perjantai 22. syyskuuta 2023

Päivän leffa

Jees - nyt kun leffa on tunnistettu niin eiköhän pistetä sitten itse leffaa pyörimään. 

Sieltä tuli oikea vastaus

Yeah😎 sieltä tuli oikea vastaus🤗👍. Norbit leffaa tosiaan haettiin ja täydet pisteet siitä. Thandie Newton oli se näyttelijä mistä olisi saanut plussapisteet.

Unohtui mainita...

Eilen tosiaan puhuin, että "sehän on perjantai, katsoo jos keksisi jonku hyvän perjantai-mätön =) Lauantaina ainakin olisi tarkoitus vähän kotikokkeilla :saint:". Joo, khyllähän mä tänään herkun tein - TODellisen 😍😋😎😋😁 Mutta ei ollut kun vasta huomenna tarkoitus kokata, mutta... No kuten olen todennut, suunnitelmat joskus vaihtuu 😈 Mutta suunnitelma silti pysyy samana; kokkaan huomennakin 😇 Pitää vaan ruoka miettiä, mutta... no enköhän jotain keksi, sen verta monta niitä (ruokia) on 😊

P.S. Tänäänhän blogataan oikein kunnolla "erikseen" 😵 Esim. tämän blogasin erikseen, vaikka olisin hyvin voinut editoida edelliseen... Sitten blogasin erikseen mun veikkauksen/tietämättömyyden Hulkin "mikä leffa?" blogaukseen... Ja sitten Hulk blogasi vielä erikseen "lisävihjeen" (jonka perusteella taidan tietää vastauksen) 😇 Sitä - veikkausta/tietoa en khyllä jaksa erikseen blogata 😕😓😋😆


Kertyy näitä blogauksia näinkin :saint: Mutta joku raja sentään, ennätyskin kun on jo rikottu B) Mutta neljä tuhatta (4000) blogausta olisi tietenkin kiva :)

Mikä elokuva? - Toinen veikkausmahis

Jaahas - eipä vielä tiedetty ekoista kuvista mikä elokuva kyseessä. Toivottavasti tämä kuva olisi hieman helpompi. Saa plussapisteitä jos tunnistaa tuon vasemmanpuoleisen näyttelijän ja sen kautta löytää oikean elokuvan.

Nyt Hulk pisti pahan?! :x

Mulla ei ole kuvan tapaan mitään hajua, mikä toi voisi olla?! 😵


Ei auta kun itkeä, ei irtoa edes veikkausta - ihan pihalla olen..?! :x :x

Mikä elokuva?

Yritin valita taas mahdollisimman randomit kuvat mistä ei heti pitäisi tunnistaa elokuvaa. 
Eipä kait tähän muuta sanottavaa kuin eikun arvailemaan. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se ruoka seisoo, varsin hyvännäköistä 😊😋 Mutta kuten sanoin; "no eiköhän tämä ole aika selvä; (makarooni)laatikko" - tai laitoin sulkeisiin, niin eipä vieläkään saa makarooneja 😑

Tässäpä kaatuu limu, tekisi mieli ottaa Hulkin tavoin "hörppykuva" 😇 Mutta ei ehkä noin isolla pullolla viitsi 😕😓😋😁

Ja TV:n äärellä ollaan 😍 Yksin en tämmöistä läjää syö, toki voisi monta päivää (syödä samaa) - mutta en tykkää siitä, vaihtelu virkistää 😈 Seuraa siis oli, mutta miten tämmöinen ohjelma (Miehen puolikkaat)..?! 😵 No seura puuhasi koneella omiaan, joten... no mä sain katsoa TV:stä omiani 😎


Olen tainnut aikaisemminkin sanoa, että "iso mies valittaa, ettei saa omia ohjelmiaan katsoa" :x :x Nooooh, ehkä en valita - sanon vaan... Toki, valittamista tavallaan sekin - mutta... jepS! :P :D

Ruoka hak... :P :D ostosten esittely

Otsikolla vähän viittasin Hulkin blogaukseen 😋😁 Ihan hyvät setit hän sai 😊 Itse tein... no eiköhän tämä ole aika selvä; (makarooni)laatikon. Täytteet: Rainbow Fusilli Pasta No. 98 (500g 1,35e), Valio Hyvä Suomalainen Arki Juustoraaste (170g 1,85e) ja Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g 2,75e) sekä munamaito: Kotimaista Laktoositon kevyt maito juoma (1L 1,25e) ja Kotimaista Isot vapaan kanan munat (6 kpl ~408g / 63g-73g 1,49e), sekä juomaksi: Hartwall Limonadi Päärynä (1,5L 3,99e).


