tiistai 18. maaliskuuta 2008

Kuvakisan uusi "(pala)pelikansi" aihe =)... :p... :D!


Joo kuva jo kaiken kertoo :saint:.... :p... :D, mutta selitetään/sanotaan silti :)... :'(... :p... :D, että kuvakisan uusi aihe on "pelikansi" :), eli ei muuta kun omatekoisia pelikansia väntämään =), FUCK YE..., joopS :p... :D!

Kuvakisan uusi "(pala)pelikansi" aihe :saint:... :p... :D -kuva!


Jaa-a, joo-o, mietintämyssy vaan päähän ja miettimään mitä taiteilis :saint:, joopS :p... :D!

Tiistain typy!

No nyt näkee jo rajatustakin kuvasta, että kyseessä on peili :/, mutta myös sen että typy ei hinkkaa itseään sitä vasten :o! Mistä se voi johtua :x... :D!

No tietysti siitä, että mä oon kameramiehenä B), joten ei typyä mitkään peilit kiinnosta :D! Tosin sitten kun kyllästyn valokuvaamiseen ja rupean "tositoimiin" B), niin täytyy varmistaa ettei peilin takana oo mitään pervoja kurkkimassa :D!

Typyasiaa ja päivän video :saint:... :p... :D!


Joo näköjään peililinja senkun jatkuu blogin typyissä :saint:... :p... :D, mutta siitä ei ole hajuakaan jatkooku se päivän typyssä :'(... :x, koska Hulk ei ehtinyt tänään jyystää ja mä en jaksa eli välistä jää tänään jos Matsku ei jyystä :(, joopS :p... :D... :'(! No mutta siihen päivän videoon =), L-Koodin hottia meininkiä on jälleen kerran taas luvassa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

The L Word - Best Parts of Little Boy Blue video B)... :p... :D -linkki!



Joo aika hottia kamaa oli taas luvassa *SYDÄN*...

Päivän L-Koodi video YouTubessa :saint:... :p... :D -kuva!


...ei muuta kun uudelleen kattomaan sitä/tota tehden samalla pientä "kuntoilu liikettä" (:p... :D) :saint:... :p... :D, eli eihän tässä edes päivän typyä tarvita *SYDÄN*, FUCK YEAH B)/noH :'(, joopS :p... :D!