torstai 18. toukokuuta 2023

Päivän toinen leffa

Pitkästä aikaa uusintakatseluun tämä hauska komedia - The Hot Chick. Tämä on uudempi hankinta kokoelmissa..., mutta tämä on kyllä löytynyt aikaisemminkin - edellinen kopio vain hajosi ja päätyi roskiin. Mutta joo - ei muuta kuin elokuvan pariin.

Päivän ruoka (by Hulk)

Ja siinä se herkkupaisti lepää lautasella valmiina syötäväksi. Ei oikein muuta lisättävää. Kohti päivän leffaa.

1500. blogaus

1500 blogausta tuli täyteen tällä blogauksella😎. 2000 blogausta lähenee hurjaa vauhtia tätä menoa ja uusi ennätys 3000 blogausta ei sekään tunnu mahdottomalta. Ja kuten Tontsakin on todennut näitä tämmösiä täyteblogauksia on kyllä kiva blogata vaikka ne ei kiinnostaisikaan mahdollisia lukijoita. 

Päivän juoma

Lähes joka kerta kun asioin Jollaksen Alepassa niin pitää ottaa mukaan kotimatkalle Alepan kaakaojuoma. Tainnut blogaista aikaisemminkin tästä..., mutta en nyt lähde kaivelemaan. Ja mitenkäs se sanonta menikään -"kertaus on opintojen äiti".

Ruoka ostosten esittely

Tulipa käytyä Jollaksen Alepassa mistä lähti illan ruoaksi tuo porsaan ulkofilepala ja ruokajuomaksi tuo Kopparberg Blackberry & lime. Tämän juoman esittelen omassa Hulkin blogissani..., mutta on mulla tänne MatoApinaankin oma juomablogaus. Näkee sitten - heti seuraavaksi itse asiassa. 

Näetkö tuhmia?

Jahas, siinähän se seisoo - likainen haava 😳😖😕 itQ 😓 joopS 😋 EHEHHEEEEeeeeee 😁


Ei tähän nyt ole oikein lisättävää... Ken näkee tässä likaista, niin näkee... Itse ainakin näen :) :P :D

Päivän ruoka

Olipas herkullinen ruoka... 😊😋 Mutta, nyt ne on syöty - ja on huono olo 😖😳 Tai ei nyt huono olo, mutta kylläinen - ei jaksa enään mitään, edes karkkia...

No sehän on ihan hyvä 'tila', vaikka... no onhan se vähän tylsä, nälissään on energinen 😇 Mutta taas nälkäinen, joten... 😋😁


Joo, ihan hyvät sapuskat tosiaan oli - vaikka... =/ =O No khyllä se takka/grilli olisi khyllä kova sana, varsinkin tämän päivän ruualle (makkaroille)! Ihan hyvä ohjelma pyöri taustalla, "Claire Bennet" -hahmohan se kuvassa näkyy. Aletaan muuten viemään viimeisiä, ei ole kun muutama jakso jäljellä (onko se nyt kaksi...)! Sitten pääsee eroon tästä sarjasta, olihan tämä nyt aika 'meh bizmo =/ Vaikka, oli/on tällä hetkensä - mutta... Ainiin, sitten joudun katsomaan sen Reborn -shitin =X =/ itQ :'( DAMN..!! :| :| Noh, onneksi se on tosiaan lyhyt (joku 12 jaksoa), mutta... Siltikin!

Päivän leffa

Nyt pistän uusintakatseluun tämän viimeksi teattereissa näkemäni toimintatrillerin - The Commuter. Enpä muista leffasta paljoakaan joten pitemmittä puheitta ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Eiliset blogaukset

Sinne sain tehtyä rästi blogaukset, näin nopeasti..?! 😳😇😋😁 No ehkä vapaapäivällä (helatorstai) oli jotain tekemistä asian kanssa 😱😋😂

Päivän ruoka (by Tontsa)

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)


Joo, ei kait sitten muuta... Jos ei ole muuta tekemistä, niin nokka vaan kohti eilisiä blogauksia :saint: Noh, onneksi tänäänkin tulee blogauksia - ainakin multa. Tai yksi, "päivän ruoka" blogaus nimittäin :) Muuta en välttämättä blogaa =/ Hulkista en tiedä, tuleeko häneltä vielä (tänään aikasemmin tuli jo pari) muuta...

Päivän puujalka

Facebookista otin talteen tämän huumorisarjiksen suoraan Mad lehden sivuilta piirtäjältä Don Martin. Nyt annetaan vaan kuvan puhua puolestaan kun ei ole pahemmin mitään tekstiä siinä.

Ruoka ostosten esittely

No nyt sitten päätin panostaa ruokaan 😇 Tai, noh... onhan tämä nyt aika halpis ruokaa - mutta... no tämän eteen pitää nähdä työtä. Yleensä ruoka on sillon parempaa (mitä enemmän työtä siinä on) 😊 Kuhan olisi vaan takka/grilli, khyllä makkarat on sillon parhaimmillaan 😎 Oikein kunnolla käristyneitä ja että ne oikein repeää 😍 No mutta, khyllä näistä tulee ihan hyviä uunissakin 😋

Ei kait sitten muuta kun esittelemään (jotka löytyy myös toisesta blogista); HK Kabanossi Ranch sekä pesty kiinteä peruna 3 kpl - ja juomana; Mad-Croc Energy Drink (caffeine + taurine + vitamins).


Ihan hyvä setti siis luvassa :) Perunoista teen vielä muussin, mikä lisää työtä... Mutta, tuleepa parempaa =) Kaikki makkarat olisi tarkoitus syödä B) Niitä on 4 kpl, se on aika paljon... Mutta, olenhan mä suur-syömäri :saint: :P :D Joku khyllä nauraisi partaansa ja söisi 12 kpl makkaroita - mutta... no on neljä mun mielestä aika paljon - vielä kun tekee muussin oheen :)

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Hiipivä tiikeri ja piilotettu lohikäärme  ja Bulletproof Monk tuttu Chow Yun-Fat täyttää tänään  68-vuotta. Elokuvista 15 minuuttia ja Hellboy tuttu Karel Roden täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista The Cat in the Hat ja The Happening tuttu Spencer Breslin täyttää tänään 31-vuotta. Elokuvista We Were Soldiers..., The Hunger Games: Catching Fire ja Draft Day tuttu Patrick St. Espit täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista Mean Girls ja Date Night tuttu Tina Fey täyttää tänään 53-vuotta. Sitten vielä elokuvista End of Days ja Harry Potter tuttu Miriam Margoleys täyttää tänään 81-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.