keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Vanha "Tilt 1.0/2.0" muisto

Tämmöinen muisto pamahti vastaan...
On nää khyl "kivoja".
:-)

Päivän jälkiruoka

Siinäpä se lepää...
...salaman kera!
:-)
Oli khyllä hyvä setti.
:-P

Päivän toinen leffa

Pitkästä aikaa uusintakatseluun tämä elokuva. Nyt ei ole minkäänlaista muistikuvaa elokuvasta joten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän extra kuva

No näitähän nyt satelee..?! 😨😨


Mutta, no mikäs siinä... :S@int: Tuskin kellään on valittamista, vai..?

Päivän "ilmainen jämä" ruoka (by Tontsa)


No nyt vedetään khyllä köyhällä...


Tai siltä se ainakin kuulostaa (lue: otsikko), jämä ruoka - joka on/oli vielä ilmainen!? 😨😨


Noh, ei se sitä tarkoita - että "ilmainen jämä" olisi huono, mutta siltä se vähän khyllä kieltämättä kuulostaa...


Mutta, ihan makoisa pizzan jämä khyllä oli :) :P Jouduin vaalentamaan kuvaa, mutta silti(kin) se on tosi epäselvä?! :x Olisi vaan salaman kera pitänyt ottaa, mutta... No mun mielestä tämä ruoka ei ansainnut salamaan =( itQ :'( joopS :P EHEHHEHEEEeeeee :D Mitä itse ohjelmiin, aloittaen ekasta (1.) kuvasta - mitä ihmeen sontaa mä olen ruvennut katsomaan (joku emmer-mikä-lie)?! =O No joo, pientä "hämäystä" vaan :S@int: Oikeasti katsoin laadukkaan, Miehen puolikkaat :) Alan teki pienen/ison virheen, kun ehdotti Charlien puolisolle että hän voisi pienentää rintojansa?! Big mistake..!! :| No ei siitä paljoa "rangaistusta" tullut, Alanin piti vaan poistua talosta pariksi päiväksi - "we need a break" yms tjs shittiä... Charlien "ilme"/reaktio oli hyvä, kun hän "aavisti" että; "jokin on vialla". Noh, mitä sitten kävi/miten homma eteni - no en jaksa tähän sitä selostaa, katsokaa itse kyseistä sarjaa. Jota TODellakin suosittelen, aivan M.A.H.T.A.V.A. sarja *SYDÄN* Kunnes "aston" pilas sen...

Päivän jälkiruoka

Aika siirtyä jälkiruoan parissa ja avasinpa sen ostamani Kinder Schoko-Bons pussin ja lisäksi otin pari Kismet patukkaa piparkakku ja Pätkis.

Päivän leffa

Pistetäänpä uusintakatseluun tämä viimeksi teattereissa nähty Oscar-ehdokas leffa - Barbie. Ehdin jo aloittaa katselun ennen kuin pysähdyin blogaamaan joten nyt totean vain että takas leffan pariin.

Päivän ruoka

Siinä eilen ostamani Ciapatta leipä täytteineen. Ja kuten Tontsa eilen ihmetteli -"missä liha?" -niin sitä on kyllä runsaasti välissä. Aikaisemmin päivän ruokana toimineen possupaistin jämistä sain leikattua paljon suikaleina leivän väliin. Toisen noista jätin huomiselle - kuitenkin aika tuhdit täytteet.

Päivän kuva (by Hulk)

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa. Ihan hupaisa😁.

Päivän kuva

Semmonen...
:-) :-P :-dd

400. blogaus

Ja se on 400 blogausta saavutettu😎 - ou FUCK YEAH...!!!!1111 Kyllä meillä on kova tahti kun saavutetaan jokainen tasaluku viime vuotta aikaisemmin. Hyvällä säkällä saavutetaan 500 blogausta vielä tammikuun aikana jos tämä tahti jatkuu vielä kuun viimeisellä viikolla eli ensi viikolla. Nyt on vasta keskiviikko tätä viikkoa tänään tulee vielä blogauksia runsaasti aamupäivästä etiä päin. Mutta nyt nukkumaan ja nyt ei jaksa erillistä hyvänyön blogausta.

Vielä yksi asia

Vielä yksi asia ja se ei ole tämä sillä tämä on vain turha täyteblogaus jotta päästään siihen varsinaiseen asiaan. 