Erittäin hyvä setti pitäisi tulla, ja... Khyllä voin kertoa, että tulikin =) ou yeah..!! B)

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoan vuoro ja ne mainostamani voisilmäpullat olivatkin ihan peruspullia. Mutta eiköhän ne kelpaa nekin - varsinkin teen kanssa mihin voi dipata pullia.

Päivän ruoka

Siinä lepää lautasella mikrolämmitetty Haapasalon Hatsapuri ja sen päällä kourallinen niitä Sourcream & Lime sipsejä. Sipsejä tuli maistettua muutama ja oli ihan hyviä.

Päivän luontokuva

Pitkästä aikaa päivän luontokuvaa. Nappasinpa kuvan lähimetsästä missä ihmeen paljon vielä lehtiä puissa vaikka lähestytään hyvää vauhtia lokakuuta. 

Ruoka... hakujen esittely

Jees - tiukempina aikoina tulee välillä käytyä ruokajonossa..., mutta siitä sen enempää. Käydään mieluummin läpi mitä sieltä lähti mukaan. Ja ihan hyvä setti lähtikin: -siinä on vasemmassa yläkulmassa Pirkka Luomu tomaattimurska - 3 kpl Estrella Sourcream & Lime sipsipusseja - 2 kpl Mama nuudeleita - Haapasalon Hatsapuri - HK uunilenkki - Fit pehmeä kermainen rahka - Lime (200g) - Tamsin jääsalaatti ja Riivikaura sämpylöitä. Ai nii  ja sitten oli vielä Voisilmäpulla pussi. Eiköhän näillä pärjää viikonlopun yli.

Perjantain ensi-illat, Nro 6

Máhccan

Tähän ei jaksa muuta sanoa kuin sen -"ei kiitos". 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Rebel

Tämä ei nyt teattereihin kamalasti houkuttele..., mutta tarjousleffana DVD:lle voi harkita. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Rakas äitini

Penélope Cruz on kyllä hyvä näyttelijä..., mutta enemmän tykkään hänen Hollywood filmeistä. Espanjalaiset elokuvat eivät houkuttele niin kamalasti. Tietysti poikkeuksia on ollut esim. jotkut kauhuleffat..., mutta draamat kuten tämä ei kiinnosta. Joten -"ei kiitos" -vaan tälle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Kiiruna

Tämä puolestaan kiinnostaa pikkasen. Trailerin perusteella ainakin näytti ihan lupaavalta elokuvalta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Peluri

Eipä nyt niin kamalasti houkuttele tämä elokuva. En hirveämmin tykännyt ohjaajan edellisistä leffoista joten nyt kyllä jätän välistä tämän. Eli -"ei kiitos" -tälle. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Expend4bles 

No tämä kyllä TOD kiinnostaa nähdä murska-arvioista huolimatta. Tästä oli puhetta MatoApina WhatsAppissa että vasta ensi viikolla mentäisiin katsomaan tätä niin saadaan taas tuplaleffa päivä. Siinä välissä kerkee katsomaan ekat leffat tuoreeseen muistiin vaikka ei siitä kamalan pitkä aika ole kun viimeksi katsoin ne Arska-maratonin ohessa. 
 

Perjantain ensi-illat

No nyt näkyisi olevan ainakin yksi mikä kiinnostaa TOD paljon nähdä. Mikä - selvitetään se sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvien Hard Target..., Broken Arrow..., Face/Off ja M:I2 ohjaaja John Woo täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Beethoven..., Jumanji ja Villi tusina tuttu Bonnie Hunt täyttää tänään 62-vuotta. Harry Potter elokuvista tuttu Tom Felton täyttää tänään 36-vuotta. Sitten vielä elokuvista World War Z ja Sabotage tuttu Mirelle Enos täyttää tänään 48-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.