keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Hyvänyön blogaus: "KROOH!!"

Painttailimpa itse vaihteeksi hyvänyön blogaukseen kuvan kun aina tulee Googlattua muulloin. -Ehkä sitten joskus kun kirjoitan hakusanaksi "krooh" Googleen löytyykin tämä minun painttailemani kuva. "zzz" hakusanalla löytyikin yksi muokkaamani kuva. -Nyt ei sit muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Huomisen kolmen trio on varattu B)... :p... :D!


Joo leffojen yksityiskohta kyselyssä viedään siis makee kuva, päivän kuvan ja videon taas viedessä, no se selviää sitten huomenna :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta :p...

"Makee VHS kuva" trio (:p... :D) on varattu B)... :p... :D -kuva!


...huominen "makee VHS kuva" trio (:p... :D) on siis varattu :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

"Hulk Blood" t-paita Miniklip

New York aiheisia t-paitoja etsin josko olisin törmännyt viime reissultani ostamaani samanlaiseen paitaan ja osuikin tollanen kuva kohdalle. Kyllä vois tollasen hankkia jos vain löytäis.

Keskiviikon typy!

Jälleen kerran typy on jo aloittanut vaatteiden repimisen, tällä kertaa yläosasta =)! Mutta kukapa nyt EI yläpäästä haluaisi aloittaa tommoset daisarit havaitessaan B)... :D! Sitten vasta katsotaan alakertaan josko "the carpet matches the drapes" ;)... :D!

Sub-leffa: The Waterboy (1998)

(The Waterboy)

Amerikkalainen komedia. Bobby Boucher on pilkattu juomanjakelija yliopiston futistiimissä. Lopulta hänet erotetaan, mutta Bobby löytää uuden valmentajan ja hänestä tulee loistava taklaaja. Bobbyn täytyy kuitenkin salata kykynsä ylisuojelevalta äidiltään. Ohjaaja: Frank Coraci (USA 1998, 91'). Pääosassa: Adam Sandler, Kathy Bates, Fairuza Balk, Henry Winkler, Jerry Reed, Larry Gilliard Jr.

Kunhan piirtelin -Ei Guess Who kuva

Aluksi piti ruveta työstämään uutta Guess Who kuvaa, mutta sitten ei tahtonut tuosta oikein tulla kenenkään näköistä -tai no toihan vois näyttää keneltä vaan tavalliselta jannulta, mutta ketään julkkista toi ei muistuta, jonka kaikki tuntisi ja osaisi kuvastani tunnistaa. Enkä viitsinyt luopua hommasta ja tyhjentää ruutua -kuitenkin onnistui niin hyvin, vaikka ei nyt esitäkkään ketään julkisuuden hahmoa. -Ellei sitten jollain tule mieleen siitä joku, niin yksäriin vain lähettämään kuka tuli mieleen, mutta tuskinpa.

Oh Happy Day

Nettiyhteys oli taas eilisestä lähtien poikki, mutta kun poistin tossa muutamia tiedostoja, niin hetikö alkoi taas pelaamaan -FUCK YEAH B)!! Ja minä olin jo valmiina soittelemassa kavereilta neuvoa -Tontsan kaa vaihdettiinkin sanoja, Matsku ei vastannut, mutta enää ei tarvitse tämän luettua soitella. -Netti toimii ja voi hyvin.

Taas siirty kyssärit :'(... :p... :D!


Mutta jälleen kerran löytyy taas hyvä syy :saint:, niin sen lisäks että ei jaksa :'(... :p... :D, Hulkki meni nimittäin jyystämään (:p... :D) makeen kuvan :'(, jonka (kuten päivän kuvankin) khyllä eilen varasin :|, mutta..., joopS :p... :D... :'(! No mutta huomenna sitten kyselen päivän makeen kuvan kautta =), päivän kuvankin ollessa varattu B), kuten..., no blogataan erikseen :saint:....

Taas siirty :'(... :p... :D -kuva!


Vai että huomenna muka :saint:, uskoisko :$... :/... :'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!