lauantai 23. syyskuuta 2023

Hyvänyön blogaus

Minun (Hulk) osaltani tältä päivältä ei enää muuta kuin - hyvää yötä ja MO!

2990 + 10 = 3000

Ei silleen ettenkö osaisi laskea tuota päässäni vaan piti saada sopiva kuva tätä blogausta varten. Nimittäin nyt ollaan enää 10 blogauksen päässä 3000 blogauksesta sitten päästään juhlimaan uutta blogiennätystä täällä MatoApinan blogissa. Tänään tuskin saadaan enää blogattua kymmentä blogausta..., mutta eiköhän huomenna rysäytetä.

Päivän jälkiruoka

Ruoka oli tosiaan hyvää, niin oli myös jälkiruoka(kin) 😊😋 Ei kait muuta, kun esittelemään... Cloetta Malaco Hyvää makumaasta (250g 2,09e) ja Fazer Dumle Mix (Original, Dark & Liquorice) (200g 3,09e).


Oli ihan hyvät jälkkärit... :) :P Yleensä tota (Dumle) Mixiä saa vaan laivalta tai Jouluna (iso paketti, jota voi khyllä muulloinkin jostain saada - itse en ole nähnyt...), ihan hyvä löytö oli Prismasta B)

Päivän kuva

Ei kai tähän lisättävää ole 😇😋😁


Ihan hupaisa kuva :P :D

Päivän toinen leffa

Seuraavaksi menee katseluun - Daddy's Home 2. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

No tulipas vetisiä (liha)pullia 😵😓😋😁 Veikkaan, että kananmunat tai kermaviili oli liikaa - tai molemmat 😕 Huomasimpa nyt muuten, että kermaviili ja kananmunat unohtui mun aikasemmasta blogauksesta 😔 Taidanpa editoida ne siihen, sen sijaan että tekisin uuden blogauksen... Toki, kertyisi enemmän blogauksia (jos erikseen), mutta tekstiä ei tulisi nimeksikään 😑 Eipä se (että on paljon tekstiä) mikään vaatimus khyllä ole, mutta tällä kertaa editoin...

Tässäpä ruoka on valmiina, on khyllä herkullisen näköistä 😊😋 En yleensä ota tämmöisiä kuvia, ainakaan/varsinkaan MatoApinaan - mutta nyt otin (taas, kuten joskus aikaisemmin) yhteen toiseen ryhmään, niin laitetaan nyt tänne(kin) - kun kuva on valmiina 😇

Tässäpä ollaan TV:n äärellä 😍😎 Tietäjät tietää pyörii siellä, "ihan ok" ohjelma 😈 Vaikka paljon parempiakin olisi, mutta... jepS! 😋


Joo, vähän vetisiä pullia - ainakin tossa vaiheessa (kun otin ekan kuvan), mutta khyllä ne vähän onneksi "kuivui" :) Vaikka olisi ne vellinäkin mennyt, (liha)pullat on aina hyviä =) Mitäs sitten? Noh, jälkiruoka olisi vielä :P

Päivän leffa

Pistänpä pitkästä aikaa uusintakatseluun tämän komediaelokuvan -Daddy's Home. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Ruoka ostosten esittely

Tänään oli tosiaan tarkoitus taas kokata, kuten eilen blogasin ("suunnitelma silti pysyy samana; kokkaan huomennakin") 😇 Ja, aika selvää se on - mitä noista tulee 😊 Tai jos ei ole ammattikokki - kuten mä 😎😋😁 - niin ei välttämättä tunnista mitä tulee... Noh, se selviää seuraavassa blogauksessa - joka voi kestää aika kauan, koska aloitan vasta tekemään ruokaa.

Peruna yleispesty 6 kpl (920g - 1,35e/kg 1,24e), Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g 3,29e) ja sipuli irto (85g - 1,69e/kg 0,14e). Juomaksi taas Hartwall Limonadi Päärynä (1,5L 3,99e) (tästä on vaan jämät...) ja Coca-Cola Original Taste Delicious & Refreshing (0,33L 0,41625e).

Edit. Kermaviili ja kananmunat pääsi tosiaan unohtumaan 😕 Mutta, aina voi editoida (kuten "ideoin" mun uusimmassa blogauksessani) 😇 Eli; Kotimaista Kevyt Kermaviili rasvaa 6% (200g 0,75e) ja Kotimaista Isot vapaan kanan munat (6 kpl ~408g / 63g-73g 1,49e).


Taas jauhelihaa..?! :x :x Enhän mä tykkää samaa syödä!? Noh, rupesi tekemään mieli lihapullia, joten... Noh, sieltähän se tuli - että mitä teen, mutta aika selvää se jo oli... :)

Päivän TV-sarja

Aika pistää The Walking Dead kauden 11 viimeinen levy pyörimään. Ite olen kyllä tykännyt vaikka olen lukenut myös haukkuja tästä kaudesta.

Päivän ruoka

Otinpa sitten eilen saamani HK uunilenkkimakkarat..., Fit pehmeä kermainen rahka purkin ja Riivikaura sämpylät - tein niistä täytetyn leivän ja pistin vohveliraudan väliin.
Tietysti pistin kansileivän eka päälle ennen kuin lähdin puristamaan vohveliraudalla.
Ja siinä lopputulos. Kyllä näillä pitäisi pärjätä tämän päivän.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Puhallettu 60 sekunnissa..., I,Robot ja The Terminal tuttu Chi McBride täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Remember the Titans..., Driven ja Thinner tuttu Kip Pardue täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista Being John Malkovich ja Girl, Interrupted tuttu Mary Kay Place täyttää tänään 76-vuotta. Sarjasta Seinfeld ja elokuvista Pretty Woman ja Shallow Hall tuttu Jason Alexander täyttää tänään 64-vuotta. Sitten vielä elokuvista The Hurt Locker..., Eagel Yeye ja Captain America: Return of the Winter Soldier tuttu Anthony Mackie täyttää tänään 45-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.