Päivän png-kuva

Tässä vielä edellisessä blogauksessa hyödyntämäni Oscar-pysti png-kuva. Päätetään tähän blogaukseen nämä Oscar-blogailut.

Oscarit yhteenveto

Nonnih😵 - nyt on taas Oscar-ehdokkaat blogattu ja olipa melkoinen ähellys. Oheinen kuva kuvaa mainiosti olotilaani - olen aivan poikki - akku lopussa kuten kuvassa esitetään. Sitten vain odottelemaan itse gaaloja jotta pääsee sitten blogaamaan voittajat.

Jonathan Glazer - The Zone of Interest

Itselleni hieman tuntemattomampi ohjaaja Jonathan Glazer on ehdolla parhaasta ohjauksesta elokuvasta The Zone of Interest. Hän on myös ehdolla parhaasta käsikirjoituksesta samaisesta elokuvasta. 

Yorgos Lanthimos - Poor Things

Elokuvan The Favorite ohjaaja Yorgos Lanthimos on ehdolla parhaasta ohjauksesta elokuvasta Poor Things. Tämä toisi hänelle hänen ensimmäisen voittonsa.

Christopher Nolan - Oppenheimer

Batman Begins ohjaaja Christopher Nolan on ehdolla parhaasta ohjauksesta elokuvasta Oppenheimer. Tämä toisi hänelle hänen ensimmäisen voittonsa.

Martin Scorcese - Killers of the Flower Moon

Elokuvasta The Departed Oscsrin voittanut ohjaaja Martin Scorcese on jälleen ehdolla parhaasta ohjauksesta elokuvasta Killers of the Flower Moon. Tämä toisi hänelle hänen toisen voittonsa.

Justine Triet - Anathomy of a Fall

Itselleni hieman tuntemattomampi ohjaaja Justine Triet on ehdolla parhaasta ohjauksesta elokuvasta Anathomy of a Fall. Hän on ehdolla myös parhaasta käsikirjoituksesta samaisesta elokuvasta. 

Parhaat ohjaaja ehdokkaat

Sitten vielä viimeiset esiteltävät eli ohjaajat ja sitten on tämä urakka takana. 

  • Justine Triet - Anathomy of a Fall 
  • Martin Scorcese - Killers of the Flower Moon 
  • Christopher Nolan - Oppenheimer 
  • Yorgos Lanthimos - Poor Things 
  • Jonathan Glazer - The Zone of Intrest

Da'Vine Joy Randolp - The Holdovers

Elokuvassa The Lost City nähty Da'Vine Joy Randolp on ehdolla parhaasta naissivuosasta elokuvasta The Holdovers. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Jodie Foster - Nyad

Uhrilampaat elokuvasta sekä elokuvasta Syytetty Oscarin napannut Jodie Foster on ehdolla parhaasta naissivuosasta elokuvasta Nyad. Tämä toisi siis hänelle hänen kolmannen pystinsä.

America Ferrera - Barbie

Sarjasta Ugly Betty tuttu America Ferrera on ehdolla parhaasta naissivuosasta elokuvasta Barbie. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Danielle Brooks - The Color Purple

Itselleni hieman tuntemattomampi näyttelijä Danielle Brooks on ehdolla parhaasta naissivuosasta elokuvasta The Color Purple. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Emily Blunt - Oppenheimer

Mary Poppins Returns elokuvasta tuttu Emily Blunt on ehdolla parhaasta naissivuosasta elokuvasta Oppenheimer. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Parhaat naissivuosa ehdokkaat

Seuraavaksi sitten vuorossa parhaat naissivuosa ehdokkaat. 

  • Emily Blunt - Oppenheimer 
  • Danielle Brooks - The Color Purple 
  • America Ferrera - Barbie 
  • Jodie Foster - Nyad 
  • Da'Vine Joy Randolph - The Holdovers 

Emma Stone - Poor Things

Elokuvasta La-La-Land tuttu Emma Stone on ehdolla parhaasta naispääosasta elokuvasta Poor Things. Tämä toisi hänelle hänen toisen Oscar-voittonsa.

Carey Mulligan - Maestro

Elokuvasta Wall Street: Money Never Sleeps tuttu Carey Mulligan on ehdolla parhaasta naispääosasta elokuvasta Maestro. Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa. 

