =/ itQ :'( :P :D Vaikka napa on täynnä, ja juuri katsonut TV:tä. Mutta, haluan katsoa lisää (TV:tä) - ja jos pullat kahvin kera pyöräyttäisi B) Tai, ne pitää vaan lämmittää - leipoa EN TODellakaan jaksa :| =/ itQ :'( :P :D No, kahvi pitää "tehdä" - mitään mikro kahvia en juo...

Ruoka ostosten esittely (by Tontsa)

Hulk juuri esitteli omansa, tämä on mun... 😇 Eli, mitä löytyy? Noh, ei paljoa - mutta; Pirkka 4 juustoa kiviuunipizza (280g 2,95e) ja juomaksi Rockstar Energy Drink Srawberry Lime (330ml 0,00e).


Joo, että sellaista... :) Olisi khyllä voinut laittaa sen "päivän ruuan" tähän samaan, mutta... Kertyypä blogauksia..!! B) joopS :P EHHEHEHEEeeeee :D

Ruoka ostosten esittely

Kävinpä tänään hakemassa extra juustot kauppakeskus Triplan K-marketista. Mukaan lähti Arla Verraton Cheddar-Mozzsrella (150g) ja Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano (80g). Ruokajuomaksi lähti nuo kaksi olutta - toinen on Sandels (4,7%) ja toinen Saimaa - California IPA (5,5%). Jälkiruoaksi lähti nuo Polly pussit - Polly Ice Cream ja Polly Super Crunchy. Näillä tänään.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kolme näyttelijää. Elokuvissa Dick Tracy ja Wonder nähty Mandy Patinkin täyttää tänään 71-vuotta. Elokuvista Amores Perros ja Old tuttu Gael García Bernal täyttää tänään 45-vuotta. Sitten vielä sarjasta 24 ja elokuvista The Girl Next Door ja House of Wax tuttu Elisha Cuthbert täyttää tänään 41-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat ohjaajat..., näyttelijä/-ohjaaja ja yksi näyttelijä. Alla👇 linkki.