Sandra Hüller - Anathomy of a Fall

Itselleni vähemmän tunnettu näyttelijä Sandra Hüller on ehdolla parhaasta naispääosasta elokuvasta Anathomy of a Fall. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Lily Gladstone - Killers of the Flower Moon

Elokuvasta Certain Woman tuttu Lily Gladstone on ehdolla parhaasta naispääosasta elokuvasta Killers of the Flower Moon. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Annette Bening - Nyad

American Beauty elokuvasta tuttu Annette Bening on ehdolla parhaasta naispääosasta elokuvasta Nyad. Tämä on hänelle peräti viides ehdokkuus.

Parhaat naispääosa ehdokkaat

Sitten onkin aika esitellä parhaat naispääosaehdokkaat. Alla👇 ehdokkaat.

  • Annette Bening  - Nyad
  • Lily Gladstone - Killers of the Flower Moon 
  • Sandra Hüller - Anathomy of a Fall
  • Carey Mulligan - Maestro 
  • Emma Stone - Poor Things 

Mark Ruffalo - Poor Things

MCU:n Hulkkina parhaiten tunnettu Mark Ruffalo on ehdolla parhaasta miessivuosasta elokuvasta Poor Things. Tämä on hänen neljäs ehdokkuutensa. 

Ryan Gosling - Barbie

Elokuvasta La-La-Land tuttu Ryan Gosling on ehdolla parhaasta miessivuosasta elokuvasta Barbie. Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa. 

Robert Downey Jr. - Oppenheimer

Itse Ironman eli näyttelijä Robert Downey Jr. on ehdolla parhaasta miessivuosasta elokuvasta Oppenheimer. Tämä on hänen kolmas ehdokkuutensa. 

Robert De Niro - Killers of the Flower Moon

Scorcesen kanssa jo '70-luvulla työskennellyt veteraaninäyttelijä ja kaksinkertainen Oscar-voittaja Robert De Niro on ehdolla parhaasta miessivuosasta elokuvasta Killers of the Flower Moon

Sterling K. Brown - American Fiction

Elokuvassa Black Panther nähty Sterling K. Brown on ehdolla parhaasta miessivuosasta elokuvasta American Fiction. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Parhaat miessivuosa ehdokkaat

Seuraavaksi vuorossa parhaiden miessivuosien esittely. Alla👇 otsikot blogauksiin.

  • Sterling K. Brown - American Fiction 
  • Robert De Niro - Killers of the Flower Moon 
  • Robert Downey Jr. - Oppenheimer 
  • Ryan Gosling - Barbie
  • Mark Ruffalo - Poor Things 

Jeffrey Wright - American Fiction

Vuoden 2000 Shaft elokuvasta tuttu Jeffrey Wright on ehdolla parhaasta miespääosasta elokuvasta American Fiction. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Cillian Murphy - Oppenheimer

Ohjaaja Christopher Nolanin Batman Begins elokuvassa nähty Cillian Murphy on ehdolla parhaasta miespääosasta elokuvasta Oppenheimer. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa.

Paul Giamatti - The Holdovers

Muun muassa elokuvasta The Truman Show tuttu Paul Giamatti on ehdolla parhaasta miespääosasta elokuvasta The Holdovers. Tämä on hänen uransa toinen Oscar-ehdokkuus.

Colman Domingo - Rustin

Sarjasta Fear the Walking Dead tuttu Colman Domingo on ehdolla parhaasta miespääosasta elokuvasta Rustin. Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa. 

Bradley Cooper - Maestro

Hangover elokuvista tuttu Bradley Cooper on ehdolla parhaasta miespääosasta elokuvasta Maestro. Hän on ollut monta kertaa ehdokkaana..., mutta vielä ei ole osunut voitto kohdalle. Toivon tänä vuonna onnistaa. 

Parhaat miespääosa ehdokkaat

Ekana esittelyssä parhaat miespääosa ehdokkaat ja laitetaan otsikot vielä tohon alas👇 vaikka ne näkyy kyllä tuossa kuvassa yllä👆.

  • Bradley Cooper - Maestro
  • Colman Domingo  - Rustin
  • Paul Giamatti - The Holdovers
  • Cillian Murphy - Oppenheimer 
  • Jeffrey Wright  - American Fiction

2024 Oscar nominees

Aika pistää 2024 Oscar-ehdokas esittelyt pystyyn ja näillä👇 otsikoilla mennään.

  • Parhaat miespääosa ehdokkaat 
  • Parhaat miessivuosa ehdokkaat 
  • Parhaat naispääosa ehdokkaat 
  • Parhaat näissivuosa ehdokkaat 
  • Parhaat ohjaaja ehdokkaat 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors